גלגל רזרבי actyon
מה לגבי גלגל הרזרבי הוא קטן יותר מה עושים בשטח אם יש נזק לגלגל
גם אני מעוניין ברכב זה
Printable View
גלגל רזרבי actyon
מה לגבי גלגל הרזרבי הוא קטן יותר מה עושים בשטח אם יש נזק לגלגל
גם אני מעוניין ברכב זה
כן ידוע , אכן בעיה , אבל ניתנת להתגברות ...(הראש הקרימינלי) שלי כבר מתכנן פיתרון ...
לא סגור על המידה , אך הקוטר זהה למיטב ידיעתי (שזה כבר משהו).
נכון לעד עתה (15 שנים בשטח) כל הפנצ'רים שקרו לי , היו מצביטת/קריעת הדופן בצד , את כולם
תיקנתי במקום ע"י הקיט לתיקון טיובלס עם השרוכים/נחשים ודבק ...החזיק יפה מאד , בהגעה הביתה ,
מקסימום יום יומיים למחרת , נגשתי לבצע תיקון בחום כפי שצריך (לא נשארים עם הנחש/שרוך שהכנסנו)
שחר.
1 אם יש פתרון לגלגל בגודל כל היתר אז בבקשה תפרסם
2 יש אפשרות להגביה את הACTYON ?
או לחילופין להחליף לצמיגים 18" ?
שחר ידידי
קודם כל תתחדש ותהנה מהרכב החדש
דבר שני סלח לאותם מגיבים בשרשור שלא מכירים אותך , ולא יודעים כמה סלעים טחנת לאבק
במסלולים הכי קשים ומאתגרים בארצנו הקטנטונת , ותוך כדי טיולים איך בנית את הסופה שהיתה
לך במו ידיך , ( אני מפנה אותכם לפשפש בהודעותיו של שחר - צאו ולמדו ..............)
בחזרה לדיון ...
להלן כמה תמונות שאולי נוכל לקבל מהם רעיון לגבי כננת קדמית
לדעתי יש מצב לחשוב על כננת נשלפת (ניידת) , כמובן לאחר בניית טמבון מסיבי שבו כבר
נתכנן את מיקום ועיגון הכננת הניידת , כך היא לא תהווה בעיה במכוני הרישויי +לא גניבה+יוצאת
מתא המטען רק כשצריך (אפשרות למחשבה) , בנוסף ניתן להכין עיגון לאותה הכננת גם בטמבון אחורי , לכל מיקרה שצריך חילוץ לאחור.
בהצלחה , אני בטוח שזה יהיה האקטיון המשופר ביותר בארץ ;)
אשר תודה רבה , אבל , אל תביך אותי..., בהתחשב בסביבה בה אני נמצא , לא עשיתי יותר מהרבה חברים כאן באתר.(לדוגמה , אתה) תשאיר אותי בצד הצנוע ...רחוק מהזרקורים.
לענייננו , תמונות מעניינות , זה הטרנו שקדם לסופה ? אם כן , עשית עבודה יפה...יפה מאד .
לגבי הפגוש האחורי , מה שהולך להיות שם , אלו זוג אוזני גרירה בצורת D , יחסית מסיביות
המעוגנות לשילדת הסולם (מן הסתם ,יצריך חיתוך של הפגוש פלסטיק מסביב) וזה יהייה בהחלט
מספיק .פחות אוהב את הכננת הנשלפת , אני אלך על אחד מהרעיונות של התמונות .
נדבר כבר , תודה, שחר .
שחר אלו תמונות שלא שייכות לטראנו שהיה לי בעבר , אבל אם הוא נשאר בבעלותי ,לזה הייתי מכוון .
מקבל את דרישתך הצנוע , שא ברכה!
