זה שלך?
לפי כמות החלודה נראה שכן ...
Printable View
אכן זה שלי, אבל אני נוסע עם המכסה.
כן זה מורכב בתוך הקייס הזה
ישנו שינוי שמבוצע בקייס מבלי להחליש אותו
מחר נבצע נסיעת מבחן לאחר ההרכבה ברכב
ונפרסם הודעה על התוצאות
:D
טוב כרגע הצלחתי להעלות תמונות אז בבקשה
יפה מאוד נראה טוב!
שאלה שאתה לא חייב לענות עליה- אתה מייצר את הנעילה פה בארץ לפי תוכניות שלך, או מתאים נעילה קיימת כלשהי?
וכמובן מחיר התענוג.האם הציריות משתנות??
בכל מקרה... שאפו!..האם משנין משהו בקיים כלומר חריטה וכו'?
מצורף סירטון
http://www.youtube.com/watch?v=tfmvrAacsCQ
תמיר,
האם נבדק גם תחת עומס (גלגל יחיד המניע הג'יפ קדימה/אחורה), ולא רק בפירפור במקום?
בסיבובים?
יאללה, תן עוד סרטים ...
אייל
אייל,
מבחינת חוזק וכו', זה לא שונה מכל נעילת "lunchbox" (לוקרייט, דטרויט, אוזי, ספרטאן, אחר...) שיש לקנות לסרנים נורמליים אחרים.
תמיר לא המציא את הגלגל, הוא רק התאים אותו לסרן.... הדפוק שלנו... :oops:
אין כאן מהפכות טכנולוגיות מרחיקות לכת.
השאלה היא גם אם השתמש בנעילה המתאימה לסרן 44 (או מקביל) או שבגלל מגבלות המקום שם, "הסתפק" בנעילה של סרן קטן יותר - כלומר חלש יותר.
אבל איך שלא תהפוך את זה, שיחק אותה, כי עובדה שזה הפיתרון הראשון שלפחות אני מוצא גם ממעבר לים. וזה לא שלא חיפשתי.
ואם אין עם זה ביעה, עכשיו רק לגלות מהו תג המחיר (כולל גרורות כגון ציריות, מיסבים, אטמים, עיבוד שבבי, התקנה ומה שלא היה צריך כדי להתאים את הנעילה הזו) ואם זה לא יוצא יותר מסרן JK רוביקון עם ARB לדרך....
איל
כל הנאמר למעלה בגדר השערה... עד שתמיר ישפוך קצת יותר אור...
הנעילה קיימת אני מבצע שינוי בנעילה על מנת להתאים אותה בתוך הקייס נבדק בעומס בבור בתל ברוך אין שינוי באופי של הנעילה
היא עובדת מצויין אני בטוח שגם לאורך זמן היות והשינויים לא פוגעים בחוזק של הנעילה
אין צורך בהחלפת מיסבים או קייס אין צורך בהחלפת ציריות הכל מתאים
זה פשוט עובד
לחלק שכמובן מעניין את כולכם זה כמה זה יעלה כרגע אין לי הערכה מדוייקת אני עדיין בוחן את האפשרויות על מנת שאוכל לתמחר את זה למחיר סביר לכל כיס בקרוב אוכל לתת מחיר כרגע אני לא יכול לענות לגבי זה
בהצלחה שוב
וכל הכבוד.
תמיר,
מה לגבי גודל הנעילה? זה של 44 או מקביל? או שנאלצת לרדת לכיוון ה-35?
ועוד משהו... זה ניתן לביטול? אחרי חריטה של הקייס, אם יש בעיה ניתן לחזור למצב הקודם?
לכמה זמן זה משבית את הרכב? צריך לשלוח חלקים מהסרן לעיבוד שבבי?
סליחה שאני חופר... לא סתם פתחתי את השרשור הזה... מגרד לי...
איל
אני לא מבין.. אתה רוצה שהבנאדם (שאמור להתפרנס מזה בסופו של דבר ולא עשה את זה כי משעמם לו), אחרי כל העבודה הנסיונות וההתאמות שעשה כדי להגיע לתוצאה הזאת, יפרט לך פה בפרוטרוט על מה הוא הלך ואיזה שינויים ביצע, כאילו אין להשקעה שלו ערך?
