יש גם את העניין של ההיגוי שכביכול מנסים לפגוע בו כמה שפחות ע"י ההגבהה, לפחות באולדמן. אבל כל זה לא משנה, השקיעה של הקפיצים מקדימה תוך זמן קצר, זה הקטע המבאס או התמוה.
Printable View
יש גם את העניין של ההיגוי שכביכול מנסים לפגוע בו כמה שפחות ע"י ההגבהה, לפחות באולדמן. אבל כל זה לא משנה, השקיעה של הקפיצים מקדימה תוך זמן קצר, זה הקטע המבאס או התמוה.
נראה בסדר גמור ( גם אצלי יש OME ונראה אותו הדבר )
לפותח השרשור- בבקשה עדכן אותנו בסופו של דבר איך נסגר העניין כולל מה הייתה הבעייה.
התחושה שלי לגבי אולדמן היא שבשנים האחרונות יש יותר ריג'קטים ממה שהיה בעבר. שוב, מדובר בתחושה בלבד וע"ס נסיון אישי ותו לא.
קראתי באיזשהו מקום שלפני כמה שנים העבירו ב- ARB את יצור הקפיצים מאוסטרליה למלזיה. לכו תדעו איך מעבר כזה משפיע על כמות התקלות ובקרת האיכות...
אני לדוגמא עם שני בולמים ברכב שהלכו אחרי משהו כמו 50K ק"מ, אחד קדמי אחד אחורי. ומספר תקלות בקפיצים שרק חלקן נפתרו בתקופת האחריות...
לגבי שאלה שנשאלה פה קודם- הג'ימני שלי (2001) נקנה כשהוא עם סט מלא של טאף דוג (קפיצים-בולמים קדימה ואחורה), והוא היה מאוזן לחלוטין. לפני כחצי שנה הלכו לעולמם הבולמים האחוריים והוחלפו למונרו כלשהם, והאיזון נשמר.