תגובה להודעה: נעילת ארבע על ארבע חשמלית בג'ימני
עדכון:
גבעות גורל בדרום, נראו לי מעניינות בלילה הזה, לניסיונות הטימטום שלי, בשעות האלה.
אמרתי לפרופסור המטורף (למורי נו) שאבדוק את העניין ואכן בדקתי, הנה התוצאות:
באמצע נסיעה (15 קמ"ש בערך) לחיצה ארוכה, והשתלב יפה., עליתי פה ושם בקטנה. ירדתי בחזרה למטה. כיביתי האוטו. הדלקנו נרגילה לאורח הירח (שאין) ולאחר 20 דקות של רכב כבוי (ולא כמו שאור המליץ, להוציא את השילוב. תודה אור על הטיפ) והשילוב נותר מחובר (וכן מורי, הנורה דלקה קבוע)
מה הממצאים שלכם, מאותה השבת בים? היתכן שחשבתי ששילבתי, ולמעשה לא שילבתי?
אני לא מתחייב על הנורה שדלקה קבוע, אבל אילו הייתי צריך להחליט אם כן או לא (אני פשוט לא זוכר שהיא דלקה קבוע, רק זוכר שנדלקה) הייתי אומר שכנראה שלא.
להבא,כשאעצור לנוחה, קודם כל אשחרר הנעילה.
אני אומר שוב:
כתוב זאת כהמלצה בספר.
אני יכול להעיד מבעלות של שנה על ג'ימני 2008, ששכחתי בערך מליון פעם את ה4על4 משולב, וכשהנעתי האוטו נותר בשילוב.
בכל מקרה, בחברה לא יכירו את הבעיה הזו בתור תקלה כלשהי, היות ורשום בספר שכיבוי הרכב עם 4על4 משולב עלול לגרום לבעיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
אני אומר שוב:
כתוב זאת כהמלצה בספר.
אני יכול להעיד מבעלות של שנה על ג'ימני 2008, ששכחתי בערך מליון פעם את ה4על4 משולב, וכשהנעתי האוטו נותר בשילוב.
בכל מקרה, בחברה לא יכירו את הבעיה הזו בתור תקלה כלשהי, היות ורשום בספר שכיבוי הרכב עם 4על4 משולב עלול לגרום לבעיה.
אור אז אתה אומר בעצם בקלות ובפשטות:
בשעה שהרכב כבוי, פשוט לשחרר את הנעילות וזהו, ממילא האוטו כבוי.
???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
אני אומר שוב:
כתוב זאת כהמלצה בספר.
ג'ימני 2006 אוטומטי
כשיהיה לי משעמם אולי אקרא מה כתוב בספר, כשאני נכנס לשטח אני משלב ומשחרר כשאני יוצא, השילוב נשאר גם כשהרכב מדומם ואף פעם לא נתקלתי בבעיה.
אם יש המלצה כזאת בספר אני אנסה לשנות את מנהגי ולשחרר.
היי, כמו שאמרתי, יש המלצה כזו בספר, אני אישית אינספור פעמים שכחתי לכבות את המערכת, ורק פעם אחת קרתה לי תקלה, אבל אז נתפס לי ה4על4 במצב נמוך, מה שבסוף הסתבר כחיישן 4על4 שיושב בטרנספר שנהרס (הוחלף באחריות, למרות רשלנות שלי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
matokik
צהריים טובים לקוראים!
השבת היינו בדיונה הגדולה של חולות אשדוד. אני עם הג'ימני בעל הנעילה החשמלית (לכל המתחכמים לא, לא הנעילה המרכזית של החלונות וכ'ו). נוסעים ונהנים הכל טוב
....
אז למה למען ה', כשכיביתי את הרכב, והנעתי כעבור זמן מה, "נותק" הארבע על ארבע החשמלי שבג'ימני?
לא רוצה להיות מתחכם -אבל שיעור קצרצר בטרמינולוגיה:
נעילה חשמלית - לרוב מיתכוונים לנעילת דיפרנציאל חשמלית\אוויר\אוטומטית...
אתה מדבר על שילוב של 4x4 פשוט, לא נעילה, לוקרים חשמאליים\מכנים...
נכון, לסוזוקי אין נעילה חשמאלית, אוליי יש והיא לא נפוצה, לכן אפשר היה להבין אותך...
רבין
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אור .ס.
היי, כמו שאמרתי, יש המלצה כזו בספר, אני אישית אינספור פעמים שכחתי לכבות את המערכת, ורק פעם אחת קרתה לי תקלה, אבל אז נתפס לי ה4על4 במצב נמוך, מה שבסוף הסתבר כחיישן 4על4 שיושב בטרנספר שנהרס (הוחלף באחריות, למרות רשלנות שלי)
אור, המשורר התכוון שאין לכבות את המנוע בזמן פעולת השילוב או הניתוק של מערכת 4X4.
(כי אז אתה יכול להישאר במצב ביניים ולגרום נזק למערכת)
זה לא אומר שלא ניתן להישאר משולבים ולדומם את המנוע.