נראה פרוייקט מעניין! בהצלחה רבה!
רק דבר אחד קטן,
יהיה נחמד לראות רכב כזה על מדי צבא ארה"ב כמו זה בתמונה:
http://www.jeepsunlimited.com/storyimages/Bigtruck3.jpg
שוב בהצלחה בפרוייקט, ותעלה ווידאו ליוטוב כאשר הבהמה תיסע,
Printable View
נראה פרוייקט מעניין! בהצלחה רבה!
רק דבר אחד קטן,
יהיה נחמד לראות רכב כזה על מדי צבא ארה"ב כמו זה בתמונה:
http://www.jeepsunlimited.com/storyimages/Bigtruck3.jpg
שוב בהצלחה בפרוייקט, ותעלה ווידאו ליוטוב כאשר הבהמה תיסע,
תודה! הבהמה כבר נוסעת תקופה רק עצרתי לתקופת שיפורים קלה!!
אולי מישהו יכול לתת לי עצה לגבי נעילה קידמית?
היו כמה אופציות שעלו
1-לרתך גם מקדימה אבל רק עם מישהו יכול להגיד לי עם אפשרי לימצוא לוקרים לדנה 60 מהסוג הישן שאני לא יודע להגדיר!?!?
2- לוקרייט (עם יש לסרן הנ'ל??)
3-ברקס לכל גלגל (מקדימה בלבד)
תודה מראש!
מה זה "דנה 60 מהסוג הישן שאני לא יודע להגדיר!?!?"? אם מדובר בדנה 60 קדמי של אביר, אז מדובר ב-35 ספלינים בציריה, בדיוק כמו בסרן סופה, ולכן הנעילה המתאימה לך היא 2620, וכן כל נעילה אחרת שמתאימה לסופה. בכל מקרה, הפתרון של ריתוך הסטליטים הוא פתרון גרוע, וברק לכל גלגל מקדימה בלבד זה פשוט לא ישים, הפתרון הנכון היחיד לטעמי הוא למצוא נעילה, חדשה או משומשת.
קובי
זה דנה 60 עתיק מהדגם הישן - עם בלמי תוף ומעגל חלוקה של 6 ברגים.
דנה 60 קדמי של נ"נ ממודל מתקדם/אביר כבר מגיע עם בלמי דיסק ומעגל חלוקה של 8 ברגים.
ריתוך סטליטים בסרן קדמי הוא לא סתם רעיון גרוע, הוא גם מטופש מאין כמוהו. למה? פשוט מאוד - לא יהיה לרכב היגוי. ואם אין לו לוקרים מלפנים, לא יהיה לו היגוי גם במצב 4X2. המינימום שדרוש כאן זו נעילה אוטומטית, ולא תדע מה ואיזה לפני שתפתח את הביצה ותראה מה יש לך שם בדיוק, כמה שיניים וכו'.
לטעמי חבל להתעסק בסרנים הישנים הללו. אם יש לך סרני אביר/נ"נ מודרניים (8 ברגים, בלמי דיסק מלפנים) נגישים - תחליף.
הסבר נכון! על הסרן הזה דיברתי!! כרגע עד שלא יהיה נזק מיוחד אני לא רואה שום סיבה להחליף סרנים!! גם שיש לי זוג חדיש יותר של אביר!!
היחס הקצר ממש מדהים (5.87) עם אני לא טועה?!
בנתיים עושה את העבודה יופי!!
אז מה שאתם אומרים זה לפתוח את הביצה לספור שיניים ואז ניהיה חכמים יותר לדעת איזה נעילה תתאים!
ודרך אגב למה עיניין הברקסים לא ישים??
תודה רבה;)