לא הבנת את כוונת המשורר
אבל גם לא ציפיתי.....
הכוונה היתה בכיוון שונה לגמרה. (יותר בכיוון שממך מצפים ליותר)
Printable View
יש לחברת רכסים כמה פיתרונות לארגזי כלים.
קניתי כזה ב 250 ש"ח
http://www.kasco-tools.com/bo/images/products/a203.gif
זה נראה טוב, אך הוא קשיח מספיק?
זה פח, לא פלסטיק.
אבל אל תצפה שיעמוד בנפילות מגובה מבלי להתעקם.
אני רציתי ארגז עם 3 מגירות חוץ מהתא העליון, יותר גדול מזה והמשקל מכביד מידי.
גם ככה הוא כבד ואני נסע איתו רק במקרים מיוחדים.
מה שכן, מאוד נוח ומקל על העבודה החלוקה למגירות , במקום הארגזים שהם תא אחד גדול והכל מוטל בעירבוביה.
בצומת הכניסה הצפונית לגדרה, מאחורי התחנת דלק, יש מוסך לטיפול במשאיות.
אחרי שנמאס לי להחליף כל שנה ארגז, או לגרור ארגזים נכים (משום מה הידיות שלהם קורסות בגלל משקל הכלים), רכשתי אצלו ארגז כלים מתכתי איכותי, החיבורים נראים טוב מאד ובינתיים הוא שורד לא רע בכלל, אפילו הצבע מחזיק מעמד בשפשופים עם ציוד אחר בארגז.
יש 2 דגמים-אחד עם תא מרכזי ו-4 תאים מעליו שנפתחים הצידה (בתמונה) שעלה 300~ ש"ח, ועוד אחד עם תא מרכזי ומגש שסוגר מלמעלה שעלה מעט פחות.
בנוסף, המקום מחזיק מגוון גדול של כלי עבודה ושמני מנוע מיצרנים שונים במיכלים גדולים.
תענוג לראות, אכות של פעם....
בטוח זה (מזרח?)ארופאי
שיווי משקל זה הבעיה עם האקורדיונים האלו , הם חייבים להיות מאוזנים היטב.
כמו שאתה רואה, צד אחד פתוח והוא לא מתנדנד..
אם יש משקל בתחתית הוא יציב מאד.
כמו שאני רואה הזוית פתיחה קרובה למצב סגור, אם אתה מוציא כלי כבד מהתחתית, הארגז מאבד שיווי משקל.
אני מודה , אני עצלן , לא בא לי להתעסק יותר מידי עם איזונים, אני חושב שגם הרוב כמוני והעובדה שאני גם לא רואה יותר מידי אקורדיונים בחנויות, שיטת המגירות המודרנית החליפה אותם.
דורון - זה הארגז בסגנון שחיפשתי! תודה! אלו ארגזים שלא מתים,
חשבתי כבר להתחיל לבנות ארגז משאריות של דיפנדר צבאי שפורק
אכן זה לא בשבילי, יש לי כבר שני ארגזי פלסטיק +ארגז המתכת שראית קודם.
הארגז הבא שאקנה :
http://www.zdmak.com/wbstore/images/hazzASSTNT.jpg
הבעיה עם "אקורדיון" המתכת, ועם כל ארגז מתכתי כמעט, היא רעש בלתי נסבל. מי שנוסע בטנדר פטור ממנו, אבל מי שלא - יסבול מהרעש.
מהסיבה הזו, בין השאר, אני חסיד של בנדולרות. יש לי אחת ישנה מבד, של דורניר (אווירון משנות ה 70), שהתחילה להיקרע ותוחלף בקרוב. לבנדולרה הרבה יתרונות ברכב שטח, והכי חשוב הוא שקל לראות מייד אם משהו חסר.
ארגזי המתכת היעילים ביותר לדעתי הם או הצבאיים (עם המגש) או אלו עם ה3 מגירות. את המגירות קל לסדר עם לוחות פלציב ככה שיהיו מאוד שקטות.
וכאמור, שווה לקפוץ לל.כ. לראות מה יש במלאי.
אסף.
דורון, לא התכוונת לכניסה הדרומית במקרה?
המקום של צפי מלר (ולא, לא התבלבלתי בשם) משמש גם כסוכנות של שמני MORRIS הבריטיים עד כמה שזכור לי.
גם בשזר וגם באלמוג, שניהם באזור חיפה ראיתי ארגזים כאלה (אקורדיון) מברזל בכ- 200 שח'.