סה"כ בנו לו טמבון יפה ומאסיבי , לדעתי הכננת מותקנת על התמבון מצידו הפנימי , כנראה ישנו מגש עם תמיכה לכיוון תחתית הטמבון , ועל המגש הזה יושבת הכננת , אולי קצת בשיפוע לכיוון המנוע על מנת לצמצם במקום . בכל מקרה כאשר אתה מגביהה את הרכב ב-"2 , תבדוק עם המתקין האם יש קפיצים עם דרגות קושי שונות , על מנת שיוכלו להתמודד עם המשקל העודף שיתווסף לחזית הרכב (טמבון + כננת) .דרגת קושי גבוהה לצורך העיניין . אני יודע שברכבים שיש להם מוטות פיתול , מחליפים את המוטות למשופרים וחזקים יותר בעקבות הוספת המשקל העודף.
לגבי הפגוש , כשאקבל את האוטו אני אפרק אותו והראה באמת , כמה מקום יש לי שם , עיגון
וכבר ולפי זה ,אתקדם עם פתרונות לבניה . חשוב יהייה מבחינתי , למנוע עד כמה שניתן , יציאה
כלפי חוץ . יציאה שכזאת , תבוא על חשבון זוית גישה .
לגבי ההגבהה (קפיצים) כן , זה ברור לי , חייב להתחשב במשקל לפנים ומכאן = קפיצים קשיחים יותר(יתרום לאיזון הרכב).הבעיה , שיש רק סוג אחד של קפיצים , שמשתמשים בו להגבהה ברכב הזה ואלו הקינג ספרינג . אני מקווה , שיש לו כמה רמות קשיחות ואם לא , אז אצטרך לפחות , לפצות על כך בבולמים קשיחים יותר מלפנים , ע"מ למנוע טריקה של המתלה הקדמי .
שחר .
קודם כל לגבי הפגוש שבתמונות- כיוון שמדובר בפגוש צינורות, הוא נחשב בארץ ל"מגן חזירים" ולכן אסור. כדאי לחזור למשבצת הראשונה, של התקנה נסתרת בתוך הפגוש הקיים.
לגבי חיזוק הקפיצים - במידה ותראה שהקינג רכים מדי עם הכננת, כדאי לשקול הרכבת ספייסרים מגומי שנכנסים בין שתי כריכות של הסליל. זה מעלה את קבוע הקפיץ בקצת (על ידי ביטול כריכה אפקטיבית אחת).
כשתקבל את הנבלה, פרק את הפגוש, ותעלה תמונות. מעניין.
אסף.
אסף , הארה חשובה ...מאד! כשציינת 'בתמונות' ,התכוונת(אני מניח מן הסתם) לפגוש של האקטיון ספורט ? לגבי התקנה בפגוש הקיים , כפי שציינתי בתחילת השרשור , חסר לי חומר
בעניין ולכן פתחתי את השרשור.ממבט חטוף באולם היבואן ,על החזית,הבנתי שזה יהיה כרוך
בחיתוך הסבכה הקדמית ובבעיית מקום .אני מקווה שאתבדה ,כשאפרק את הפגוש-נראה אז.
לגבי הקפיצים , שמעתי על זה פעם,לא התנסתי באופן אישי.אזכור זאת .האם תצורה של בולם
קשוח יותר לפנים ,לדעתך, לא יתן מענה מספק?
ולסיום הציטוט , הנבלה זה הביג :-P הטריפה יהיה האקטיון :twisted:;)
תודה ,שחר.
אסף , האם הכוונה היתה למשהו כזה ?
מה קורה בסוף עם actyon קנית או ויתרתה מחכה לחוות דעת ועל אפשריות לשיפורים
בסה"כ , אפשרויות השיפורים מוזכרות בשרשור (הגבהה - קפיצים בולמים / נעילות דיפ' -אוטו' -נשלטות / מיגון תחתון מלא - דלק,העברה,גחון וכו' ...
אם תרצה פרטים נוספים , אתה מוזמן להרים טל' שלחתי בה"פ .
שחר.