כל מלה בסלע
Printable View
טוב ,
ראשית זה תמיד היה יקר,
זה היה יקר ב 2003 שאני ודרור טיינו בסופות ,
זה יקר ב 2010 שאני ודרור מטיילים בסופות ,
אלא מה??
פעם ההוצאות מסביב היו יותר זולות ,
פעם עוד היה בשר של 50 שקל בערך של היום ,
היום אנחנו כבר לא אוכלים את זה נהיינו פיין שמקר בעברית אניני טעם ,
אז אנחנו אוכלים נתח של אנגוס ולקינוח נתח קצבים,
לא שותים רד לייבל שותים סינגל מאלט,
הדלק?? אף פעם לא היה זול לבעלי בנזין הדיזלים חגגו
היום יש מצב ש- 3 קילו אנגוס ובקבוק GLENMORANGIE ASTAR יוצא יותר זול מקערה של סלט ירקות.
הפנטזיה בחבורה שלנו היא לשלוח את הכלים ברכבת עד לדרום.אבל שירות כזה הוא בטח בגדר של חלום.
נניח שיוצאים 6 כלים לטיול, יש מצב שעד לשטח 3 גוררים את האחרים.
עוד נתון מעצבן המחירים של הדלק בדרום.כדאי להגיע עם דלק זול מהמרכז.
בכביש הטייסים בת"א ליטר סולר6.12 ש"ח באשראי.
לא מצחיק בכלל.
בזמנו, לפני הרבה שנים, כשתיכננו לעשות חוצה נגב מאילת צפונה, מישהו מהחבר'ה בירר לגבי מובילית. (המוביליות ממילא יורדות ריקות לנמל אילת כדי להעמיס שם מזדות ויונדאים ומיצובישים), אז חשבנו שאפשר לשכנע את אחד הנהגים לעשות כמה לירות ולהוריד 5-6 ג'יפים לאילת, ולחסוך כמה שקלים.
הסכום שנדרש לא היה נמוך יותר מעלות הדלק... ויתרנו.
פעם נסענו בויטרה או סמוראי, היום בג'יפ/זולל בנזין אחר...
פעם היינו יוצאים עם מפה ומצפן היום יש לפטופ אצל המוביל.
הרבה דברים השתנו, גם העלויות...
סער
למה יקר?
כמה קופסאות טונה, ממיה, גזיה - מסתכם גג ב 100 ש"ח.
שוכר חמור מאיזה בדואי - עוד 200 ש"ח וקדימה לדרך מאילת עד הצפון
בואו נתחיל מחדש מחירי הדלק שוב עולים!!!!!!דייייי כבבבר!:twisted:
התאפקתי לא להצתרף לדיון הזה...
אבל שקניתי את הרכב הראשון שלי (לא, עדיין לא רכב שטח רק פיאט 850 מודל 71) הדלק היה 97 אגורות לליטר!!!
מצד שני התקציב שלי לא אפשר שלי לשלם את זה. היום אין לי בעייה לממן את טיולי סוף השבוע ובדרך כלל להתפנק "עזבו את האוהלים, חצי שעה מפה יש את כפר הנוקדים/מצוקי דרגות/ממשית/ספינת המדבר/חאן שיירות/...
פעם ארוחת ערב מפנקת הייתה "ואו, הבאת עלי גפן ממולאים תוצרת טורקיה?!?!?!?" היום זה על האש.
אז כן, המחירים השתנו.
אבל גם אנחנו.
כולם צודקים אבל, לשבת עם סטייק/בשר טוב וכוס יין או בירה קרה (ותוסיפו מקרר 5000 ש") על ג'בל אמו עם חברים באמצע שומקום לנשום ולהבין שאלה החיים האמיתיים, שווה כל פרוטה, כל ליטר סולר ואפילו כמעט כל נזק.
הדלק יקר האוכל יקר אבל
כשנהנים לא סופרים.
אוהו איך סופרים.
באבו-אבוה סופרים.
בגלל זה הרוב כבר לא מטיילים בתדירות של פעם. כל מי שמסתובב לאחרונה במדבר שם לב לזה - כבר אין שיירות ארוכות של רכבי שטח לפני כל מדרגה כמו פעם. פה ושם קצת, וזהו. המדבר בד"כ ריק. והשקט... אחחח השקט.
רק בשביל זה - שווה.
על טיול השטח האחרון שעשיתי רק לפני כמה ימים שילמתי... רגע, בעצם לא שילמתי. ביטוח לאומי שילמו לי הכל דרך המשכורת. אפילו סולר הביאו לי עד השק שינה במיכלית.
התשלום היה סביר ביותר, ולא בכסף, אז לי אין מה להתלונן...
אסף.
האמת שהטיולים באמת התייקרו-אבל אני עושה את המקסימום כדי לחסוך. את הקיא (השגיאה במקור בשביל dobi מחיפה, שכבר לא מקבל כסף על טוקבקים וסתם עושה מאמצים לנסות ולשמר את שרידי אמינותו המפוקפקת) אני מתדלק עם כרטיס הנחה- כזה שעושים בסופר של מגה וחוסך כמה אגורות לליטר בתחנות דור. נושא ארוחות השחיתות, שכלל עצירה בחינאווי/מסעדת כרמים להצטיידות וכמובן שתי שישיות של הוגארדן, או קורונה (גם הומואים אוהבים שטח) הפך ל"עצירה בשופרסל דיל לרכישת שימורים ושלושה בקבוקי גולדסטאר ב18 שקל (לא שזה רע. גדלנו על גולדסטאר) וגם הצטיידות במה שמסביב הפכה ליותר שמרנית. לדוגמה-נכון שבלון לגזיה עולה כמה מאות שקלים-אבל לא כל אחד חייב להביא בלון-אפשר, על בלון אחד, להכין שקשוקה לכולם וגם קפה.
זהו, שהצטיידות אצל חינאווי (בשר) וג'יימס ריצ'רדסון (ויסקי) זה הא'-ב' של טיול שטח. כשאני יורד לבלות לילה-שניים במדבר אני לא אוכל טונה מקופסא ופריכיות אורז.
בתחילת 1990, הדלק עלה פחות משקל לליטר.
ב-1992 הדלק כבר עלה 2.5 + לליטר ורביעיית צמיגי BF חדשים עלו 800 שקל.
היום הדלק עוד מעט 7 שקלים לליטר, רביעית BF חדשים כמעט 4000. כאן ההבדל הגדול.
אתה עושה טיול של נגיד 500-600 ק"מ (מתוכם 400 על כביש) שזה בסופה בערך 80-90 ליטר בנזין, כפול 6.5 שקלים לליטר (מחיר ממוצע בתדלוק עצמי מוזל נכון לרגע זה) אז רק הדלק עולה לך 520-585 שקל (בואו ונאמר 600 שקל). תוסיף בשר, תוסיף שתייה, תוסיף בלאי מצטבר לג'יפ ונזקים מדי פעם וקיבלת חתיכת כיף יקר. בהחלט לוקסוס.
ועדיין אני מוכן לוותר על הרבה דברים ואפילו להצטמצם קשות בשביל הלוקסוס הזה.