יופי של תמונות
האם תוכל להעלות את המסלול שלך ?
Printable View
יופי של תמונות
האם תוכל להעלות את המסלול שלך ?
בטח,
יום 1: טיביליסי
יום 2: נסיעה לזוגדידי דרך בורג'ומי (כ6 שעות נסיעה)
יום 3: זוגדידי - מסטיה 0 התמקמות במסטיה ומס' טיולים באיזור
יום 4: טיול באיזור מסטיה - רכב שטח וברגל
יום 5: נסיעת שטח - מסטיה - אושגולי ולינה באושגולי
יום 6: התעוררנו באושגולי אחרי לילה של שלג כבד, היינו אמורים להמשיך בנסיעת שטח לכיוון דרום מזרח - ירידה מהקווקז חזרה לכיוון הכביש, אבל הסתבר שהדרך נחסמה עקב השלגים לכן חזרנו למסטיה (רכב ראשון על שלג בתול זה לא קל ;) ומשם על הכביש עד גורי - בגלל הסערה, גם הכביש נחסם לכמה שעות בגלל מפולות סלעים, מאחר ואלה שתי הדרכים היחידות שמובילות לאיזור זה, לא נותר אלא להמתין שהכביש יפונה..
יום 7: טיול בגורי, מצ'חטה והביתה.
ולמי שהשמות לא אומרים לו כלום -
מסטיה - הוא הכפר הגדול ביותר באיזור הקווקז הגבוה, הוא נקודת המוצא לטיולים ברגל וברכב לקרחונים ולפסגות באזור - במסטיה נגמר הכביש הסלול ויוצאים ממנו המון שבילי 4X4 שמובילים לכפרי הקווקז - השבילים ממופים היטב ונוחים מאוד לנסיעה מאחר והם נתיבי הגישה היחידים לכפרים באזור, בחורף (מתחיל כבר בספטמבר) השבילים בותיים ומושלגים ומומלץ מאוד להצטייד באמצעים לחילוץ עצמי או ברכב נוסף... (מניסיון :)
אושגולי - מקבץ של כ3-4 כפרים קטנים בגובה של 2100 מטר אליהם ניתן להגיע רק ברגל או ברכב שטח, הוא נקודת המוצא לפסגת הר שחארה (הגבוה בגיאורגיה) ולקרחון שעליו.
עידן
עידן, את האמצעים לחילוץ עצמי הבאת מהארץ או שהם סיפקו לך ?
מי זה "הם"? :)
ברור שהבאתי מהארץ - סחבנו צ'ימידן עם Pilowtrack, קומפרסור ורצועה.
ב9/2010 טיילנו אני, אישתי וארבעת ילדי כ-3 שבועות בגאורגיה ברכב שכור.
ניווט - נעזרנו בGPS שהכנסנו לתוכו מספר עצום של מפות באדיבותה של אמא רוסיה, בקנ"מ 50,000. הדבר התגלה כנכס מעולה, בעיקר לאחר שלמדנו לקרוא את האותיות הקיריליות ובמיוחד בתוך הערים וכאשר חיפשנו קיצורי דרך. את קובץ המפות ניתן לקנות בארץ בעלות של כ-250 שח כולל התוכנה - מהתוכנה לא נהנתי בגלל ממשק לא ידידותי מספיק לטעמי, אם כי בעל כל הפיצ'רים הדרושים.
צור,
אפילו שאנחנו שנתיים אחרי, סקירה מועילה. אני מתכנן טיול לספטמבר הקרוב. אשמח לקבל הדרכה היכן ניתן להשיג את המפות ל-GPS.
תודה.
סטף
את המפות קניתי אצל גיא tonav הוא גם העלה אותם בצורה יעילה ונוכה על המכשיר היה לי אז
גיא מפרסם פה באתר וניתן לאתר בקלות בפורום נווט