תגובה להודעה: סופה 2 למכירה?
לא סתם TJ מקורי. TJ רוביקון 2006 מקורי. כמובן עם גיר ידני.
זה הג'יפ האמיתי האחרון. אוטו פשוט מדהים. הוא גם היה בנוי טוב יותר בכל מה שקשור לאיכות הרכבה - ואפשר היה להרגיש את זה.
כן, מ 2003 ומעלה יש שיפור באיכות הגימור - מושבים, גג ברזנט, תוספות שונות ועוד'
לגיר האוטומטי נוסף הילוך נוסף, ובכלל, ההתנהגות של הגיר מצויינת. המון כוח זמין בהשוואה לגיר הנוראי שקדם לו.
הגיר לא עניין אותי.
הרוביקון הזה היה ידני עם 6 הילוכים. שום גיר אוטומטי לא ישתווה לזה. חלום של ג'יפ.
לבעל הרוביקון הזה היה גם TJ אוטומטי 2003 וגם עליו נסעתי. צמיגים 31, הגבהה לא זוכר של מי אבל לא מופרעת.
הוא מאד אהב את הג'יפ הזה והשקיע בו המון בשטויות כמו מערכת קול פסיכית, בידודי רעש וכו' אבל אני לא התלהבתי מהנסיעה שלו. "סתם" יהיה התיאור הכי קולע. ביצועים פושרים - הרבה כוח הולך לאיבוד בגיר, תחושת שיוט כבר במהירות נמוכה, הגה מעורפל. ממש לא מרשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YARDEN 18
שלום.
השבוע אני נוסע בכביש בסמוך למגרש הרכבים של המשטרה בצומת בית דגן, הסתכלתי סתם מתוך נסיעה על מגרש הרכבים ואזזז מה עיני רואות סופה 2 לבנה כן כן סופה 2,האם יכול להיות באמת שכמויות קטנות מתחילות לצאת לאזרחות?אפשר להתחיל לחגוג? אחרי הכל כולם רצו וציפו שהאותו הזה יצא לידיים פרטיות.
שנה טובה וגמר חתימה טובה.
אני שמח לבשר לכם שאני זכיתי בסופה 2 מוטי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אין מה לחגוג.
הרוב המוחלט הלך לצבא -(690 או 670 יחידות פלוס מינוס, אני לא סגור על המספר המדויק) ולא יוצא למכרזים.
גם אם יצאו ג'יפים כאלה למכרז, ואני לא מאמין שכן אבל נניח - זה רק מהמשטרה ורק אחד/בודדים, ובכל מקרה, להבדיל מהסופה סימן 1 שיוצרה לאורך שנים ארוכות והצטבר מלאי גדול של חלפים חדשים ומשומשים, לסימן 2 שגם הוא כבר לא מיוצר עוד, אין מלאי חלקים זמין (על משומשים/פירוק אין מה לדבר), ומי שישים יד על אחד כזה יצטרך לאלתר מ-TJ שגם הוא לא בדיוק נפוץ כאן.
שמועה (ודגש על שמועה) אומרת שהמחסור בחלקים לדגם הזה מורגש גם בצבא ושכלים שהושבתו מסיבות כאלה ואחרות מפורקים לצורך קניבליזציה.
אל תהרוס לי את הרגע הוא עלה לי הרבה כסף הכוונה לסופה 2 רעיונות יתקבלו בברכה