ציטוט:
המנוע VW שמדברים עליו כאן... עולה 3000 ש"ח??? ממש לא. ואתה מחזק בדיוק מה שאני טוען- סמוראי זה למי שרוצה להנות בלי להוציא על זה הרבה כסף.
סוזי... זה מאוד פשוט!!! איך זה יכול להיות שאתה לא רואה את זה? מה שאסף התכוון שניתן להחליף מנוע הסמוראי המקורי לדגם ויטרה בנפח 1600 בעלות יחסית מאוד נמוכה!!! מי שכבר אמור גם כך להחליף מנוע!!! מי שגורר את ימיו האחרונים של מנוע ה-1300 שלו, יכול להזמין קיט למנוע ויטרה, ושמגיע הקיט תחת כנפו, לשדרג את הסוזוקי שלו למנוע 1600 משופץ או מיובא.
במקום להתעסק בעיקר, באופצייה המעניינת הזו, מבחינה טכנית, ולוגיסטית... אתם מנסים לא לראות את הממשות שלה... כאילו ששני אנשים מצביעים על חבילת שטרות של 100$ על הרצפה ובמקום להרים אותה ולבדוק אם היא אמיתית, אתם מכוונים ל- "לא יכול להיות, אין כאלה דברים במציאות - זה בטח לא אמיתי"
אני כל פעם מחדש מנסה למרכז את האשכול לכיוון מעשי... והוא מתפזר לכיוון פסימי או שולל. מנוע 1600 של ויטרה היא אופצייה מעשית מבחינה טכנית. נקודה! יותר מזה: בעולם הגדול החלפה כזו נחשבת "קלה" - ו"זולה" - טרויאלית. האספקט החוקי לא מעניין אותי כרגע. מה שכן יכול להיות מעניין זה (אם יש למישהו משהו לשתף אותנו בו) הוא: שיפור ביצועים: שינוי עקומת מומנט, שיפור כח, יתרונות אחרים: הזרקה, מספר שסתומים, ועוד ועוד ועוד... ועוד ועוד ועוד... יש המון מה לתרום בנושא אני מתאר לעצמי.