איזה מזל שעדכנת , הייתי בטוח שזה בשישי הקרוב !!
ב 18.02 ...
Printable View
איזה מזל שעדכנת , הייתי בטוח שזה בשישי הקרוב !!
ב 18.02 ...
כבר התרגלתי אלייך, זה כמו באחד הטיולים שקבעת איתנו וכולם חיכו וחיכו וחיכו וחיכו חיכו.. עד שהרמנו טלפון ואתה בכלל בעניינים אחרים, בראש טוב הכל סבבה :)
ואם כבר מפגש, אז עדכון קצר - יש מערכת הגברה, תודה לאבו שפם היקר.
שלום רב.
אני חדש בתחום האינדיאנים. אשמח להקיר את הקהילה המכובדת כדי ללמוד מהותיקים ובעלי ניסיון.
אני מקווה מאוד שיוכל להגיע למפגש השנתי אם לא תתנגדו :)
ברוך הבא אלכסיי..
אתה מוזמן.
שלום חברים,
עדכון למפגש הקרוב :
נפגשים ביום שישי בשעה 11:30-12:00 בחורשן. נק' מפגש מדוייקת תשלח מאוחר יותר..
כמו שכבר נאמר, יש מערכת הגברה בכדי שיוכלו לשמוע אותנו טוב יותר (כמו תמיד, תודה רבה לאבו שפם).
השנה בשונה משאר המפגשים, לא יהיו מציגים במפגש.. וזאת לאור בקשות החברים, יהיה מספיק זמן להכיר את כולם, חדשים וותיקים, קצת להתעדכן מתחת לחצאיות של כולם ולהנות מטיול משותף.
כרגע רשומים למפגש :
SOS4U
eysham
נמרוד
רונן גניסלב
alal
רוני תורג'מן
bsorero
boaz avrahami
berdi
נחום
אודיבל
גלדיאטור ושבט זקני הפרדות
דנינו
Ersten
עמי
תמיר
מי שעוד לא נרשם ומגיע.. (ויש כאלה) בבקשה להרשם כדי שנוכל להתארגן.
נתראה בקרוב,
עושה רושם שנגיע גם עם הכוסית הצפון תל אביבית
יוני
מצטרף עם הצ'ירוקי... נוציא אותו להתאוורר קצת...
שלום דני!
ב- 18.3 י ש המון אדלוייאדות ברחבי הערים, ישנם גם התארגנויות בית ספריות לנושא לכן קחו בחשבון היום הזה בעייתי מבחינת משפחות-רגיש ויגרום לחיכוחים, גם מסיבות פורים ביום ה' לפני.
לכן כדי שכולם יבואו ויהנו אני מקווה שמזג האוויר ב-11.3 יהיה מעולה ונקיים את המפגש בשישי הנ"ל ולא אחריו.
להית' במפגש
נתן
שלום נתן,
מסיבות הפורים והעדלויאדות למיניהן משתנות מעירייה לעירייה ולכן קשה לדעת איך זה מסתדר עם כולם.
בכל אופן, מכיוון שכולם כבר אישרו את ה18 המפגש יתקיים כפי שנקבע.
במידה ואנשים מעוניינים להזיז את המפגש לשבוע כזה או אחר, נצטרך לפתוח את הדיון מחדש.
בסופ"ש ה11 למרץ מתוכנן מז"א חורפי, נכון להיום. אפשר להזיז לשבוע אחר, אחרי ה18, ושוב כולם צריכים לאשר מחדש.
בשנה שעברה עשינו הזזה של המועד בגלל גשמים לא צפויים וכתוצאה מזה הרבה מהחברים לא יכלו להתארגן מחדש וחלקם פיספסו את המפגש וחבל.
אז.. במידה ויש לכם הצעות לתאריך מועדף אחר, אני אשמח לשמוע.
נא לאשר 18 או מועד אחר (25?)
עדכון מגיעים :
Kobi B
יוני110
מאשר 18, אבל גם 25 יכול להיות טוב מבחינתי.
שלום לכולם,
באופן אישי לי עדיף ב 25 , אני נוסע לאילת ב 18 (חלק מאירוע פורים עם חברים) ולכן אם אגיע זה יהיה לשעה הראשונה ואסתלק לאילת...
לכן אשמח אם המפגש ידחה ל 25 כך אוכל להיות כל המפגש ולהכיר את כולם (מחכה לראות פרצופים ורכבים...)
לירן - השבדי
18 בסדר .
25 לא . מסע חד יומי של רייזרים בבתרונות והסביבה { מהעבודה .... איזה כיף אה ? ! }
רונן
18 מצויין מבחינתי , ניתן גם בשבוע שאחרי .
18 בחורשן יהיה מעניין.
תחרות רכב המסעות האולטימטיבי - ב18 למרץ יום מיונים ביער חורשן בו תבחר חבורת הגמר שתכלול עשרה כלי רכב שיצאו למסע שבסופו יבחר הזוכה בתואר.
http://www.mako.co.il/cars-off-road/...&pId=529170498
כבוד !
יפה!
מה שאומר שצריך להגיע מוקדם לתפוס מקום... יש למישהו סס"ל?
18 לחודש מאושר לגמרי
לא יכול לא לפני ולא אחרי
במידה וזז ...סבבה
רק תבוא תיקח מאצלי את המערכת הגברה...
רק עם קטנוע...
לאור התשובות והבקשות בפורום ומחוצה לו.
המועד למפגש נשאר ב18 למרץ, אני מתנצל עם זה יוצר אי נעימות כזאת או אחרת.
המשך סופש נעים, פרטים בהמשך..
*