תגובה להודעה: עזרה בפתרון בעיה בהתקנת הגה כוח
לא יעזור אף כיסוי ברגע שאתה צריך להסתובב בשטח במקום אתה מסיים ולאחר מכן אתה אומר רבאק מה היה כל כך קשה ליבא סמוראים עם הגה כוח.. מה שבטוח אחרי ההתקנה המופלאה הזאת אני לא אסתכל על שום כיסוי... בקשר לזרוע פיטמן: זרוע פיטמן של מיצובישי מגיעה עם תפוח דבר שהפוך מהזרוע של סוזוקי אז פשוט חתכתי את הסופית של המוט שמתחבר לפיטמן וגם את הסופית של הזרוע פיטמן של הסמוראי ולאחר מדידה מדוייקת ריתכתי את הסופית של הפיטמן מהסמוראי למוט שמתחבר לפיטמן.. יושב ממש בול.. ממליץ לגשת לרתך מקצועי שיעשה זאת..!
אחי בקטע בטיחותי לגמרי. ריתוך על מוט שפור הוא רעיון רע לאללה מבחינת חוזק. אני עשיתי הסבה לתפוח פריק וגם עליה אני לא סומך במאה אחוז וזה רק עניין של זמן עד שאני אשנה את זה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
evyakfir
בקשר לזרוע פיטמן: זרוע פיטמן של מיצובישי מגיעה עם תפוח דבר שהפוך מהזרוע של סוזוקי אז פשוט חתכתי את הסופית של המוט שמתחבר לפיטמן וגם את הסופית של הזרוע פיטמן של הסמוראי ולאחר מדידה מדוייקת ריתכתי את הסופית של הפיטמן מהסמוראי למוט שמתחבר לפיטמן.. יושב ממש בול.. ממליץ לגשת לרתך מקצועי שיעשה זאת..!
לא מומלץ בכלל- זה כבר לא קומבינה- זו סכנת נפשות....
(אם אני מבין נכון- ריתכת על יציקה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
omri_t
לא מומלץ בכלל- זה כבר לא קומבינה- זו סכנת נפשות....
(אם אני מבין נכון- ריתכת על יציקה)
אני אבדוק זאת לעומק אבל מה שבטוח נעשת עבודה יסודית בריתוך כלומר פאזה משני צידי הריתוך עם אמפר גבוה קיצר עבודה מקצועית... דרך אגב קומבינה העלה תמונות של המוט שהוא בנה וראיתי שהוא עשה זאת מצינור מגולבן חלול אז הסקתי שעדיף כך.. יכול להיות מאוד שטעיתי.. שוב אומר אני אבדוק זאת או שהמומחים יגיבו ויתנו מניסיונם..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
evyakfir
לא יעזור אף כיסוי ברגע שאתה צריך להסתובב בשטח במקום אתה מסיים ולאחר מכן אתה אומר רבאק מה היה כל כך קשה ליבא סמוראים עם הגה כוח.. מה שבטוח אחרי ההתקנה המופלאה הזאת אני לא אסתכל על שום כיסוי... בקשר לזרוע פיטמן: זרוע פיטמן של מיצובישי מגיעה עם תפוח דבר שהפוך מהזרוע של סוזוקי אז פשוט חתכתי את הסופית של המוט שמתחבר לפיטמן וגם את הסופית של הזרוע פיטמן של הסמוראי ולאחר מדידה מדוייקת ריתכתי את הסופית של הפיטמן מהסמוראי למוט שמתחבר לפיטמן.. יושב ממש בול.. ממליץ לגשת לרתך מקצועי שיעשה זאת..!
לפי דעתי הבחור מתבלבל במונחים,והוא התאים את זרועות ההיגוי.(אני מאוד מקווה שכך...)
הכי טוב תעלה תמונה של מה שבנית.