תגובה להודעה: שפצורים לג'ימני מארה"ב
מודל 2002 יצריך התאמה של הקיט לטרנספר, להבדיל ממודל 99 שהוא אחד לאחד אותו דבר.
קפיצים ובולמים - פשוט לגשת לאתר של משווקי/יצרני קפיצים בארה"ב, לפי המידות של הקפיץ שלך או של ערכה משופרת (למשל למדוד ערכה של OLD MAN מאחד החברים באתר) ומשם לקנות בהתאם. ושוב, לבדוק את עניין המשלוח של הבולמים. או לפחות לקנות רק את הסלילים ואח"כ לעשות השלמת קניות בארץ.
מה עוד מעניין אותך לשפר ? צ'יפ למחשב ניהול מנוע ? טורבו ? תנסה להיות יותר נקודתי ותקבל את המידע. כי בסה"כ שיפור של רכבת הכוח כבר כיסית/נו. נעילות גם כן, מתלים גם כן ואת הטמבונים/המיגונים/הצמיגים/מושבי מירוץ/כלוב פריק, אתה לא יכול להביא גם ככה ב"מזוודה".
ציוד מחנאות ואביזרי זיווד לא מעניינים אותך, גם כן.
מה עוד אתה מחפש ?
במה כרוך התאמה של הטרנספר? מה עם בולם הגה? כדאי לקנות הבנתי שיש גם איתו בעיה להתקין על הג'ימני (צריך הכנה שאין בג'ימני?)
צ'יפ למנוע וטורבו נשמע מעניין אבל אני חושב שלא כרגע לפחות.
מבחינת הגבהה ע"י קפיצים מה הגובה המקסימלי שניתן להגביה ללא פגיעה בהיגוי ובבטיחות?
ואם יש המלצה על קומפרסור קטן אך עדיין מספיק חזק לנפח צמיג של ג'ימני אני אשמח לקבל.
שוב אני קצת ינדנד אבל אני ישמח לדעת במה כרוך התאמה של קיט לטרנספר של ג'ימני?
וגם האם כדאי וניתן לשים בולם הגה בג'ימני?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
socrtes
שוב אני קצת ינדנד אבל אני ישמח לדעת במה כרוך התאמה של קיט לטרנספר של ג'ימני?
וגם האם כדאי וניתן לשים בולם הגה בג'ימני?
התאמה של קיט לטרנספר של ג'ימני מצריכה בתור התחלה הסבה לטרנספר של סמוראי...ישנם באירופה קיטים שמיועדים לטרנספר של הג'ימני אבל ממה שהבנתי השרשרת לא עומדת בעומס והטרנספר מתפרק.
הסבה לטרנספר של סמוראי מומלצת,אך לא פשוטה ויקרה ומצריכה שינויים רבים כמו גלי הינע ותושבות חדשות.
בכלל,אם אתה לא מכוון לצמיגים 235 ומעלה חבל על האנרגיה ,הזמן והכסף.
לגבי בולם הגה-מומלץ בחום וניתן להרכיב יחסית בקלות.
מורי
מה היתרונות של בולם הגה?
במה הוא ישפר את התנהגות הרכב?
ובין מה למה באוטו מחברים אותו?