גם וגם. עם LOWRANGE יש לי נסיון אישי. עם TT יש לי רק מלאי של ביקורות חיוביות.
בסה"כ, אתה מזמין קיט סטנדרטי, לא איזה משהו מיוחד , כך שכל שצריך לוודא הוא שאתה מקבל את מה שאתה רוצה. מייל מסודר יפתור לך את הבעיה.
Printable View
גם וגם. עם LOWRANGE יש לי נסיון אישי. עם TT יש לי רק מלאי של ביקורות חיוביות.
בסה"כ, אתה מזמין קיט סטנדרטי, לא איזה משהו מיוחד , כך שכל שצריך לוודא הוא שאתה מקבל את מה שאתה רוצה. מייל מסודר יפתור לך את הבעיה.
אם תחליט שאתה קונה את המיסבים בארץ,
דבר איתי!
יש לי אפשרות להשיג אותם במחירים נמוכים עד מגוחכים מאוד. ( לא כולל את הסיכות )
מממ.. ומתנצל שהטעתי בתשובה הראשונה שלי.
חג שמיייח :p
דני.
אני גם חייב לעשות סדר במסקנות וגם לשאול שאלות נוספות בנושא הקיט,
ב-415$, הקיט מגיע עם שני המיסבי סיכות וכל המחזירי שמן כולל האוקולון לידית?
או שבאמת נדרשת תוספת עלות.
האם האוקולון שמגיע לידית הוא המקורי או הדגם המשופר שהם מציעים?
ושאלה אחרונה,
האם מישהו שקל על החלפה של השאפט הקידמי למחוזק?
תודה,
גם עומד לפני הזמנה.
אני איטי... טרם בוצעה ההזמנה.
למיטב הבנתי לאור המיילים עם low range, במחיר הזה אתה מקבל רק את גלגלי השיניים, הצירים ומיסבי הסיכה. כל השאר בתוספת תשלום...
אגב, מבלי להתייחס למחיר, מה הדעות על הקיט של קלמיני? איכות וכד'...
"אגב, מבלי להתייחס למחיר, מה הדעות על הקיט של קלמיני? איכות וכד'..."
לא מכיר את ה-4.16 בכלל ואת של קלמיני בפרט. לפני כחודשיים הורכב אצלי 5.14 של קלמיני.בינתיים עונה על כל הציפיות שהיו ביחס/בהתחשב בגודל הגלגל הן ב-high והן ב-low.
בראשון low במישור ובעליות עד זוית מסוימת הרכב נוסע ללא גז ובירידות אין צורך בדוושת הבלם.
(מפורט במאמרו של אלון קסלר שהוא זה שיכול לדעתי לחוות דעה לגבי איכות הקיט לטווח ארוך.)
אני עשיתי את בחירת הגודל (5.14) במשולב עם החברה(calmini) אחרי שקראתי הוראות התקנה של trail gear לגבי 6.5 שבהן רשום שיש צורך לשפשף קצת את ה-case לצורך התקנה-בשיקול ארוך טווח לגבי החזקת הרכב -העדפתי להשקיע עוד כמה $ בקיט/חברה שנראה היה לי שהשקיעה יותר בתיכנון. בזמן ההתקנה נוכחנו שבין גלגל השינים הגדול ל-case נותר בדיוק רווח של 1-3 מ"מ.
יובל,אין שום קשר להשקעה בתכנון כהגדרתך.
ה"בעיה" היא פיזית במבנה הטרנספר ושום תכנון שבעולם לא יפתור אותה ללא השחזת הקייס.
עד לא מזמן לא הייתה בכלל אופציה ליחס העברה כ"כ נמוך (1:6.5)
בכל מקרה עשית בחירה טובה ביחס שבחרת.
ולגבי איזה חברה לקנות-ממש לא משנה! אף אחת מהחברות לא באמת מייצרת את הקיט בעצמה.
מורי.