http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=714
Printable View
סמוראי לא בטוח ???
מאיזה בחינה ?
זה ממש לא נכון.
נסעתי שנתיים וחצי על סמוראי, 60,000 ק"מ, הרבה שטח.
אני מכיר עוד הרבה אנשים שהתחילו עם סמוראי . . .
מה לא בטוח בו ?
הוא אמין (המנוע נכבה לפיני שהמכלולים נשברים (: ), יותר זול לתחזוקה מ-CJ (בעיקר בדלק).
(ופרסמו באתר CJ שנת 86 ב-20,000 עם אני לא טועה).
כמו שבכל עניין יש כמה דעות, לא משנה כמה טכני הוא יהיה, גם סמוראי יש דעות לכאן ולכאן...
אי מכיר מישהו שסיפר לי שהוא כמעט התהפך בסיבוב סביר עם סמוראי (והוא לא נסע מהר!!!), כמה חבר'ה אמרו לי שהוא רכב ממ לא בטוח- הוא יחסית קל, צר וגבוה... וגיסי אמר לי שאם הוא לא טועה אסור לנהוג איתו בארצות הברית (או בארץ אחרת)...
בלי כל קשר אני ממש לא אוהב את הג'יפ הזה...
ואני מכיר 3 אנשים שממש התהפכו עם סמוראי. . . .
אני מכיר גם אנשים שהתהפכו ומתו עם CJ. . . .
אני מכיר גם אנשים שהתהפכו עם דיפנדר. . . .
אני מכיר גם אנשים שהתהפכו עם סובארו ליאונה . . . .
אז ????
וכן, היה סיפור בארה"ב, שאישה שחורה, מבוגרת, שמנה ושיכורה (ואין פה עניין גזעני בכלל), התהפכה ונפצעה קשה עם סמוראי.
היא תבעה את סוזוקי על כך שאם היה הייתה נוסעת שיכורה ברכב אחר, הנזק שלה היה יותר קטן !!!!
אז יש אנשים טפשים, אז מה ?
ויש גם אנשים שהתהפכו עם קורקינט... :!:
בעיקרון סמוראי הוא רכב מסוכן במיוחד...
באותה מידה התהפכו אנשים גם עם אופנועים... וגם עם רכבים בעלי 4 גלגלים...
למרות זאת אני לא חושב שיש ספק שאופנוע עקרונית יותר מסוכן... כך גם לגבי הסמוראי...
אני בכל מצב לא נראה לי אקנה סמוראי כי אי לא סובל את הרכב הזה... :twisted:
:wink: :wink: :wink: :wink:
בכל מצב- תעזרו לי למצוא סיקס, סבן, אייט... :D כדי שאוכל להנות אתכם במדבריות של ארצנו...
אני מתעקש עם עניין הסמוראי,
כדאי שלא תישאר פה דיעה בלתי מבוססת כעובדה
על סמך מה נקבע שסמוראי מסוכן במיוחד ???
מסוכן יחסית למה ??
יש איזשהו מחקר שהוכיח את זה ?
זה שמישהי שמנה, שיכורה, אולי אפילו מסוממת ורחמנה ליצלן-גם שחורה, לא עושה את מה שהיא טוענת ללא נכון.
בהחלט נעשו מחקרים, ואם אני לא טועה אז הסמוראי אכן נאסר למכירה תקופה מסוימת בארה"ב עד שב88 בסיס הגלגלים שלו הורחב, ולא בכדי.
עובדתית, זאביק, בסיס הגלגלים של הסמוראים צר בכ30-40 ס"מ מזה של הסיקס והסופה, ותרשה לי להעריך שמרכז הכובד שלהם לא נמוך במידה פרופורציונלית לרוחב.
בסיס הגלגלים של הסמי הקצר גם קצר בכ14 אינטש משל הCJ7 ובכ24 אינטש משל הסיקס/סופה.
ואין כאן גזענות נגד סמוראי. גם על הCJ5 , עם בסיס גלגלים של 84 אינטש היה בזמנו עליהום דומה שלווה במחקרים, ומאז ג'יפ לא חזרו לייצר רכב עם בסיס גלגלים קצר כל-כך.
אם אני לא טועה גם על הטרופר (דגם ישן) ופג'ארו (קינג) פורסם בזמנו שהם רכבים מסוכנים .
אדי
תגובה אחרונה שלי בעניין הסמוראי.
אני מסכים שסמוראי הוא לא כליל השלמות ביציבות. אחרי מקרה השחורה (איזו גזענות), סוזוקי מיהרו להחליף את המתלים לספירלה (ועד אז הוא לא נמכר בארה"ב).
אבל לבוא ולהגיד שהוא מסוכן במיוחד ? לטעמי זה לא נכון, וסתם יוצר פניקה.
גם על הקינג, באותם מבחנים (כמה שנים אחרי כמובן), הוכיחו שהוא לא יציב ומתהפך בקלות.
