תודה לכולם על הדעות והעצות....
עוד שאלה-
ביטוחים- כמה יוצא ביטוח ל90 וכמה ל110?
Printable View
תודה לכולם על הדעות והעצות....
עוד שאלה-
ביטוחים- כמה יוצא ביטוח ל90 וכמה ל110?
גם אני עברתי מג'ימני ל 110 והמעבר היה חלק וקל.
אם אתה יותר מזוג, על תחשוב על קצר
זה רכב שהוא גם תחביב, תמיד יש משהוא אבל אף פעם זה לא תוקע אותך, ואפשר לעשות הרבה לבד.
אין על אמינות של סוזוקי, אתה לא יכול להשוות את היפנית הכי אמינה לאירופית באמינות ממוצעת
וחד משמעית, הוא עושה הרבה פחות בעייות מטרופר :) ...
כרגע, אני לא יותר מזוג, אבל 90% מהטיולים יש עוד בנאדם אחד איתי באוטו.
בכל מקרה, אני מתופף, ונמאס לי לקפל את כל הג'ימני כל פעם שאני יוצא עם הציוד שלי, ואז עוד להיות מוגבל בכמות אנשים שיכולים לנסוע איתי.
נראה לי ש110 תהיה בחירה טובה בשבילי. נמאס לי מ3 דלתות:)
נשאלת השאלה של גובה הביטוח...בעלי הדיפנדרים- בשמיים?
וואלה באמת מעניין עלות הביטוח, משנה הבאה אני צריך לשלם אותו גם. היה ממומן לי עד עכשיו :)
אבל למיטב זיכרוני זה לא היה גבוהה כל כך
גם שוקי (יוש, באתר) עבר בזמנו מג'מיני מדוגם לדיפנדר 110.
שווה ליצור גם איתו קשר (הודעת פרטי באתר).
thx
90 זה רכב נהדר. הוא מרגיש כמו פז'ו 206 יותר מאשר כמו דיפנדר. החיסרון הגדול שלו הוא שביום שהוא לא מתאים- אישה, ילדים... אתה כנראה כבר לא תקנה עוד דיפנדר... עם ה-110, אתה לא מגיע לדילמה הזו.
גובה הביטוח... מקיף לדעתי שילמתי בסביבות ה-4K. (אפשר גם למצוא בפחות מ-3)
הערה לעניין הביטוחים המבוססת על סמך ניסיון אישי.
אל תחסוך בביטוח מקיף, בטח את הרכב לפי שוויו האמיתי כולל התוספות - דרוש הערכה נפרדת ע"פי חוו"ד לוי יצחק באופן פרטי. יוצא יקר יותר כ- 5K ש"ח אבל שווה כל שקל במקרה של גניבה.
אם לא תעריך את השווי הממשי של הרכב, במקרה של גניבה (טפו טפו) תקבל מהביטוח את ה"שווי המשוקלל" של מחירון לוי יצחק - כלאמר כ- 28,000 עד 35,000 ש"ח אחרי הפחתת בעלות מדינה וכו'.
יש לאחרונה מכת גניבות של דיפנדרים (גם שלי נגנב). למזלי פעלתי כפי שייעצתי לך ודאגתי מראש לבטח על פי השווי הממשי. אחרת....וואי ווואי...