מה זאת אומרת לא הבנתי?
עברתי ובדקתי כל מיני סוגים של מחשבים וזה לא עבד על כולם כשהגעתילמצב שזה עבד אז הפסקתי לחפש מחשב וזה נראה לי גם הגיוני מבחינת טורים וכו'.
איזה תוכנות יש לפיענוח?
Printable View
מה זאת אומרת לא הבנתי?
עברתי ובדקתי כל מיני סוגים של מחשבים וזה לא עבד על כולם כשהגעתילמצב שזה עבד אז הפסקתי לחפש מחשב וזה נראה לי גם הגיוני מבחינת טורים וכו'.
איזה תוכנות יש לפיענוח?
בניתי כבל, התחברתי, אבל כנראה שיש לי בעיה עם העברת הנתונים:
בטבלה של הRAW DATA מתקבלת השורה העליונה בצורה מלאה, בשורה השניה מתקבלות דגימות בקצב של אחת כן-אחת לא, בערך. בשורה השלישית מתקבלת דגימה פעם בחמש דגימות ובשורות הבאות קורה לעתים מאוד נדירות שמתקבלת דגימה.
ראיתי הסבר ברשת על כך שיכולה להיות בעיית רעשים שגורמת לקבלת טעות ולהפסקת זרימת המידע, ולכן צריך לחבר את השאסי של מחשב ההזרקה לשאסי של הלפטופ.
אתם גם נתקלתם בבעיה כזו?
http://img374.imageshack.us/img374/9928/aldl4fr.jpg
הגדרת את מספר המחשב בתוכנה?
לי זה קרה רק שהמספר מחשב לא היה תואם .
כן, הוא מקונפג נכון.
כמה חטים אתה מחבר אל השקע של המחשב (ecm)?
בדיוק כמו בסכימה השנייה.
מה ECM שניים. דיאגנוסטיק ואדמה.
מהלפטופ: שלושה. פלוס מינוס ונתונים.
ובכן, בדקתי את הפלוס מהלפטופ ומסתבר שהוא נותן רק 6 וולט במקום 12 וולט. לקחתי 12 וולט מהג'יפ, והעסק עובד.
אחרי שהעסק עבד זיהיתי שכשגם מודול ההצתה של הספארי וגם מודול ההצתה של הג'יפ מחוברים במקביל לפיקאפ, אז המחשב לא מקבל קריאת סל"ד נכונה.
אז חיברתי רק את מודול ההצתה של הספארי על פי הסכימה החמישית שג'ון הציע, ונראה שהעסק עובד יפה.
חוץ מזה, צריך להחליף חיישן MAP, המתח שלו לא משתנה.
מה זאת אומרת קריאה לא נכונה?
אז איך הוא עובד?
אתה כבר עם הציפ החדש?
שים לב בריאן שאל אותי אם אני עובד עם הואקום לקידום
וגם אותך אז תהיה לך בעיה .
האוטו כבר הניע?
הוא עובד עדיין עם המאייד, אני מחכה למתאם מנמרוד.
אם לא הבהרת לבריאן, כמוני, שאתה לא הולך להשתמש בפיקוד ההצתה מהמחשב, אלא אתה משתמש במחשב להזרקה בלבד ולא להצתה, אז ברור שהוא יחשוב שזה לא יעבוד אצלך בסדר אם אתה עדיין משתמש בוואקום.
בצורה שבה אתה ואני עובדים, זה בכלל לא מעניין אותנו איזה קידום המחשב נותן.
נכון כי הוא לא שולט לנו על הקויל ולא על כלום הוא רק מקבל נתונים מהמפלג .
אבל אמרת ששינית את זה לאופציה החמישית אז חזזרת למקור לא?
הסברתי לבראיין את הצורה שאני עובד בה כרגע והוא אמר לי לשלוח לו כבר את פרטי האשראי . :twisted:
ציטוט:
אמרת ששינית את זה לאופציה החמישית אז חזזרת למקור לא?
לא. האופציה החמישית היא כזו שאתה משתמש רק במודול הצתה אחד, של הספארי, אבל הוא מתוזמן אך ורק על ידי המפלג, עם הקידום בוואקום והקידום הצנטריפוגלי. המחשב רק מקבל מהמודול פולסים אבל לא מחובר אליו כדי לתזמן אותו.
אבל למודול יש קיום משל עצמו
אני לא בטוח שהבנתי למה התכוונת, אבל אם התכוונת לכך שהמודול משנה את קידום ההצתה כתלות בסל"ד, אז זה קורה רק בLIMP HOME MODE , מנגנון גיבוי למקרה תקלה, שהמחשב מפעיל באמצעות החוט עם הקונקטור. מנותק זה אומר שזה בLIMP HOME MODE וכשהחוט מחובר ומקבל 5 וולט אז המודול מעביר מיידית את מה שהוא מקבל בחוט הלבן מהמחשב אל הקויל.
אז "עובדים" על המודול. מספקים חמישה וולט אל החוט עם הקונקטור (לאחר שמנתקים את הקונקטור, כמובן ) , ואז המודול חושב שהכול בסדר ושהמחשב הוא זה שנותן לו את הפקודה. לוקחים חוט מהחוט הסגול (החוט שנותן סיגנלים למחשב מהמודול) ומקצרים אותו אל הכניסה של החוט הלבן, זה שנותן את הפיקוד מהמחשב. צריך לחתוך את החוט הלבן, כדי שהמחשב לא יתערב בטיימינג. בצורה כזו המודול נותן מיידית ניצוץ ברגע שהוא מקבל סיגנל מהפיקאפ, בדיוק כמו במודול המקורי.
הבעיה היחידה עם הסידור הזה היא שהמחשב מזהה שהאותות שהוא מוסר בחוט הלבן לא מגיעים ליעדם והוא מדליק קוד תקלה 42 . אם הייתי יודע שזה הסידור שאני הולך לעשות אז הייתי מבקש מבריאן לסגור לי את הסוויץ' של התקלה הזו, אבל לא אמרתי לו. אז או שהוא עשה את זה לבד, כי אמרתי לו שאני לא הולך להשתמש בטיימינג של המחשב, או שתידלק לי הנורה של הCHECK ENGINE . לא נורא.