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-840868,00.html
אם אתה (וכל השאר) מוצא(ים) או רואה (ים) ג'יפ למכירה CJ במודל 86-91 אנא כתוב לי (אם אתה מוכן)...
[email protected]
אמרו לי שאתה האיש בעניין...
אני כבר רוצה להצטרף אליכם...
עזור לי
וסתם במקרה, התהפך היום אחה"צ סוזוקי ג'ימני כסוף על צידו בטיילת בת"א. 5 דקות קודם לכן הוא עקף אותי. דווקא לא נסע מהר במיוחד. איך הצליח הנהג המוכשר להתהפך בנסיעה בקו ישר, בדרך עירונית?... תהרוג אותי, אין לי מושג. ואח"כ יגידו שגם הג'ימני מסוכן?
גם CJ מתהפך בנסיעה לא זהירה (שמעתי על איזה אחד שהתהפך בבור...)
גם נגמ"שים וטנקים התהפכו, מה זה אומר?
לדעתי, אם אין לך הרבה שומני כסף, עזוב אותך מCJ.
זה יהרוג אותך בדלק, זה יהרוג אותך בחלקים.
יש לך שומנים, WELCOME החוויה ממכרת, אם לא, תמצא את עצמך אחרי שנה
מנסה למכור בפחות משקנית, אומר לקונה הפוטנציאלי "ג'יפ מעולה, משאבת שמן חדשה,
גיר משופץ, סטרטר חדש...."
בשאלה המקורית נגעה ל CJ7 ב 30,000 ש"ח
אז לדעתי לא כדאי.
השיקולים המרכזיים ברכית ג'יפ לדעתי צריכים להיות פרקטיים. (ובכותבי ג'יפ אני מתכוון ל: CJ, סופה, סמוראי, דיפנדר... לא קינג, פראדו וכיו"ב).
מה אני רוצה ממנו, והאם הוא משרת את המטרות שלי.
העיקריות: האם אני מסוגל להחזיק אותו כלכלית, מצבו הטכני, וכמה יעלה לי להביאו למצב אותו אני רוצה.
מכיוון שכך, השאלה הראשונית הינה לא רלוונטית. יש לבחור 20K. תמצא ג'יפ ב 18 - 15 ותשאיר לך כסף לשיפורים, צמיגים, "יישור קו" ראשוני וכיו"ב.
שיקולים כגון יופי, ייחודיות וכאלה, ראוי להם שיישארו מחוץ לדיון.
אני הייתי הולך בתקציב הזה על סיקס משנים מתקדמות, במצב בסיסי כמה שיותר טוב, ומשקיע עם הזמן בשיפורים: צמיגים, כננת, נעילות וערגול קפיצים.
סמוראי מסוכן? אולי, אבל אני הייתי מתעלם מזה, אולי מפני שאני לא כושית שמנה שנוהגת במצב שיכרות. לרבים מאיתנו היה סמוראי, והם עברו את החוויה בשלום. אפילו נהנו, מי שאין לו תקציב להחזיק, מבחינת צריכת הדלק סיקס או סופה, שיקנה סמוראי. שוב, תקפיד על כלי מתוחזק היטב.
יש לך 40K? לך על סופה טובה.
בהצלחה,
יוני5
פתאום שמתי לב לכותרת...
מה זה לעזאזל "רנגלר CJ7"???
CJ7 זה CJ7 .
רנגלר זה רנגלר YJ או רנגלר TJ - אין CJ רנגלר. האם מישהו השחית את פני הCJ המדובר עם חזית מלבנית?
נמרוד ... כנראה זו רק מדבקה .
בשלט למכירה על האוטו היה כותב wrangler....
וגם היה כתוב ורנגלר- והחזית לא היתה מרובעת... היא היתה ורנגלרית יפה...
:mrgreen:
שסיפר לי שהוא קנה (וראיתי ) סופה 91 בחמשת אלפים שקל ושהוא מרוצה ממנה מאד.
סגורה, במצב טוב.
עשה לה טיפול כולל אחד שיצא לו איזה 1000 ש"ח (החלפות למיניהם, שמנים, כמה ברגים, ניקוי) והוא אומר שעכשיו היא אחלה....
נשמע לי הזוי במקצת, אני בטוח שהוא לא מז^#&ן את השכל...
איך אתם מסבירים תופעת טבע נדירה זו? או שמא היא לא נדירה?
נחש מה?
אין כזה דבר סופה 91
סופה יש רק מ92.
גם CJ 91 ב5000 ש"ח זה יפה. תברר איפה הוא קנה. אולי ממישהו שהוציא ממכרז?
אסף.
(למדתי סופסוף איך עושים פונט גדול בהודעות. התרגשות.. )
זה CJ8 וזה מודל 85....
לא יפה כל כך...
הוציא עליו הרבה כסף על דברים יותר שטותיים.
לקח כנננת הכי יקרה ושם גגון עם פטנט מוזר כזה ובפנים של מיני דברים אבל לא
השקיע בשום דבר לשיפור האוטו בפועל בשטח...