תגובה להודעה: הצילו הצילו הצילו אני מחפש דיפנדר ומבולבל מאינפורמציה
אני יכול להגיד לך שבזמן האחרון בדקתי עבור חברים וגם עבור אח שלי כמה דיפנדרים, על רובם המוחלט דורשים מחיר מופרז, הרכבים פשוט לא שווים את הכסף הזה, מכאן זה מתפצל ל2, או שאתה מחכה לרכב הנכון, מבחינת מצב הרכב(ורוב הרכבים שאני בדקתי היו במצב לא טוב וזה בלשון המעטה) או שאין לי כוח לחכות ויותר חשוב לך רכב עכשיו מחיסכון כזה או אחר(בקנייה או בישור הקו אחרי זה...)
על רכבים חבוטים, מכוסחים עם חצי מליון קילומטר רצו הרבה מעל מחירון כי יש להם נעילה אחורית...
או שהרכבים האלו יהיו חצי שנה למכירה ואז ימכרו בהרבה פחות כסף או שיגיע הפריירשלא מבין ולא יודע להסתכל ולבדוק ויקח אותם...
על רכב טוב,שמור בהחלט שווה לשלם יותר.
רק עכשיו הבנתי את השאלה. האיש זועק לעזרה "הצילו הצילו" אני מחפש דיפנדר, ואנחנו במקום להציל אותו מציפורני הסמל האובלי ירקרק (הסמל של לנדרובר יותר ירוק או יותר נוזל?) נותנים לו אינפורמציה עניינית.
אולי מישהו יזרוק לו גלגל הצלה בדמות לנדרקוזר?
למה? זאת נשמעת כמו הרפתקאה מעיניינת שהאיש רוצה להכנס אליה,מעין מבט על סדן שנופל מהשמים ונסיון החלטי להיות בול תחתיו.
נראה לי שזה הרכב היחיד שגרם לפשיטות רגל של חברות ומשפחות, גירושין ללא כל אפשרות גישור,שמעתי שמועה על וולשי אחד שאפילו שם קץ לחייו בגלל האוטו.
אבל הוא כל כך מקסים, נכון?
דרך אגב גילוי נאות: את הפשיטת רגל(קיבוץ גזר)הגירושין(אשתי שתחייה) וגם כמעט התאבדות(שוב אשתי) בגלל הרכב די חוויתי בעצמי,אבל הוא כזה יפה לך תבין...
אור
יש אחד כחול עם מנוע בנזין...!!דבר איתו הוא בטוח אחרי ישור קו:):):p:p:D:cool:
הקרש הצלה היחיד שאתה יכול לקבל זה:
תתקשר לגינגי,תבכה, תתחנן, תאיים בהיתאבדות ואולי הוא יחזיר לך את ההילקס!!!!!!!!
על זה אומרים -חמור לא ימות סוס!!!
:)
כמו שאומרים נפגש" בהר הבית " לבירה ונשירה צריות ועליות נעילות ותקלות
ושם ניישב את הדברים כמו שצריך
בינתיים יש לי פגארו והשארתי לטמבון שלו בהר הבית ביום שבת יהיה די קשה למכור אותו ככה אבל אין תלונות
יאללה רבוטה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
רק עכשיו הבנתי את השאלה. האיש זועק לעזרה "הצילו הצילו" אני מחפש דיפנדר, ואנחנו במקום להציל אותו מציפורני הסמל האובלי ירקרק (הסמל של לנדרובר יותר ירוק או יותר נוזל?) נותנים לו אינפורמציה עניינית.
אולי מישהו יזרוק לו גלגל הצלה בדמות לנדרקוזר?
לא מבין למה לקח כל כך הרבה זמן עד שמישהו אמר את זה בקול רם :mrgreen:
שיחיו הקנאים,ויסבלו בטויוטה! :)
אני לא מבין את החוסר פירגון לאיש:o
כל מני מלאכים לשעברים עם דיסקואים באים לבכות ,
בא לך לקנות דיפנדר??
תקנה ותהנה,
אל תקשיב לאף אחד כי גם כך זה הכיוון שלך,
צרות יהיו גם יהיו
בכיות לבנק בטח יהיו
ריצה אחרי גורואים ממבו גמבו יהיו ג יהיו
אבל בינינו מה זה רלוונטי??
זה מה שבא לך?? לך על זה
חמישי האחרון, יום מילואים. אני קובע עם הח'ברה בקבע בתשע בבוקר, בית-קמה. משם ממשיכים לשטח אש. ברבע לתשע טלפון - "אנחנו מאחרים, היינו צריכים להחליף שלושה דיפנדרים עד שמצאנו אחד שנוסע..."
ואלה כלים מתוחזקים ברמה לא כלכלית לחלוטין. מצד שני - הם התעקשו לצאת עם לאנד ולא, נניח, איזה טויוטה, די-מאקס או רכב אחר מאלה שזמינים להם.
