ואני יצאתי פיתה עם 3 תושבות אדומות שאפשר למכור לברזל
זבל של תושבת
Printable View
מידע על התושבת האדומה ישנה אבל עם חיבור USB בתיבת הפיצול בשלי אין USB כניראה היו לפחות 3 דורות
The HAMMERDOCK offers compact versatile mounting for a
variety of automobiles. The one-piece aluminum body ensures
sturdy docking with no adjustments. The HAMMERDOCK has tilt
swivel functionality, a built-in keyboard tray, and a push button key
lock. A break-out box with a 3-foot or 6-foot cable provides
convenient installation for permanent connections.
SIDE VIEW
FRONT VIEW
Noise reduction circuitry, surge protection, reverse polarity
protection, and power conditioning circuitry are built into the
HAMMERDOCK. In some cases a GPS receiver may also be
included. Connectivity on the rear of the HAMMERDOCK includes
a power connector, keyboard connector, and USB connector.
Connectors in the “break out box” at the end of a 3’ or 6’ cable
include 1 keyboard, 2 COM ports, 1 USB and 1 parallel port.
No adjustments are ever required to assure precision insertions of
the docking connector. The tension of the tilt/swivel functions and
the angle of the keyboard tray are the only adjustments available
on the HAMMERDOCK. All tension adjustments are made at the
time of installation with an Allen key provided with each docking
system. The keyboard tray is removable.
The computer can be secured in position by turning down the
spring-loaded red retention latch. Once the latch is turned
completely down the push button lock can be depressed to
prevent unauthorized removal. Security keys for fleet users are
identical to eliminate logistic problems.
גם פיתה, עם שמים בה חומוס-צ'יפס-סלט, אפשר לשים בה פלאפל או שווארמה ולאכול בכיף ...
הנה תושבת אדומה מהסוג הישן, שהוספתי לה שקע חשמל נורמלי שמתאים לספק המקורי של הארמור, וגם USB HUB של 7 פורטים, והכל מנגן :razz: :
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1289105495
אז אל ייאוש, בלי האמונה גם צסק"א לא היתה אוכלת אותה ...
נדב.
אז ככה היום קראתי את התוית של מטען הרכב שסופק עם הארמור
זה מטען סיני לא של DRS
80W MAX זרם 4 אמפר 15V מיוצב
חיברתי את הארמור לתושבת כשהוא כבוי והתושבת מחוברת לחשמל לא קרה דבר
חיכיתי כמה דקות ולא היה שינוי
ברגע שהדלקתי את הארמור זוהתה הזנת המתח ובארמור נידלקה נורית הטעינה קבוע
מצב הסוללות בערך 10%
ניתקתי את התושבת מהחשמל וחיברתי את מטען הרכב נידלקה נורית הטעינה שוב באופן קבוע לא הייתה טעינה ולא אבל גם לא הייתה פריקה נסעתי כה 20 דרות וניראה שהמטען מספק חשמל לארמור אבל טעינה אין
כשהמטען מחובר לארמור הפועל הוצאתי את הארמור מהתושבת לא היה שינוי במצב
עשיתי שאט דאון
וכשהדלקתי את הארמור שוב בעוד המטען מחובר אליו מחוץ לתושבת התחילה מידית טעינה עוד בשלב הביוס הכנסתי את הארמור הפועל לתושבת המנותקת והייתה טעינה מנורה מהבהבת
כיביתי את הארמור הטעינה המשיכה מנורה מהבהבת
ניתקתי את המטען רכב מהארמור הכבוי חיכית עשר דקות וחיברתי שוב התקבלה טעינה מידית
