תגובה: תגובה להודעה: אובד עצות - צריך טנדרון.
נוסע על דובלו מעל חמש שנים (רכב שני של האישה)
בגללו היא לא מוכנה לעלות על הרכב שלי היא טוענת שהוא עגלה :)
עד היום מאוד מרוצים ממנו, תצרוכת דלק טובה מאוד - סביב האחד ליטר סולר ל 15 ק"מ רוב הנסיעות בתוך העיר - לאילת נסענו היא הגיע גם לליטר סולר ל19 ק"מ
כוח זמין יש לה בשפע, עליות לירושלים זה לא משהו שמרתיע אותה.
נסעתי גם על קונקט וגם על קנגו, לא יודע, הם אנמיים ליד הדובלו.
תקלות - כשהרכב היה חדש איזה חיישן הלך לנו - גרם לי לעלות את העליות של סדום על 1500 טורים כשהרכב נכבה כל 500 מטר (אחרי שלוש שעות הייתי למעלה)
מאז ועד היום יותר מחמש שנים, אפס תקלות - טיפולים ,דלק, אחזקה שוטפת....
לא משהו רציני.
אני הייתי בוחר בדובלו (למרות שהנוחות בו היא לא כמו בקנגו או בברלינגו)
תביט על הנתונים על הניים - 115 לדגם עם הטורבו ה"חדש" מול 75 - 90 לשאר.....
תודה רבה, אגב, מישהו יודע אם אפשר להשיג רכבים טובים במכרזים וכונסי נכסים למיניהם או שכבר עדיף לוותר כי יש שם רק עגלות ולמצוא משהו פרטי??
תודה, כמו שהבנתי ברלינגו- 93 כ"ס (יש גם 75 אבל זה לא מעניין) ודובלו עם 105 כ"ס ולא 115.
בכל אופן חרשתי סוליות והגעתי לשניי רכבים אופציונאליים כאשר הקילומטרז' שיחק את התפקיד החשוב ביותר.
אז יש לנו ברלינגו מעניינת של פנסיונר 2008 עם ניילונים על המושבים ו62000 על השעון ואפילו מתחת למכסה המנוע אין גרגר אבק.
ויש לנו גם דובלו במצב חדש מחברה 2008 עם 35000 ק"מ על השעון. שניהם דורשים פחות או יותר מחירון פחות 5000. וזה שם אותנו סביב ה 60-65K לקניה (קצת יותר גבוה ממה שתכננתי אבל חיפשתי רכב 2008 עם פחות מ 50000 ק"מ וזה מה שמצאתי).
אני סומך עליכם בעלי הנסיון פה שתמליצו איזה מבין החלופות וזה הרכב שאקנה. אז בשורה תחתונה- ברלינגו או דובלו...????.....
תגובה: אובד עצות - צריך טנדרון.
הברלינגו הוא טורבו ?
אם כן קח אותו, אמנם חלש יותר מעט מהדובלו אבל חזק מספיק והרבה יותר נוח, כמו כן הרבה יותר נפוצ משמע עלויות טיפול זולות יותר.
תודה לכל המייעצים. בסוף נרכשה הדובלו, רכב מסחרי מודל 2008 עם 35000 ק"מ אפילו הבוחן שבדק אותה היה בשוק (לטובה). נקווה שהבחירה הייתה נבונה ותודה לכולם. אגב, אם מישהו מעוניין במס' הטלפון של בעל הברלינגו שיפנה אליי בפרטי. הרכב נראה חדש!
תתחדש, סע בזהירות ותהנה מהרכב.
טיפ: להחליף הילוכים במתינות יתר, לא לזרוק קלאצ' לעולם !!!
כמו כן, מאוד מומלץ לא להניח את היד על ידית ההילוכים שלא לצורך החלפת הילוכים, עקב שטאנגות מחרא פלסטיק שיתפורר עם הזמן.