ד"א -רבין אני אשמח לחבר את הרכב לניסיון תודה מראש
המכשיר הזה תואם גם לטראנו בנזין 95 ניסיתי להבין את זה מהאתר ולא כ"כ הצלחתי. אשמח אים יש למישהו תשובה בישבילי.
Printable View
ד"א -רבין אני אשמח לחבר את הרכב לניסיון תודה מראש
המכשיר הזה תואם גם לטראנו בנזין 95 ניסיתי להבין את זה מהאתר ולא כ"כ הצלחתי. אשמח אים יש למישהו תשובה בישבילי.
המישלוחה היגיע היום - ושוב היתי בר מזל, הפעם גם לא ביקשו מע"מ, לא על דמי המישלוח ולא על המוצר.
עוד לא ניסיתי את התוכנה, ואני בספק אם אספיק השבוע. זה שזה מצריך פורט סריאלי דיי מקשה. היה גם אפשרות ליקנות מאתר התוכנה גירסה של USB, אבל מנסיוני של פורט סריאלי מדומה מעל פורט USB, עדיף להיתעסק עם סריאלי רגיל.
מי שרוצה לנסות, אני עובד בהרצלייה פיתוח וגר ברעננה - אתם יכולים לישלוח הודעה פרטית.
רבין
אז ככה,
חיברתי את העסק לטראנו דיזל אוטו 2001 .
התוכנה ecuTalk עובדת יחסית בסדר . רק אני לא בטוח שהיא יכולה להציג את כל חיישני המנוע סולר.
היא כן מאפשרת תצוגה של הרבה פרמטרים, וכמובן קריאת קוד שגיאה.
דברים שזהתי בקלות:
מהירות, סלד, דוושת גז, ממסרי מזגן...
אבל לא ראיתי ק"מ ל ליטר... יכול להיות שאת זה צריך לחשב לבד, או שזה לא ניתמך במנוע סולר. אני חושב ש"צריך לחשב לבד" ביגלל שלמשווק של התוכנה הנל יש מוצר נוסף: LCD + מחבר שמספק את הנתונים של מחשב דרך ו\או יציאת USB למחשב אישי.
עוד נקודה למחשבה, מיקום החיבור של הקורא דיי לא נוח, חיבור קבוע מצריך שינויי מיקום וקיבוע טוב.
רבין