גם ככה הוא משתף מעל ומעבר.
סירטון דוגמא לפניות חדות פרסה ללא רעשים על אספלט
http://www.youtube.com/watch?v=1xrjqKjn61M
לא... אתה צודק... נכון יותר שאזרוק לו את הרכב על הליפט, אצא לסיבוב פלאפל ואחזור כשהסרן סגור...
גם אחתום על הצהרה (כולל נוטריון) שלא אפתח בחיים את הסרן...
בחייאת...
לא ביקשתי שום דבר לא הגיוני. לא ביקשתי מידות ולא תכניות.
אתה היית מוצר X אלפי ש"ח בלי לדעת מה שמים לך? ומה חותכים/קודחים/מרתכים לך בפנים וכמה זה משפיע על חזרה למצב הקודם? לכמה זמן צריך להישאר בלי הג'יפ זה לא כדאי שאדע לפני שאני מגיע? אתה היית מתקין נעילה בלי לדעת של איזו חברה היא? או אם היא בכלל של טרקטורון כי זה מה שנכנס?
תסביר לי אם אני טועה...
איל
עריכה:
תודה תמיר, אם כך רק נותר לחכות למחיר.
לגבי עניין הגודל/חברה אני אבין אם אתה לא מעוניין לפרט כאן, אבל זה יהיה על השולחן ברגע שאני או מישהו אחר יתקין.
אם היית רציני מזמן היית מרים לו צלצול אז תחסוך את ההתייפיפות.
תשובות למה שצריך לדעת קיבלת כבר בהתחלה, אבל אתה ממשיך לנסות למשוך לכיוון תשובות פומביות שבסופו של דבר יעזרו לך או למישהו אחר להתגלח על הזקן שלו ולעשות את זה לבד.
אם אתה לוקח את העמדה של "אני רוצה לדעת מה מרכיבים לי באוטו" אין בעיה, אבל את התשובות האלה תבקש ב4 עניים אחרי שתראה רצינות, לא על דף אינטרנט חשוף לכל.
אגב אם יש או אין ספק- אין לי שום היכרות עם הבחור ולדעתי הוא גם ככה שיתף מעל ומעבר.
בנות מספיק !
תמיר כל הכבוד !
זה הפתרון הראשון שמייצרים מלבד היחידי הקיים לדנה 44 אלו' אוזילוקר / לוקה ,
במקום תקתוקים קבועים בסיבוב יש נקישה אחת שמציינת את השחרור של הנעילה ,
בסרטון שומעים עם כל שינוי כיוון סיבוב את הנקישה הבודדת .
עכשיו אני רוצה לשאול אותך תמיר :
אין לך לב ?
אתה כל כך חסר רגישות ?
להפריד ככה בין כל התקתוקים ,אתה ממש קורע אותם אחד מהשני ,
חוץ מזה חשבת קצת מעבר ?
מה תעשה הנקישה הזו לבד כל הזמן ? :rolleyes:
אותך למועצה לשלום התקתוק....
רונן
ארז/רונן (מועלם, לא גניסלב)
עזוב, התחלית לכתוב משהו וויתרתי. באמת שלא בא לי להתווכח על זה.
תמיר יענה על מה שהוא רוצה, יגלה מה שהוא רוצה לגלות ואני אתקין אם זה יסתדר עם המינימום שאני רוצה לדעת. (ושאלת המחיר כמובן)
תאמין לי שתכננתי בחיי דברים "קצת" יותר מסובכים מהשתלה של נעילה בקייס, ואם ממש ממש הייתי רוצה הייתי עושה את זה גם בלי לשאול יותר מידי שאלות. אבל זה ממש לא הכיוון.
פעם אחת הייתי לקוח מאוד מרוצה של תמיר, אפילו הגעתי אליו במיוחד מהצפון (5 ק"מ/ליטר...).
אין לי שום סיבה לא להיות מרוצה שוב גם בנושא הזה.
איל