כבר יומיים אני מנסה לנסח משהו אבל פשוט אני לא יודע איך לעשות את זה.
אני איש מחשבים טכני .. לא קלדן :)
אני באמת אשמח לעזרה.
Printable View
כבר יומיים אני מנסה לנסח משהו אבל פשוט אני לא יודע איך לעשות את זה.
אני איש מחשבים טכני .. לא קלדן :)
אני באמת אשמח לעזרה.
גיא, שלח לי מה שניסחת למייל [email protected]
אפשר להתחיל לגלגל את זה.
שלחתי
מתחילים מפה http://www.atzuma.co.il/
לטעמי אתם קצת מגזימים:
יחסית לעולם אפשר לחיות פה בכבוד וברמת חיים טובה
יחסית למדינה צעירה עם בעיות פנימיות וחיצוניות אדם ממוצע
יכול די בקלות ללמוד,למצוא עבודה לחיות לאכול טוב ולבלות.
לא חסר כלום בסופר תמיד יש דלק סטקים ויין.
זה די אופנתי ל"קטר" אבל תסתכלו על עצמכם רגע:
אתם חיים במדינה שמאפשרת לכם חופש ביטוי חופש בחירה
בטחון כמעט מושלם יחסית לאיומים שיש פה.
זה נראה פשוט אבל לנהל תקציב של מדינה כמו שלנו זה משימה קשה ומורכבת
ב15 שנה האחרונות המדינה שלנו מראה יציבות והצלחה כלכלית מרשימה יחסית לעולם
אנחנו משאירים מאחור את רוב מדינות המערב כמעט בכל תחום.
לי זה נשמע לא נכון להשמיץ ולבזות את המשטרה ,משרד התחבורה ,רשות המיסים וכו.
העובדים בשירות הציבור מאפשרים לנו את החיים הנורמלים פה.(כן,יש לנו פה חיים נורמלים)
הם קמים כל בוקר ועובדים בשבילנו,אתם חושבים שאפשר יותר טוב? בבקשה אתם מוזמנים
ללכת ולעבוד בשרות הציבורי ,במשטרה במשרד התחבורה וברשות המיסים ישמחו לצרף אנשים כמוכם
ואולי משם תבוא לכם הישועה.
אני לא עובד בשרות הציבורי
כתבת יפה ובכנות מנקודת המבט שלך.
הבעיה היא בזאת- ברגע שאתה תהיה מודע לאיך מדינה צריכה להתנהל (ומתנהלת)
תבין שדעתך היא סוג של תסמונת סטוקהולם, אתה מקבל את מה שנופל עליך כמו בת יענה עם ראש טמון בחול, וזאת הגישה הכי מסוכנת שיכולה להיות, חוסר ביקורת ודרישה לשינוי גורמת לסטטוס-קוו, זאת הגישה שגורמת למדניות מדינת ישראל להשאר ברוסיה הקומוניסטית, לא מאמין לי? תחפש ותקרא על הנושא ותבין כמה מחוקי ישראל הועתקו משם.
יציבות כלכלית על חשבון מי בדיוק?
כשאונסים את האזרח בכיסו ומכריחים אותו לשלם פי2-3 או יותר על מוצר ממחירו במערב, כמובן שתהיה יציבות כלכלית (למדינה עצמה) אך לא לאזרח, הכסף שלו שווה הרבה פחות....
כלומר, הוא צריך לעבוד הרבה יותר כדי לקנות הרבה פחות מחברו במדינה מערבית אחרת, אז אם אתה קורא לזה הצלחה כלכלית, לבריאות.
אף אחד לא עובד בשבילך!, עובדי מדינה הם מסוג האנשים שדואגים רק לתחת של עצמם. כשהם כבר מגיעים לעבודה זה רק בשביל להחתים כרטיס ורובם יושבים על כיסאות ומגרבצים כל היום. אפילו למענה טלפוני יש שעות מאוד ספציפיות במשרדים מסוימים וכשהזמן מגיע והטלפון מצלצל זה לא מעניין אותם והם לא טורחים לענות.
איפה בדיוק הם עובדים בשביל האזרח?, בזה שמטרטרים אותו עם כל הבירוקרטיה המחורבנת שלהם ממקום למקום במקום להתקדם ולהעביר טפסים במייל או בזה שממציאים כל יומיים חוק חדש ומעלים אגרות וקנסות למיניהם? השבוע מצאתי עצמי בביקורת דרכונים בבן גוריון כשהגעתי בטיסה מחו"ל. עמדתי שעתיים בתור קצר בגלל שהגברת הנכבדה שאמורה לאייש את העמדה לא עברה חפיפה כמו שצריך ולא הצליחה לתפעל את המחשב, הגברת שבעמדה הסמוכה הייתה מאוד מנומסת ולא הסכימה שנעבור מהתור של חברתה לתור שלה בגלל שהיא כבר רוצה לסיים משמרת שעדיין לא התחילה ולצאת לסיגריה.
קמים כל בוקר ועובדים בשבילנו?, אתה בטוח?
מנהלי הפורום חשוב להפיץ את החתימה על עצומה זו באתר בדרך כלשהי , כמו למשל בדף הבית ע"י כתבה עם קישור לעצומה וגם בכול תתי הפורום .
אני כבר חתום.
עידו
שום עצומה לא תעזור כאן, צריך כאן הרבה הרבה יותר מזה.
קראתי באיזה מקום שהתשלום הזה הוא הפרה של הסכם שהמדינה חתומה עליו, למדינת ישראל או לרשות הדואר אסור לגבות מהנמען שום תשלום (פרט למיסים, והתשלום הזה הוא היטל ואינו מס) עבור דבר דואר שדמי המשלוח שולמו במדינה אחרת, אם זה באמת המצב אפשר לפנות לבג"צ.
יש הרבה אנשים שמזמינים מחו"ל ויפגעו ואני בטוח שעם תשלום של 100 ש"ח מכל אחד אפשר לארגן סכום מספיק להגשת בג"צ כנגד ההחלטה הזאת.
אני לא חזק באירגונים מהסוג הזה וגם אין לי הרבה זמן פנוי אבל בהחלט מוכן לתרום את חלקי ולעזור לארגן קבוצה כזאת.
אם יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה אני בפנים.