בהחלט כתבה מעניינת
את השיטה של הקפאת המייסב וחימום הבית אני מכיר לגבי החליצה של המייסב אני קצת מודאג.
אגב לפי מה שהבנתי הרכב היה ג'ימני, הבורג המיוחד עם הבוקסה המיוחדת לא רלוונטים לשנתון שלי אני מקווה..?
Printable View
חליצה של מייסב אפשר גם עם אפציר בריא ואיזה פלטה עגולה בקטור מתאים, לא חייב לדפוק אם זה מה שמלחיץ אותך( למרות שגם מכבש הידרופנאומטי עובד על מתקפים קצרים בדומה לפטיש) .
לגבי הכלי הזה אל תיתפוס אותי במילה אבל אני חושש שכן (לא שהבוקסה 50 מילמיטר יותר נוח) ...
גלעד.
אני מבין שאף אחד לא יכול לתת לי תשובה סופית איזה מייסבים מחזירי שמן ואטמים אני צריך לשנתון שלי אז כנראה שאני אצטרח קודם כל לפרק הכל ואז ללכת לקנות לפי מה שיש לי ביד
לפחות מישהו יודע להגיד לי אם יש לי סיכוי למצוא את החלקים בעוד מקום חוץ ממכשירי תנועה??
בצע חיפוש, אני אישית כתבתי את הדברים הבאים יותר מפעם אחת :
את המחזירי שמן והאטמים קנה ממכשירי תנועה כי אין טעם להתרוצצויות בשביל חיסכון של שקלים בודדים בסופו של דבר.
את המייסבים (מייסבי הקינג פין ומייסב הגלגל ) קנה מכל חנות מייסבים, יש כמה בצלנוב ויש עוד אחת בחולון.
איתי.
מצאתי בעזרתו של איש את התוכנה של המקט"ים כך שעכשיו אני יודע בדיוק מה אני צריך להחליף
לגבי המייסבים, אני צריך לבוא לחנות עם המייסב הישן בכדי שהוא ידע מה אני צריך או שיש לו איזה מאגר כזה?
חבל לך על הזמן. יתנו לך מיסב של ויטרה שנראה זהה אבל הקונוס בפנים שונה. לסמוראים סלילילם מיסב קידמי זה אך ורק מקורי במכשירי תנועה. מיסב של ויטרה לא יבטל את החופש לגמרי.
דיון מהעבר שהיה סמוראי 98
http://jeepolog.com/forums/showthrea...1+%E2%EC%E2%EC
לגבי מייסבי הקינג פין, אתה יכול לבוא עם דוגמה, אתה יכול לקחת ממני אחד ישן וללכת לקנות או שאתה יכול לראות את המידה שלו מהכתבה שעשיתי ולבקש לפי המספר המופיע שם. אני לא יודע ;) אם יש שוני בין המייסבים לאורך כל הדברים, אני מניח שמורי יוכל לאשר(או לא) את הנושא.
לגבי מייסב הגלגל בדגמים החדשים יותר, גם לי כמו לצחי זכור שרשור על טעות במייסב.
איתי.
מיסבי הקינג-פין זהים לאורך כל השנים (וגם בג'ימני דרך אגב...)
כמו שכתבו לפני,מיסבי גלגל מקוריים בלבד בעלות של כ-330 ש"ח ליחידה לפני מע"מ...:roll: