תגובה להודעה: מחפש עזרה במציאת חלקי חילוף לויטרה (כותרת נערכה)
אני יכול לענות לגבי עצמי:
חלפים חדשים (מקוריים או תחליפיים) אני משאיר למוסך לקנות. אני סומך על המוסך שלי, מקבל ממנו מחירים טובים, ואני גם חושב שמגיע לו להרוויח ביושר גם על השירות של למצוא לי את החלפים. עבורי לפחות, זה יותר זול מאשר לבזבז זמן בחנויות חלפים.
חלפים משומשים אפשר למצוא אצל אמנון, פה בפורום, ואצל מספר מוסכים שמתמחים בויטארות.
אולי חברים אחרים מכירים ויכולים להמליץ על מקורות אחרים, אני פשוט לא מכיר ולכן לא ציינתי ...
(ואני לא סובל מעודף כסף, המוסך נמצא בטירה ...)
נדב.
תגובה להודעה: מחפש עזרה במציאת חלקי חילוף לויטרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
danikcha
מה שאני מבקש זו הכוונה למותגים אמינים ולא יקרים וחנויות בהן אוכל למצוא את מה שאני צריך.
אני מאזור המרכז.
רכב זה מכלול של חלקים: מיסבים, פילטרים, רצועות, מחזירי שמן, בולמים, קפיצים, בושינגים, צלבים... הבנת את התמונה.
אין מותג "כללי" אחיד לכל חלקי החילוף, וגם לא ידוע לי על חנות ספציפית לגבי משפ' סוזוקי.
לכל חלק יכולה להיות אופציה לחלופי אמין שיכול להיות זול יותר מהמקור, ולפעמים אין ברירה אלא ללכת למקור.
לעיתים חלק מקורי הוא האופציה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת/אמינות/איכות (כמו פילטר שמן).
לכן אתה צריך לציין אילו חלקים אתה מחפש בכדי שאפשר יהיה לכוון אותך, או שתערוך חיפוש בפורום (סביר מאוד שמישהו ניסה לברר על כך בעבר).
אם לא מדובר בעבודה עצמית, אז האופציה של נדב לתת למוסך אמין לקנות את החלקים ולעשות את העבודה הכי עדיפה בעיני.
הבעיה היא רק למצוא מוסך אמין.
בכל מקרה אני רואה שאתה נודד בין כמה מוסכים. כדאי שתמצא מוסך קבוע שאמין בעיניך.
מומלץ להתחיל מהשרשור של בעלי מקצוע מומלצים (נעוץ בתחילת הפורום).
תתחיל משם בכדי לקבל חוות דעת (ואולי גם ימליצו על הדרך אילו חלפים לקנות).
חלפים לטיפולים שוטפים (רצועות, פילטר אויר וכד'. פילטר שמן דווקא אני רוכש מקורי מהחברה) אני בד"כ קונה ב"צנטרל" ביצחק שדה פינת שונצינו.
ואם אתה כבר באזור אז המחסן של מכשירי תנועה (חלקים מקוריים מהחברה) נמצא לא רחוק ברח' המלאכה.