סתם מעניין אותי לדעת ... - היו גניבות גם מחניון כפר הנוקדים הסמוך ?
או שיש כאן איזשהוא הסכם לא כתוב בין המקומיים ;)
יגאל.
Printable View
יגאל
חניון כפר הנוקדים נשמר על ידי הבדואים שעובדים בכפר, וחסר לכלב שיתקרב למקום, שנים שלא נגנב משם רכב.
נמרוד
האם התקנת איתוראן/סקיילוק/פויינטר יעילה באופן כללי בשטח שקרוב לשטחי A .
שהרי תוך זמן קצר מגיעים למשחטות רכבים שם לא נשאר כלום מהג'יפ ומהאיתוראן ומהרדיו ושאר הציוד + כלי עבודה :!: בדיוק כמו שראינו בתמונה המשטרה מצאה את הטראנו של הגנבים מה עם הטויוטה והאיתוראן אם יש ? גם הגנבים לא נתפסו . עצוב מאוד
שימי
באזור בירכת צפירה אין קליטה לשום מערכת איתור, וכמובן לשום פלאפון, והגנבים יודעים את זה, הם מנסים להתגבר על מערכת האיתור, ורק אז הם יוצאים מהאזור לכיון השטחים.
נמרוד
פיתרון פשוט וזול יחסית זה לרכוש סנדל לגלגל ולהתקין על הרכב בזמן שהוא בחניון
מיקו
רק תדאג שלא יהיו דיברי ערך ברכב.
נמרוד
אני מכיר מישהו שבעקביות היה משאיר את החלון פתוח כשהיה מביא קבוצות לגבי-חווה, שלפחות לא ישברו אותו כשמחפשים דברי ערך ברכב..
אבל אלו היו תקופות אחרות שהיו גונבים מתוך הרכב ולא את כל הרכב.
הייתי בברכת צפירה לפני שנה וראיתי שני טנדרים ואחריהם משאית בינונית עוברים מדרום הר חברון לכביש ערד מצדה-מערב. אחר כך הגיע עוד טנדר עם בני דודים שהוציאו כלי עבודה והכשירו את הדרך לרכבים גדולים יותר !
הודעתי למשטרה על העניין, כי מעבר לגניבת רכבים, היום זו דרך עבירה לכל כלי רכב ומעבר נוח משטחי הרשות הפלסטינית לתוך ישראל מבלי שיצטרכו לעבור במחסומים או נקודות בקרה.
כמובן שלא נעשה דבר בעניין...
LAVIK
זה לא מדויק שלא עושים כלום, יש פעילות בנושא הזה, ולא רק על ציר צפירה שטחים, כל כמה שבועות אוספים כמה עשרות כלי רכב חלקם גנובים וחלקם הורדו מהכביש, הרכבים הולכים להשמדה,השבחים שנתפסים נבדקים יש בינהם מבוקשים שמחפשים אותם הרבה זמן, שאר השבחים מוחזרים לשטחים והמעגל הזה לא נגמר.
נמרוד
דרור
רכבים שהורדו מהכביש מושמדים בכל מקרה, רכבים ללא ביטוח ושניתנים לזיהוי מוחזרים לבעליהם, יש רכבים מזוהים שהביטוח לוקח, השאר נגרס. (בשביל להרגיז עוד קצת, אתמול יום שישי 26 לחודש נגנבה I35 חדשה מבירכת צפירה)
נמרוד
בשעה טובה נתפס השבוע ראש הכנופיה שעבדה בבירכת צפירה, שיגמור לזמר נפרסם מה שמותר.
נמרוד
סחטן ויישר כח
מצטרף לברכות ולאיחולים !
כל הכבוד.
הבטחתי עידכון
בשעה טובה כל החולייה שגנבה רכבים בבירכת צפירה נעצרה, נראה כמה יקבלו.
נמרוד
בשבוע הבא כולם ישתחררו מחוסר עיניין לציבור.
רמי