תגובה להודעה: עוד שאלה על הסבת סרני היילקס לסמוראי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
combina347
הנה לך מעט ידע טכני ומקצועי
אני לא מתייחס כרגע למחיר הסרן אלה רק לפרטים הטכנים
ראשיתעליךלברראיזה יחסי העברה יש לך בקורונה פיניון על מנת לחסוך קניה בעתיד של החלקים הללו שנחשבים יקרים מאוד
בלנד קרוזר יש ברקס דיסק מאחור כך שתצטרך לוודא שבאמת אתה יכול לחבר לשם הנדברקס של סמוראי
הסרן בא במקור עם קפיצי סליל כך שעליך לגלח המון ולשנות המון במחיר כזה אני בטוח שתוכל למצא סרן של היילקס
וכמובן שתצטרך למצא בין השנים 93 ל97 כך תרוויח קורונה פיניון מתאימים
הסרן ללא מחשב לנעילה כך שתצטרך לבנות מחשב (לא הכי מסובך אך תמיד מומלץ לפנות ליואב 0547-593023 ואין להתפשר על מקצועיות)
תתחיל כבר לתור אחר דרייב שאפט קדמי של טויוטה עם קרדן כפול (הכי נפוץ) שים לב שעליך לקצר את הדרייב שאפט
אני ממליץ בחום להחליף את היוקים שמתחברים לסרן הם אינם מתאימים למהירויות גבוהות וכך תמנע רעידות
אם יש עוד שאלות אשמח לעזור
נמשיך כשתגיע לסרן קדמי
נ.ב
אהבתי את הרעיון של אמיר לבנות מיקומים חדשים לקפיצים על השילדה ובכך לחסוך שינויים בגוף הסרן
ואם אתה כבר לא חוקי בעליל קפוץ על הרעיון ותרכיב סרן עם קפיצי סליל של לנד קרוזר תקבל משמעויות אדירות בשטח מעולם שלא הכרת וקח בחשבון על המחיר בולמים רציניים אחד הדברים החשובים בפרוייקט
קובי המון תודה על העזרה! כשאני אתחיל את הפרוייקט אני יהיה איתך בקשר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
רואי, אף אחד לא מבקר אותך. אבל חולמים שכמוך יש פה כל שני וחמישי ורק אחת לתקופה מגיע מישהו שבאמת מגשים וזאת אחרי שהוא ישב ועשה את החישובים הנכונים או שהיה לו כבר רכב תקופה ארוכה והוא בנה אותו שלב שלב, כמו למשל קובי קומבינה שמייעץ לך בשרשור מנסיונו, צחי מדהלה וכפיר ועוד כמה שמסתובבים פה.
לפי השאלות שהצגת ולפי המודעה של יד2 שהוספת, ניכר שחסר לך ידע טכני מסוים וקריטי, אלא אם אתה לא רוצה לחשוף את כל הקלפים.
בסה"כ אפשר היה לתת לך להתקדם בכוחות עצמך, כולל לא מעט טעויות והוצאות כספיות גדולות ומיותרות ולשבת בצד ולצחוק... אבל יש פה כמה כאלה שאכפת להם ולא אוהבים לשמוח לאיד. אז אין סיבה להיעלב או לעמוד על רגליים אחוריות.
אגב, את "הלחן" הזה כתבתי כבר בעבר בשרשור דומה לאדם שהיה עם חלום די זהה. אם אתקל בשרשור, אעלה אותו לכאן כדי שתראה זאת.
זו זכותך לא לקבל את האזהרות והאתר פתוח לכל שאלה שתשאל, בין אם היא קשורה להסבה המדוברת ובין אם לא. רק קח בחשבון שאנשים פה רוצים בטובתך ולא סתם לבאס אותך ולשים לך מכשולים בדרך.
אמיר אני מבין אותך ותודה רבה על כל ההזהרות גם אני מכיר כמה אנשים שרצו התחילו ופרשו בגלל הוצעות כספיות גדולות!! אני מאמין שהחישובים שלי נכונים בכל אופן אני לא מתחיל עכשיו את הפרוייקט אלה יש לי עוד כמה חודשים (אחרי שאני חוזר מחו"ל).
אם כך, קודם כל תהנה במסע, ותלמד את הנושא לעומקו. ככל שתרחיב את הידע הטכני שלך בעניין, כן ייטב. כמובן שאם תכיר גם אנשים בדרך שיוכלו לסייע (ולפעמים גם להוזיל עלויות), מה טוב.
בהצלחה.