ארבע נקודות עגינה .
בצדדים אין חיזוק אולם שני הצינורות צד מחוברים לקורה בעובי 8MM ובקצה יש להם חיזוק אחד לשני, במקרה וייווברץ , יתוקן .
הפירוק הוא קל , צבע יש , ברזלים יש הכל פתיר .
Printable View
יפה מאוד אהבתי בקרוב מאוד אצלי :D
+++ כל הכבוד, יצא יפה ושימושי
מבחינת רישוי: האם יש בעיה עם מגן כזה ? קדמי או אחורי ?
לא ידוע לי על בעיה , הרבה מהטנדרים כגון איפון וכדומה מצויידים בכאלו של "טל והדס" ועוד כל מיני יצרנים .
אבל בארץ שלנו הכל יכול להיות ,עצם זה שהגבהת את הרכב אתה כבר עלול להכשל .
בכל מקרה הטמבון בנוי כך שניתן להרכיב את טמבון הפלסטיק עליו בחזרה ללא כל בעיה . כנ"ל גם הטמבון הקידמי .
כל הכבוד על היוזמה והביצוע!
בזמנו שקניתי את הגרנד הפריע לי שהספייר תופס המון מקום בבאגז' וגלגל על הגג לא אפשרי כי לפעמים צריך להכנס לחניונים.
חשבתי על בנייה עצמית של טמבון עם מתקן לגלגל ספייר אפילו פירקתי את הטמבון המקורי והורדתי מידות ...הימים עברו והתרגלתי למצב, בטיולים מעלה את הגלגל לגג.
הפרוייקט שלך מדליק לי את החשק מחדש...
ברשותך מס' שאלות
- למה משמשים החורים בפלאחים שמחברים בין 2 הצינורות?
- איך התחברת לתושבות המקוריות? מלמעלה? (אם אפשר לצלם את החיבור)
- מה השיקולים לבנות מצינורות לעומת פחים מכופפים?
תשובות :
- החורים בפלאחים נמצאים רק בשביל לשבור את המראה , רציתי חורים יותר גדולים אבל לא היה לי המקדח המתאים , אעשה זאת בקרוב .
- החיבור לתושבת המקורית נעשה ע"י "ר" שמרותך לצינור ומתחבר לברגים המקוריים.
הבורג שתול בתוכו ונשען על הצינור כדי שלא יפול בפירוק.- צינורות לעומת פחים , רק משיקולי נוחיות , כדי לעבוד עם פחים צריך גיליוטינה , חותך פלזמה ומכופפת פחים.בצינורות צריך רק כיפוף פעם אחת וזהו .
חוץ מזה הקידמי שלי הוא מצינורות אז גם האחורי משלים את התמונה . אני מאמין שטמבון פחים גם יהיה כבד משמעותית מצינורות . אני אישית בעד מינימליזם , שהכל יהיה פונקציונאלי וקטן ככל האפשר מבלי לפגוע ביופי (חשוב מאוד) ובתפקוד החלק .
לגבי מתקן הגלגל :
יש לי רעיון למתקן שליף כלומר הרעיון הוא שאולי לא צריך אותו (את הספייר) על הרכב כל עוד הרכב נמצא ברדיוס הבית.
הרי רובנו נוסעים עם צמיגי 50 50 או שטח מלא , מתי פעם אחרונה היה לכם תקר ליד הבית? וגם אם היה בדרך כלל זה נגמר בנסיעה אל הפנצ'ריה ללא החלפת הגלגל.
אני חושב על מתקן שליף לגלגל ספייר אשר מחובר לציר עם תנועה בכיוון השעון או הפוך והוא מחובר ויושב בתוך הבית המרובע.
ביום יום הגלגל במחסן , לפני נסיעה ארוכה או טיול שטח מחברים ב 2 דקות ונוסעים .
רוצים לפתוח דלת חמישית , משחררים למעלה מפילים אותו ימינה או שמאלה לכיוון הריצפה ולאחר מכן סוגרים חזרה .
מבנה כזה להבדיל מהמבנים הקיימים היום שהם בתצורת דלת אשר יושבת על טמבון הברזל , אינו מעמיס מומנטים על הטמבון עקב זרוע ארוכה של תושבת הדלת הנוספת
.
אלא הוא יחובר במתקן דמוי Y כאשר החלק העליון יכול להיות מעוגן לגגון והתחתון בציר המרכזי של הטמבון .
העומס מתחלק בין תליה על החלק העליון להשענות בחלק התחתון.
מה דעתך ?<!-- THE POST -->
אבנר, סחתיין :)
נראה מינימליסטי (כמו שאתה אוהב וכמו הקידמי), אך יחד עם זאת אסתטי ויפה.
רק שעכשיו נראה לי שהאשה תזקק להרבה הרבה סבלנות על הקו לכרמיאל והלוואי שאני טועה ... ;)
אייל