http://www.jeepolog.com/jp_forum/vie...E5%F1%F4%E9%ED
Printable View
למרות ההתקדמות הניכרת במדעי החיים וההדסה הגנטית בשנים האחרונות, אני חושב שעדיין נכון להגיד שרק אלוהים יכול להפיח חיים במנוע עשוי ברזל :Dציטוט:
נכתב במקור על ידי bubu
בובו, אתה מצטט גיבובי מילים מתוך חומר פרסומי (או מגזיני רכב, או אתרי אינטרנט... אותו דבר), בלי להבין מה אתה קורא. זה בסדר, גם מי שכתב את החומר הפרסומי לתוספים האלו לא מבין מה הוא כותב! תוספי דלק כמו תוספי מזון הם תופעה המאפיינת את תרבות הצריכה המערבית. בקצרה: יש לאנשים עודף כסף, וצריך למצוא דרכים יצירתיות לקחת להם אותו.
נימרוד אני יודע שתוסף לא יחזיר את הזמן אחורה.
אבל ראיתי מנועים ששסתום הפליטה שלהם היה מלא פיח (בקושי היה מעבר לגזים)
כך שאולי התוסף יפורר את הפיח ויאפשר מעבר טוב יותר של הזגים(לא יודע אם זה המקרה שלי)
ו"יחזיר חיים למנוע".
שמעתי וקראתי שהK44 עושה עבודה טובה בעיניין הסרת הפיח
אבל מנגד הוא יכול לשחרר פיח שעוזר לאטימה במקומות מסוימים
אני לא מאמין לכל מה שאני קרא למרות שיש לי תביעה נגד בזוקה כי אני כבר בן 33 ועדין לא הגעתי לירח :wink:
שהיה לכם סוף שבוע טוב
לורן
בובו
כולם כאן כתבו הכל חוץ ממה שכנראה באמת צריך :P
בקרבורטור של סוזוקי תא המצוף נמצא בחזית הקרבורטור קרוב לרדיאטור
מכיוון שכך במצב עלייה זה גם החלק הכי גבוה בקרבורטור
מכיוון שהנשמים של תא המצוף פתוחים לתוך תאי היניקה של הדלק אז כשהרכב קופץ בזויות קשות נשפך דלק מתא המצוף לתאי היניקה מה שגורם לרכב להחנק ולאבד כח
קודם כל יכול להיות "שמישהו" בעבר התעסק עם גובה המצוף ולכן היום הרכב נחנק בכל עלייה קטנה
גובה המצוף חייב להיות בדיוק בגובה שהיצרן תכנן אותו כי הוא משפיע על תפקוד הקרב גם בכביש
בהנחה שאין בעייה במצוף עצמו אז יש פיתרון פשוט בדמות צינור הארכה לנשמי תא המצוף
אני עשיתי את זה באופן עצמאי על ידי גישור שני הנשמים ביניהם ויצירת חורי נשימה חדשים בחלק הגבוה ביותר של צינור הגישור
את צינור הגישור מייצרים כך שיהיה גבוה מאד כמעט עד גובה הבורג של מכסה הקרב
סוזי בוקר טוב
נראה לי שמה שכתבת לגבי הנשמים זה הכיוון הנכון לפתרון אבדן הכוח.
נסים נשמים משופרים (לאחר שנבדוק את המצוף) ונדווח.
שבוע טוב לורו
מעלה שרשור ישן - סוזי! האם אכן ביצעת את העבודה הזו ותוכל לתאר לי מה לעשות ?
אמנם קרב' סוברו אבל התופעה מוכרת גם פה - אשמח להסבר על הארכת הנשמים
תודה.
אני לא יודע איך נראה קרב' סוברו, אבל לרוב, כשתוריד את הפילטר אוויר, תראה את הפתח של הקרבורטור, ובחלק הכי עליון שלו צינורית מתכת קטנה, בזווית למעלה (בתמונה, בצבע נחושת). פשוט תלביש עליה (או בתוכה, אם היא בקוטר גדול ולא בולטת אלא שקועה) חתיכת צינור גומי באורך של כמה ס"מ.
http://moose.ca/~slowzuki/slowzuki/p...aisin_carb.JPG
אסף.
יש בקרב' סוברו צינורית בדיוק כמו שמצולם.ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
לאן בדיוק הצינורית צריכה לפנות?
אפשר לדעת איך זה פותר את בעית החנק וההכבות?
אם זה יפתור את הבעיה , אנחנו פותרים כאן בעיה של הרבה בבעלי סמוראים משופרים!
עכשיו רק נותר להכניס את הרכב לזוית קיצונית...
אמיר.. אתה עוד לא יודע סופית שזו הבעיה שלך!
אני ממליץ לך קודם כל להחליף את משאבת הדלק ורק לאחר מכן, עם זה לא יפתור את הבעיה לבצע את מה שהוצא כאן..
אחרת לא תדע אף פעם מה הייתה הבעיה..
עידן
עידן, רילקס בובה!
אנחנו יודעים שיש בעיה במשאבה , אבל ידוע שיש גם בעיה עם קרב' סוברו בשיפועים - אני אעשה גם וגם ונראה איך הרכב יגיב בשיפוע...
עכשיו כל מה שנותר זה למצוא שיפוע.... :?: :?: :?:
בהמשך לדיון ולאחר שהחלפתי משאבת דלק , אני חוזר לשינוי שהצעתם לבצע בקרב' על ידי הארכת הנשם ושואל - יש פילטר אויר שיושב על הפתח הזה , אמנם יש חלל בין הפתח לקצה הפילטר אבל עדיין, האם אני צריך להפנות את הצינורית לתוכו כדי להאריך את הנשם ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
איך אני אדאג שהצינורית לא תיפול בטעות ותכנס לקרב' או משהו כזה...
בקרב' סוברו דרך אגב יש שני פתחים כאלה כפי שרואים בתמונה שלך אסף... אנסה להעלות תמונה בערב...