ועוד אחד....
Printable View
ועוד אחד....
ארז
אני מזהה רק את הגרוטאה הגדולה מימין...
בברכה,טושי
טושי, בגרוטאה מימין אתה יכול לבוא לשחות....הם שכחו את הדלתות פתוחות לכמה חודשים(תקופת הגשמים) ויש ברכב חצי מטר מים....(כולל הגיר ששוכב בתעלה ליד... מתחת למים....פתוח....מפורק...)
ארז,
1. אתה נמצא במקום "לא נחמד" אם אלו רכבי השיטור.
2. מוט השפור העקום באחת התמונות נראה כאילו יוצר בסוליהול.
3. תודה על המחמאה.
יואב
זה בעצם גרסא מקבילה לזאב הצה"לי? או שאני לגמרי לא קרוב...
גם הוא מבוסס פורד עם מכלולים ושלדה מחוזקים
להגיד שהוא והזאב הם מקבילים זה כמו להגיד שמוסו ומרצדס זה אותו הדבר כי יש להם מכלולים מקבילים...
מדובר על הרכב שטח אמיתי עם יכולות שטח לא מבוטלות בכלל ,כולל מהלכי מתלה מרשימים,צמיגים גדולים מאוד ונעילות.
רמת הבנייה של הרכב הזה מאוד מרשימה ,כולל כניסה לדקויות הקטנות ביותר ובולטת פה מאוד של רקע שאר הרכבים(כולל הזאבים הישראלים).
בתמונה הראשונה מה שרואים זה כמובן לא המתלה המקורי של הרכב אלא אילתור מפגר של הסדנה המקומית לאחר תאונה....סיפור ארוך ששומעים על כמותו רק בפרודיות וסרטי בורקס....אבל זו אפריקה...
אני מבקש...בלי סטלבט על הדרום אפריקאים בתחום הזה.
שתי נישות מפותחות מאוד בדרום אפריקה בתחום הבטחון:
1. ארטילריה, נחשבים לגאונים בתחום.
2. רכבים ממוגנים, נחשבים לפורצי דרך בנישה. כיום נקראים בפי האמריקאים גם Mine Resistant Ambush Protected) MRAP).
מכורח הנסיבות הדרום אפריקאים משתמשים כבר מעל 30 שנה ברכבים ממשפחה זו, האמריקאים רק גילו אותם לפני כחמש שנים ועדיין לא יודעים לתכנן אותם כמו שצריך (דעתי האישית).
להשוות לזאב? קצת מחמיא לזאב, החבר'ה האלה פשוט חיים שטח וארז בטח עושה שם חיים.
הבנתי את הטעות שלי - אני לתומי חשבתי שהוא ממוגן רק עליון אבל אחרי הבנת ההקשר ובעיקר הרקע בתחום שהרכבים האלו מוכוונים אליו (לא תחום השטח - התחום השני) ברור לי שאין כמעט קשר לזאב... ארז אם אתה מצליח לפגוש "קספר" - משאית ממוגנת עם אופציה לגלגלי פלדה לסילוק מוקשים - תנסה לקחת איתו כמה תמונות... זה באמת אטרקציה שלא זוכים לה הרבה
עוד חידה....
איזה רכב זה?
קל ומתבקש לזרוק "טויוטה FJ משהו" אבל אני מנחש שזה דווקא ניסאן. פטרול מהדגמים הראשונים?...
אולי במקום לחוד חידות תתחיל להחזיר SMS ומיילים....
לא טעיתי. הלאה.
ארז החידות זה נחמד ,אבל תשלח איתן בילטון שהיה מה לנשנש עד שפותרים:D
עידו
1 דרור, כוס אמק...אני נכנס למחנות פליטים עם מאבטחים רק בשביל לצלם לך את החידות האלו ואתה פותר אותם בפעם הראשונה?
2 הראל אתה לא מקבל ממני SMS? אני שולח לך כאלו על בסיס יומי....טוב עוברים למיילים...
3 לוריה, אני לא מוצא כאן בילטון...גם אשתי הודיעה לי שאין לי מה לחזור הבייתה בלעדיו(ד"ש לאחיך, פגשתי אותו במגידו..)
עוד תמונות של המכונה הנהדרת הזו....