ניתקתי אץת המטען וחזרתי על ניסיון טעינה מהתושבת הנורה לא נידלקה לא היה מתח ולא טעינה
הדלקתי את נארמור התקבל מתח אבל מנורה קבועה בלא טעינה
ניתקתי חשמל מהתושבת וחיברתי את המטען התחילה טעינה
נסעתי כחצי שעה והארמור ניטען מ-10% ל-60%
ניתקתי את המטען והמשכתי ליסוע על סוללות עד התרוקנות מלאה וכיבוי הארמור
חיברתי את מטען הרכב ומיד הדלקתי את הארמור
הפעלתי סריקת וירוסים
אייגו מחובר לגי פי אס
וטו נאב אוף ליין במצב גוגל כשאני מזיז את המסך
הנטען התחמם בגלל הסוללות הריקות והצריכה הגבוהה של הארמור וניכנס לקיטעון והארמור עבר בין טוען למתח שוב ושוב והמטען התחמם מאוד
שמתי את המטען מול פתח המזגן והוא חזר לטעון קבוע
הוצאתי מהמזגן נכנס לקיטעון
מסקנה
לתת למטען רכב לטעון לפחות 20% לפני שמפעילים
ורעיון מפגר (אמרתי אני פיתה כי אני מחפש לקנות תושבת כסופה שהיא אידאלית אבל יש לי שלש אדומות)
מאחר ובתושבת יש מעגל הגנה פסיבי המגן בפני היפוך קוטביות קפיצות מתח וסיגנל מזוהם ברעש חשבתי להזין את התושבת ממטען הרכב דבר זה אמור לתת לתושבת האדומה סיגנל שיאפשר טעינה כמו בתושבת הכסופה למעט שבתושבת הכסופה יש מעגל שמכבה עצמו כשאין ארמור או שאין טעינה וכאן זה לא יקרה
חשבתי אפילו לנסות להטמין את המעגל של המטען רכב בתוך התושבת אבל אני לא יודע עם יש שם נפח פנוי.
המטרה הסופית להגיע למצב עם התושבת האדומה כמו בתושבת הכסופה שאין צורך לחבר כבל מתח של המטען או כבל USB לצרכי אבזרים כמו סאונד וGPSUSB אלא פשוט להניח בתושבת
מה דעתכם רעיון מפגר?
לדעתי לא צריך את כל החגיגה
צריך מישהו עם ידע באנגלית לא נלעגת כמו שלי....פשוט לברר איך אפשר לקנות מעגל הספקה כמו של הכסוף (בטענה שנישרף ובו' ) ופשוט להתקין בזרוע ,כל השאר עינין טכני
מי מרים את הכפפה ? דינו ?
רענן ההצעה הייתה בכדי לאפשר שימוש ללא המטען שכידוע במצבי קיצון =חום קיץ ועומס יתר כמעט בטוח שיקרוס הוא לא נועד לכך , כרגע הסידור של צדב יותר ממספיק ,אבל חושבים קדימה
ואללה, קיבלתי סחרחורת מלקרוא את זה ...
לדעתי אתה סתם מתחזה ובעצם אתה חפרפרת שטח ולא דינוזאור שטח ...
(ואם אני טועה אז אולי יש לנו ממצאים חדשים על הסיבה להיכחדות הדינוזאורים :rolleyes:)
בכל מקרה, מספיק לשרוף מקלדות... אם אתה רוצה, אתה מוזמן אלי באיזשהו ערב ונסדר את הכל ...
נדב.
טוב, למרות שהרכב שלי מאושפז כרגע, התושבת אצלי בבית וגם הארמור, אז בדקתי את נושא הטעינה, והוא פשוט עד מאוד: בתחנת העגינה יש מנגנון הגנה פשוט מבוסס דיודות, קבלים וסליל גדול. מעבר הזרם דרך דיודה מוריד בין 0.6V ל- 1.4V, תלוי בסוג הדיודה (לא היה שם גשר דיודות)
ההשערה: בטעינה דרך תחנת העגינה יש להשתמש בספק בעל מתח גבוה יותר ב- 1V-2V
הבדיקה:
1. ריקון חלקי של סוללות הארמור כדי שהמכשיר יבחר לטעון אותן בהנתן חשמל מספק
2. הפעלה של תוכנת בדיקה לדיסק הקשיח + סריקת וירוסים יזומה כדי להעלות את צריכת החשמל של המחשב
3. חיבור המטען המקורי של הארמור אל המחשב ישירות. תוצאה: יש טעינה
4. חיבור המטען המקורי של הארמור לתחנת העגינה במקום ישירות. תוצאה: עובד על החשמל אך אין טעינה
(לא חיכיתי מספיק לבדוק מה קורה עם הסוללות לאורך זמן)
5. ניתוק המטען המקורי של הארמור וחיבור מטען של מחשב נייד IBM במתח 16V לתחנת העגינה. תוצאה: יש טעינה.
