עד שהדרום מתעורר לחיים
אני במילואים...
רז
Printable View
עד שהדרום מתעורר לחיים
אני במילואים...
רז
וואי וואי...אתה הולך לשלם על זה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
יואב, הדס עובדת בשישי עד 16:00
נראה מה נוכל לעשות.
איתי
לצורך הבהרה, אין לנו שום בעייה עם טיולים או שרשורי טיולים באתר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי yoav
אנחנו בונים / משפרים / מתחזקים את הרכבים שלנו בשביל לטייל.
שלום
אשמח ואשתדל להצטרף.
תודה רבה, ויוזמה ברוכה
עודד
מה לגבי סיבוב לילה ביער להב היום?
נגיד בשעה שמונה בערב ככה?
עובד....
:cry:
אגב מסלול- אני חשבתיעל הירידה לאורך המסוע מערד לים המלח, ועלייה דרך מישור עמיעז ומעלה עזגד חזרה לכביש המפעלים ו....... לגינה! לאוכל! לשתייה! ולתצוגת המכות שנקסוס יקבל מקסטרו :twisted:
לא משהו קשה מידי נכון?
לא שיש לי בעיה (חוץ מצירייה שמטרידה לי את הנשמה) רק שאין כח להתקע בדרום הרחוק..
בקיצור באיזו שעה יוצאים מאזור המרכז ? כלומר באיזו שעה ליהיות בחו"ל (באר שבע)
כמה זמן המסלול ?
ומה להביא ? (בשר או בשר או אולי בשר ? )
המהנדס כתב : " לא משהו קשה מידי נכון?
לא שיש לי בעיה (חוץ מצירייה שמטרידה לי את הנשמה) רק שאין כח להתקע בדרום הרחוק.. :
צא עם אוטו תקין !!! במקרה הטוב , תתקע בדרום הרחוק ותסיים אולי על גרר.
על המקרה הרע אין צורך להרחיב ....כן ?
זאתה רק המלצה / הצעה שלי TAKE IT OR LIVE IT .
שחר.
שחר... אז אתה בכל זאת עוקב אחרי השרשור הזה... :twisted:
בכל אופן- אני , מתוך אינטואיציה לא נסיון, מסכים עם שחר: לפני כל טיול ארוך אני מציק למוסכניק שלי שישים את האוטו על הליפט ויחפש בכח דרכים להוציא ממני כסף- ממש ככה- כל מה שנראה בלוי, תלוי על בלימה או סתם לא יפה- מצידי שיחליף! ככה כשאתקע בשטח- וזה יבוא- לפחות המצפון יהיה שקט שזה לא בגלל שחסכתי בהכנה ומניעה. נראה לי די מבאס להיות קצרי סבלנות ובמקום לזלול בגינה בסיומו של יום טיול מהנה, אז לבלות על כביש ערד דימונה בהמתנה לשגריר...גם ככה עידן אין קופצים על הסופ"ש הקרוב ובטח נצטרך לדחות בשבוע- אז זה ייתן לך שהות לתקן את האוטו (ובקצב שאתה עובד אז גם להגביה, להתקין שתי נעילות ARB, שנורקל, כיסא הידראולי לנהג, יחסי העברה בסרנים- ו...לשים עץ ריח.. :lol: )
חוץ מזה- שתחשוב בהגיון- נגיד שאתה נתקע בשטח. נגיד. ויש לנו בזוקי רק מקום אחד. נגיד. את מי ניקח- אותך או את הבלונדינית? :twisted:
אל דאגה.. צרייה קדמית זה לא דבר נוראי.. במקרה הגרוע לא יהיה לך 4X4, ואני אמשוך אותך במעלות :lol:
אגב, אם יוצאים דרומה לא כדאי משהו אטרקטיבי יותר?
אני מדבר על צירייה קדמית (מקסימום מקסימום ניסע 2X4)
אגב לא בטוח שזו צירייה.
אם היה לי אפילו חצי יום הייתי מתעסק עם זה ופותר את זה בהקדם האפשרי
אבל אני עובד כל יום ויש לי מבחן יום רביעי.
בכל מקרה זה לא עד כדי כך קריטי (לפי התיקתוקים) אבל אני בכל זאת מוטרד מאיבוד 4X4
לא מהתקעות של ממש.
ערן- א'- אני מוחה על ההגדרה של אטרקטיבי.... (אחלה נוף יש שם.. ועידן מביא בלונדינית :lol: )
סתאאם- זו רק היתה הצעה- אתה מכיר יותר טוב את האיזור- נשמח להצעות אטרקטיביות יותר!
yoav כתב : " שחר... אז אתה בכל זאת עוקב אחרי השרשור הזה... :twisted: " .
אתמול הייתי ב"מלחמת" מעלות י"ם :twisted: , ככה שלא פתחתי ת'מחשב יומיים
= זמן להתעדכן .
שנית , ממש לא החרמתי אותו ואם אני יכול לתת את חוות דעתי , להתריע או להזהיר אולי תרמתי במשהוא ....
שחר.
יואב, אני קופץ (כנראה), אז בא נאמר שאני מקפץ.. הלו"ז שלי לא לגמרי ברור אבל אני בעניין.
גם למשהו אטרקטיבי יותר... נגיד.. מעלה יאיר..
יואב אחרי שדיווחתי לכל העולם אתה חושב על להבריז ?
אל תדאג כולם יבואו תתחיל לחמם את המנגל.
האוטו שלי נוסע וייסע מצויין .לזה אני דואג .לבלונדינית יש כננת אז היא לא תתקע. :lol:
בועז אני אשמח לראות אותך שם ויכול ליהיות שגם נחום והסמוראי שלו יבואו גם (לא בטוח).
רוח האתר :lol:ציטוט:
לפני כל טיול ארוך אני מציק למוסכניק שלי שישים את האוטו על הליפט ויחפש בכח דרכים להוציא ממני כסף- ממש ככה- כל מה שנראה בלוי, תלוי על בלימה או סתם לא יפה- מצידי שיחליף! ככה כשאתקע בשטח- וזה יבוא- לפחות המצפון יהיה שקט שזה לא בגלל שחסכתי בהכנה ומניעה
אל תדאג לרופאים. הרי גם הם סוג של מוסכניקים, ומוסכניקים לא דופקים אחד את השני... :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי המהנדס
אני דווקא בדרום בסופ"ש הקרוב אבל אין סיכוי שאגיע, מאחל לכולם טיול מוצלח.
נמרוד אולי רק לארוחה... 8)
אוו נמרוד- בתור בן של רופא אני מתפלא עליך.... מוסכניקים ורופאים דופקים איש את רעהו אף ביתר שאת.. ההבדל היחיד - שעושים את זה עם חיוך :twisted:
עידן- ככל שמתקרב יום הדין- נראה לי שהוא יידחה בשבוע, מה"פ שמגיעות אליי עולות הבקשות לדחייה. נסגור מחר.