תגובה להודעה: פורד ? דודג' ? שברולט ? מתי המבחן המתבקש ?
אתה מצטט משפט כללי שכתבתי שהוא לא במדוייק נכון לדודג' קאמינס (וכתבתי את זה קודם).
כשאני מדבר על הדודג' מול הפורד והדוראמקס אני לא מדבר על גמישות אלא על זריזות. כמה מהר המנוע עולה בסל"ד. יש מנועים שלא אוהבים לעלות בסל"ד, ויש מנועים שכן. וכמו שכתבתי הקאמניס של דודג' הוא ממש לא מנוע איטי, אבל גם לא מהיר (ובמיוחד בהשוואה לדורמקס, ואת המנוע החדש של פורד, כאמור, אני לא מכיר). אני כן מכיר נהיגה באותו המסלול, עם הפורד הישן והדודג' החדש, ב8.5 טון פחות או יותר. ואופי הנהיגה שונה מאוד.
קח דודג' לסיבוב, אולי תצליח להסביר יותר טוב ממני אחרי זה.
אסף.
תגובה: תגובה להודעה: פורד ? דודג' ? שברולט ? מתי המבחן המתבקש ?
אז בסופו של יום ,יש לנו מנצח או שנקרא עוד ?
אני פשוט מחליף טנדר ורוצה לדעת מבין 3 הבהמות האלו מה הכי כדאי ,אמין ואחזקה שוטפת
מתכוון ל2011 (מחליף בגלל המיסוי ) נוסע בכביש מעמיס לא מי יודע מה ,שטח? זה לפעמים בפנאי בלבד
נהגתי על הפורד החדשה ומחכה לנהוג על השברולט ,אבל מניסיון שלכם מה מומלץ .
טוב לפי מה שקראתי (http://www.jeepolog.com/forums/content.php?2027) מרוץ החימוש ממשיך וזה היה מיתבקש שדודג' לא ישארו מאחור 390 כ"ס ומומנט 110 קג"מ מעמיד אותו באותו קו עם הפורד והסילוורדו,
אני אמור להחליף את הבהמה ליקראת סוף שנה ומיתלבט בין הדודג' לסילורדו הקצר,
הפורד לא בא בחשבון ביגלל רמת הגימור הנמוכה.
אני מחכה שיגיע הדודג' עם המנוע המחוזק ואז אקבל החלטה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
navara d40
אז בסופו של יום ,יש לנו מנצח או שנקרא עוד ?
אני פשוט מחליף טנדר ורוצה לדעת מבין 3 הבהמות האלו מה הכי כדאי ,אמין ואחזקה שוטפת
מתכוון ל2011 (מחליף בגלל המיסוי ) נוסע בכביש מעמיס לא מי יודע מה ,שטח? זה לפעמים בפנאי בלבד
נהגתי על הפורד החדשה ומחכה לנהוג על השברולט ,אבל מניסיון שלכם מה מומלץ .
הייתי ממליץ לך לעיין במגזין הגה הקרוב 350 ,ראם,סילברדו.