מסקנות:
א. ההנחה היתה נכונה
ב. צריך לחפש מטען מיוצב לרכב שמוציא 16V מיוצב בהספק מעל 60W, ולהשתמש בו.
נדב.
הנה, למשל זה: http://www.palmnet.co.il/Product.asp...ff=Zap&lang=he
(מספק גם מתח לארמור וגם ל- USB Hub למי שצריך)
לילה טוב,
נדב.
לא מסכים עם המסקנות...
להזכירך כבר בתחילת השירשור הצעתי להזין 18VDC STAB לתושבת ההנחה שלי שכל מעגל אפילו גשר דיודות יפיל 2V עד 3V
עכשיו אני מבין מדוע מדדתי בזמן טעינה בחיבור חשמל לתושבת 11.4 ב-HH3 כלומר כאשר המתח בכניסה נמדד 13.4 (יש לי מד מתח דיגטלי במכשיר קשר) כלומר נפילה של 2V
אבל עצם זה שהמטען מצית של המוכר טוען לך את המחשב דרך התושבת מצביע על זה שזו לא בעית מתח לדעתי המטען קרס ולא הצליח לשמור על מתח יציב של 15V וברגע שצריכת הזרם עלתה נפל המתח מתחת למה שדורוש לטעינה או שהקבלים התרוקנו והארמור רואה מתח נמוך
אחכה להגעת המטען שלי ואז אבדוק
דרך אחרת לזהות את הרגליים שמקבלות הזנה בקונקטור של המחשב ולהזין ישירות אליהם ולעקוף את מעגל הסינון של התושבת
במקור לא עשיתי את הבדיקה הזו כמו שצריך - בדקתי רק את הנוריות ולא את התוכנה שמראה אם יש טעינה.
בבדיקה שערכתי אתמול, גם בלי להפעיל את המחשב בעומס גבוה לא היתה טעינה עם הספק המקורי דרך התושבת. לעומת זאת בהזנה ישירה היתה טעינה גם תחת העומס המוגבר כך שלא נראה לי שהבעייה בנפילה/ירידת מתח של הספק.
אפי, הספק שרשמתי 2 תגובות למעלה ניתן לאיסוף עצמו בקניון אורות באור עקיבא, תוכל לאסוף כזה בפעם הבאה שתגיע למרכז ולבדוק ? אני מאמין שהוא יעשה את העבודה, ובנוסף יש לו גם אספקת מתח חיצוני ל- USB כמו שחיפשת ...
בשעה טובה אתה בכיוון הנכון . המטען קרס אבל לא רשמת למה ?
אז אני אענה , בתחילת הטעינה כשהוא היה קר הוא "סחב בקושי" כשהתחיל להתחמם, חלק מההספק התבזבז עליו
(חימום) לכן הפסיק להטעין .
מסקנה, המטען חלש מידיי !
קבלים מטרתם לסנן ולמנוע ספייקים של מתח , הם לא משמשים כסוללה .
אם אספקת המתח "נופלת" הם מתרוקנים כשצרכן עדיין מחובר אליהם.
ניתן לבצע במידה והספק החיצוני מיוצב ומסונן איכותי
רענן
חברים, קומבינות אפשר לעשות מפה ועד לירח, אבל אתם באמת חושבים שאנחנו יותר חכמים ממי שתכנן את כל המוצרים האלו ? אני מאמין שלא יהיה קשה מדי לאתר מאיפה מוזן המתח לקונקטור בגב של הארמור, בטח ייקח לי משהו כמו 10 דקות, אבל זה לא נראה לי חכם לעקוף את מנגנוני ההגנה, אפילו אם הם מיושנים ומותאמים לדגם ישן יותר. יכול להיות שהזנת החשמל הזו בגב של הארמור מתחברת בלי מעגלי הגנה נוספים ואז מהר מאוד ייגרם נזק למכשיר.
קומבינות ומעקפים עושים כשאין דרך פשוטה וישירה. במקרה הזה יש דרך כזו ולכן לדעתי עדיף לבחור בה.
נדב.