תגובה להודעה: המחאה נגד עליית מחירי הדלק יוצאת לדרך
תודה לכל מי שהגיע. למרות שלא היינו רבים, הצלחנו בהצהרת כוונות והד תקשורתי.
כאמור, זו הייתה יריית הפתיחה בלבד.
בפעם הבאה מצטרפים אלינו ארגון המובילים (משאיות \ אוטובוסים), וארגון מורי הנהיגה.
בנוסף, יש מגעים עם ארגון נהגי המוניות וארגוני הנכים.
כוחנו במספרנו. אל תגידו לא "לא ידעתי", ואל תצפו מאחרים לעשות את העבודה. בואו בהמוניכם, תפיצו את המחאה בין המקורבים לכם. תוציאו אותם מהאדישות הרגילה והאופיינית כל כך לישראלים.
עליית מחירי הדלק היא רק הטריגר, או הקש האחרון. יש בממשלה ובאוצר מגמה הולכת ומתמשכת של הכנעת ושחיקת מעמד הביניים, אותו מעמד עליו נשענת הכלכלה הישראלית, ע"י מיסוי דרקוני ללא פרופורציות בתואנות שונות ומשונות.
כמו שכבר כתבתי בעבר, אנחנו עוד נתגעגע לימים שמחיר הדלק עמד על 7.14 שקלים. אל תגידו לא ידעתי. חיבים לעצור את הרכבת המשתוללת הזו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
טלטולי
לחיפוש ברכב צריכה להיות סיבה ,אם לא הייתה סיבה ,והחיפוש לא התבצע באישור של בעל הרכב.לא תקין.
קצין או לא קצין - גם הוא כפוף לחוק .
"בימיוחד" בישביל זה יש שני חוקים חוק הסמים וחוק שמדבר על פח"ע:twisted:
גם לחוק הסמים וגם לפח"ע צריך שיהיה לשוטר סיבה טובה להאמין שיש לך משהו באוטו ואת הסיבה שבגללה הוא חשד בך הוא צריך לרשום בדוח.
נכון שהחוקים האלה מאפשרים יותר חופש פעולה לשוטר אבל ,לא סתם ככה"עצרתי אותך לדוח תנועה, ואני רוצה לעשות חיפוש באוטו,אז אני משתמש בחוק הסמים"... ממש לא
תגיד, אתם רציינים?
ברור שלכל אחד פה אכפת ואני מאמין שלא מעט כאן גם רוצים לעשות משהו בנידון.. אבל מה אתם מצפים מאנשים, להגיע כל שני וחמישי להפגנה של 50 כלי רכב? אתם לא מדגדגים את השוטרי תנועה, אז לממשלה?
לדעתי הכיוון צריך להיות משהו שיזעזע את המשק. שיירות בסדרי גודל ענק בכל רחבי הארץ, תקופה של מספר ימים שעושים חרם על תחנות הדלק, צעד אחד, וגדול - לא הפגנה (שעם כל הכבוד) מארגנים בשלוש ימים בפרסום בפייסבוק.
אנשים לא יקחו יום חופש מהעבודה כל שבוע בשביל זה, אף אחד לא רוצה לבזבז את ההפרשים של עליית המחירים של הדלק בשנה הקרובה עבורו בדלק שהוא מבזבז ב"הפגנות" האלו, אף אחד לא רוצה להישאר ביד עם דו"ח של 500 ש"ח או יותר (כמו הבחור פה)...
ההפגנות והשיירות האלו לא מזיזות לאף אחד מ 120 נבחרינו את הביצה השמאלית, מה שאכפת להם הוא הכסא שלהם ובשביל זה הם מוכנים לשלם כל מחיר לכל מיני פעילים ומקורבים וקרציות אחרות שחיות על חשבוננו.
צריך לתקוף את האויב בבטן הרכה וכך גם אותם,
לפרסם את שמות חברי הכנסת והסיעות ששולחות יד בלתי מרוסנת לארנק שלנו,
עליית המס על הסיגריות,
התנגדות לעליית שכר המינימום,
העלאת המע"מ (כן, המע"מ היה אמור לרדת ל 15.5% אבל ועדת הכספים החליטה לא להוריד אותו)
כמובן מחירי הדלק המופרזים.
הכי חשוב, אחרי כל הצבעה לשלוח לחברי הכנסת ששלחו יד לארנק שלנו מיילים ולהודיע להם שנפגש בקלפי.
ברגע שהם יבינו שאנחו רציניים ושהם הולכים לשלם מחיר גבוה בקלפי הם יחשבו פעמיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
WildLove
תגיד, אתם רציינים?
ברור שלכל אחד פה אכפת ואני מאמין שלא מעט כאן גם רוצים לעשות משהו בנידון.. אבל מה אתם מצפים מאנשים, להגיע כל שני וחמישי להפגנה של 50 כלי רכב? אתם לא מדגדגים את השוטרי תנועה, אז לממשלה?
לדעתי הכיוון צריך להיות משהו שיזעזע את המשק. שיירות בסדרי גודל ענק בכל רחבי הארץ, תקופה של מספר ימים שעושים חרם על תחנות הדלק, צעד אחד, וגדול - לא הפגנה (שעם כל הכבוד) מארגנים בשלוש ימים בפרסום בפייסבוק.
אנשים לא יקחו יום חופש מהעבודה כל שבוע בשביל זה, אף אחד לא רוצה לבזבז את ההפרשים של עליית המחירים של הדלק בשנה הקרובה עבורו בדלק שהוא מבזבז ב"הפגנות" האלו, אף אחד לא רוצה להישאר ביד עם דו"ח של 500 ש"ח או יותר (כמו הבחור פה)...
תגיד, לקרוא אתה יודע?
תחזור להודעה שלי בראש הדף ותראה מה מתוכנן להמשך. ולא, לא מדובר ב 50 מכוניות.
המחאה הבאה תהייה בסדר גודל אחר לחלוטין. המארגנים לא מתכוונים לשלוף מהשרוול כל מיני
התארגנויות ספונטניות, אלא משהו סדור ומתואם.