נראה לי שהסיפור די מתמצת את הנושא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Juv
חמישי האחרון, יום מילואים. אני קובע עם הח'ברה בקבע בתשע בבוקר, בית-קמה. משם ממשיכים לשטח אש. ברבע לתשע טלפון - "אנחנו מאחרים, היינו צריכים להחליף שלושה דיפנדרים עד שמצאנו אחד שנוסע..."
ואלה כלים מתוחזקים ברמה לא כלכלית לחלוטין. מצד שני - הם התעקשו לצאת עם לאנד ולא, נניח, איזה טויוטה, די-מאקס או רכב אחר מאלה שזמינים להם.
נראה לי שהסיפור די מתמצת את הנושא.
אותי מדאיג שחלק מהנבלות הסרוחות הללו הם כלים מבצעיים, ולך תדע אם יהיו תקינים ברגע שיזדקקו להם באמת.
אני עוד לא נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע.... נוזל\שובר ומה שלא תוכל לתאר כן, אבל נדיר לראות אחד שלא נוסע.... גם השחוטים ביותר...זוחלים,אבל נוסעים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
טל רותם
אני עוד לא נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע.... נוזל\שובר ומה שלא תוכל לתאר כן, אבל נדיר לראות אחד שלא נוסע.... גם השחוטים ביותר...זוחלים,אבל נוסעים.
כמו שאני מכיר אותם, כל שלושת הרכבים הניעו ונסעו. ב-"נוסעים" הכוונה שלהם ל-"לא מושכים לשום צד, שקטים, עם חימום עובד, רדיו, דלק ואוויר מלאים (שאנחנו נבזבז זמן)". מפונקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
טל רותם
אני עוד לא נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע.... .
מממ אני דווקא כן נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע ,אבל זה כי הפכו אותו לצוללת
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shyy
מממ אני דווקא כן נתקלתי בדיפנדר שלא נוסע ,אבל זה כי הפכו אותו לצוללת
והיה את ההוא, שנגרר אחר כבוד מהשטח כי הסרן הקדמי החליט על נתק בשיחות מההגה.
השרשור הופך להזוי ומזכיר יותר ויותר שרשורים מהאתר הצהוב.
חסרה פה רק תגובה של YANIV50 וזה יהיה מושלם.
חוות הדעת של יואב ולאחרונה גם של אור ברורה, ואני, כמו גם רבים אחרים, חולקים עליה.
אגב, לאחרונה (אחרי 17 שנה - שנת 94), נקרע לי כבל גז מקורי. חרא של אוטו...
מעניין מה הייתי עושה אם זה היה חיישן.
חלילה לומר שתשוקה ואהבה הם לא במקום הראשון,הרי אני נשוי למרוקאית(הדיפנדר של הנשים,רק שהן נוזלות שבוע בחודש:cool:)
כברירת מחדל יש לי גוק על הגריל ולא אובלי ירוק,זה או זה או פיאסטה שנת 82 במשך 4 שנים נסעתי חלמתי נשמתי שילמתי לנד רובר,כרב נשמה אין תחליף,על היתרונות וגם החסרונות.
אני עדיין לא נתקלתי בקהל שמדרג את רכב השטח שלו בקדמת סדר העדיפויות שלו כמו קהל הלנד רובר,כמה נשברים בדרך,אני אחד מהם,חשוב שידע הבן אדם את שני צדדי המטבע וידע שמרור זה בהחלט מרור אבל הסוכר מתוק יותר מכל סוכר אחר,זה מתומצת הכי טוב שאני יכול לתאר את זה.
יום יבוא...אולי?
שאוכל,אשוב.
אור
צודקים,,,,חרא אוטו !!!!!!!!
אבל,,,,נוסע,,,,נוסע,,,,נוסע
עזוב דיפנדר, חרא של אוטו, דרך אגב גם טויוטא אותו הדבר (מה זה המחיר לציריה ההזוי הזה?).
אני מכיר לא מעט דיפנדרים צבאיים, את אלו מהדור הותיק לא ה- 130 החדשים או הדויד, לא נתקלתי במושבתים כן נתקלתי באחזקה לקויה שנובעת ממלאי לא זמין של חלפים וחוסר רגישות לרכבי כוננות ע"י מכונאים צעירים שחושבים שזה נגמ"ש.
הדיפנדר שלי מטופל יותר טוב ממרבית רכבי האימונים שאני מכיר בצבא ואני לא בטוח שאם הצבא היה נוסע על לנדקרוזרים במקום הדיפנדרים אזי מצב הכלים היה נראה יותר טוב.
שתי נקודות לסיום:
1. אנחנו גולשים ובגדול מהשרשור המקורים ומכוונת המשורר בחיפושיו אחר רכב, נראה לי שהוא יודע לאן הוא נכנס - לבריכה של גדולים.
2. גם אם נפתח שרשור על מצב רכבי צה"ל העתיקים אני חושב שהוא לא יהיה במקום, מעבר למה שנאמר ראוי לשמור הרחבות בנושא ביננו לבין עצמנו.