תגובה להודעה: נכשלתי בטסט - מישהו ירד מהפסים
דרור.
לאט לאט אתה מתחיל להצטייר כמאמין של תאוריית הקשר או תאוריית הקונספירציה הגדולה.
בחייך, לא כל פעם שאומרים ברדיו "בוקר טוב" צריך לצאת החוצה ולראות אם השמש זורחת.
נכון שיש קומבינות ונכון שיש דברים לא כשרים בין הון ושלטון, אבל יש גם דברים טובים שקורים מדי פעם, לדוגמא השר כחלון (שאף אחד לא יודע מה שמו הפרטי) ומלחמתו בסלולריים.8)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zerez
הבדיקה החוזרת עלתה 19 ש"ח והמוסך שתיקן הוא המוסך הקבוע שאני מטפל אצלו.
הם אולי הרוויחו 19 ש"ח אבל הפסידו 88 ש"ח פעמיים בשנה לשתי מכוניות שאני מעביר אצלם טסט, אני לא מאמין שזה היה השיקול שלהם.
אתה רושם המוסכניק שתיקן... מה הוא תיקן בדיוק?
לפעמים אני מצטער שמי המלא מופיע בניק , עובדה המונעת ממני לספר בחופשיות כל שעל ליבי...
המבין יבין ...:roll:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ilan.sch
לא יודע כמה זה מעניין אותו ה90 שקל לשנה שלך. בכל אופן, אם כבר היית אצלו והם כבר מכירים אותך, והעבירו אותך, למה לא ללכת אליהם שוב פעם.
עברתי טסט במכון דרום בנס ציונה. בואו נגיד שחלק זה לא היה, אבל הייתי בגישה של "בסך הכל הם בסדר, והרכב עבר, אז נחזור שוב בשנה הבאה"
הפלא ופלא, בשנה השניה, הסמוראי לא עבר את הטסט, ועל מה הוא נפל ? חוץ מזיהום אויר (מי אמר תוסף דלק?) כיוון אורות (שהיו מכוונים פיקס, אבל זה נתן להם עילה לשחק עם המכשיר מדידה) ועוד שטויות, הם גם פסלו את הרכב על איזשהו שיפור רכב (שזה לא המקום לפרט) שהיה ברכב גם בשנה שעברה, וממש אבל ממש אי אפשר לפספס אותו, אבל עכשיו הם שמו לב אליו. אחרי שיחה עם בעל המקום, ותוספת של 55 שקלים, הרכב עבר את הטסט.
בקיצור,
אני תומך בחלופות, ולא ללכת למכון טסטים בעצמך כשמדובר על סמוראים (כמו שהמליצו לי בעבר והייתי אידיוט כשלא הקשבתי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lavik
עברתי טסט במכון דרום בנס ציונה. בואו נגיד שחלק זה לא היה, אבל הייתי בגישה של "בסך הכל הם בסדר, והרכב עבר, אז נחזור שוב בשנה הבאה"
הפלא ופלא, בשנה השניה, הסמוראי לא עבר את הטסט, ועל מה הוא נפל ? חוץ מזיהום אויר (מי אמר תוסף דלק?) כיוון אורות (שהיו מכוונים פיקס, אבל זה נתן להם עילה לשחק עם המכשיר מדידה) ועוד שטויות, הם גם פסלו את הרכב על איזשהו שיפור רכב (שזה לא המקום לפרט) שהיה ברכב גם בשנה שעברה, וממש אבל ממש אי אפשר לפספס אותו, אבל עכשיו הם שמו לב אליו. אחרי שיחה עם בעל המקום, ותוספת של 55 שקלים, הרכב עבר את הטסט.
בקיצור,
אני תומך בחלופות, ולא ללכת למכון טסטים בעצמך כשמדובר על סמוראים (כמו שהמליצו לי בעבר והייתי אידיוט כשלא הקשבתי)
לא יודע מה להגיד לך..
אני מעביר את הסמו שלי בעצמי.. אני לא נראה החאפר הממוצע ואני דיי בטוח שהם יכולים לנסות לעבוד עליי בקלות. מה שהם לא יודעים זה שהבעלים של המוסך הוא חבר קרוב של המשפחה, ואין להם צורך לדעת. בינתיים הכל תקין ועובר מהר טפו טפו.
וכן, אם הולכים עם צמיגים גדולים למידה או דברים כאלה, יעשו בעיות, כנל לגבי פנסים קדמיים שהרבה אנשים אוהבים לשים למרות שאין להם יותר מדיי שימוש בתכל'ס.
דרך אגב הסיבה שאני במידה הנכונה ברישיון והאוטו לא חורג זה לגבי הביטוח, אם עושים תאונה ויש לך משהו שהוא לא טוב, ידחפו לך משהו טוב.
ובא לציון גואל
מכון טסטים שסוף סוף עושה את העבודה ואתה מתרעם
אל תגיע לטסט כשהרכב לא תקין ותחסוך הרוגים
או שתמצא מאכר שיעביר לך את הרכב, עדיך בכסף של המאכר לתקן את הרכב
כיוון אורות מה זה שטויות, לסנוור את כל המכוניות זה בסדר, אבל למה להוציא 20 ש"ח על כיוון אורות, שכולם ילכו קיבינימט ולא יראו בכביש יותר הגיוני
משה
לפני שקופצים צריך לקרוא : כיוון האורות היה תקין, הסתכלתי על המכשיר בזמן ש"כיוונו" את הפנסים.
ובקשר לתיקון הרכב כשהוא לא תקין, אני מסכים לחלוטין, ובגלל זה לא רשמתי שום דבר על צמיגים שנפסלו, כי זה עניין בטיחותי ולכן אני ממש לא מתווכח, אלא מחליף. כנ"ל לגבי טפטוף שמן שאני לא בטוח שהיה, אבל בכל מקרה סידרתי.
יש דברים שההגיון אומר שצריך לתקן, ויש דברים שאתה פשוט רואה שעובדים עליך. עוד דוגמה באותו מכון: ממתי אמורים לבדוק אם יש לך מטף ? (רשיון רכב פרטי) במקרה תמיד יש לי אחד ברכב, אבל אל תגידו לי שזה לא נסיון לסחוט כסף מאנשים, אני בטוח שיש להם מטפים למכירה בחנות של המכון טסטים...*
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lavik
יש דברים שההגיון אומר שצריך לתקן, ויש דברים שאתה פשוט רואה שעובדים עליך. עוד דוגמה באותו מכון: ממתי אמורים לבדוק אם יש לך מטף ? (רשיון רכב פרטי) במקרה תמיד יש לי אחד ברכב, אבל אל תגידו לי שזה לא נסיון לסחוט כסף מאנשים, אני בטוח שיש להם מטפים למכירה בחנות של המכון טסטים...*
מבלי להיכנס לויכוח אם מוצדק או לא מוצדק , ואני אישית חושב שרכב לא תקין/נוזל/מעשן צריך להיכשל בטסט ולא לעבור בקומבינה או לפי היגיון של בעל הרכב מה מותר ומה אסור..ובינתיים עוד לא ראיתי אחד פה שהתלונן והוא במקרה מהנדס רכב ויודע מה תקין ומה לא..הרוב רק מנחשים שזה בסדר ולא נראה להם שצריך להכשיל על כל מיני דברים..
אבל לשאלתך לגבי מטף.. (לא זוכר אם זה מחוייב לרכב פרטי או לא)
ראית את טופס והבדיקה וכל הסעיפים שיש בו???...אתה לא באמת רוצה שיבדקו כל מה שכתוב שם ובאמת את הרוב הם לא בודקים..