אין לי עדיין שנאי איציק ,
יכול להיות שאני מפספס משהו?
יש שנאים כאלו שהם 24 וולט כמו למשל שנאי של הצבא שמספק 24 וולט למנורות של אוהלים , אני בטוח שאני צריך אחד חזק יותר אבל בטוח אפשר להשיג אחד כזה לא?
Printable View
אין לי עדיין שנאי איציק ,
יכול להיות שאני מפספס משהו?
יש שנאים כאלו שהם 24 וולט כמו למשל שנאי של הצבא שמספק 24 וולט למנורות של אוהלים , אני בטוח שאני צריך אחד חזק יותר אבל בטוח אפשר להשיג אחד כזה לא?
אתה מפספס בגדול זה לא עובד !!
השנאי הוא זרם חילופין AC כמו שיש בקיר בבית וזה כשהופכים קוטביות לא משנה את הכיוון אין כיוון בגלל זה קוראים לו חילופין הוא מחליף קוטביות 50 פעם בשניה מכאן תדר מתח הרשת 50 HZ.
כדי להפעיל מנוע זרם ישר ( מה שיש לך ) שהוא מנוע DC זרם ישר דרך שנאי כזה כמו שאתה רוצה לקחת יש להוסיף מישר זרם ועוד כמה רכיבים . להפעלה ישירה של הכננת אתה צריך באמת ספק כח גדול .
במקרה כזה הפתרון הזול הזמין ומאד לא חביב זה להצמיד למערכת מצבר רכב ( בבית ?? !! )
ולמצבר מטען מצברים קטן כזה כמו שיש בכל חנות לאבזרים .
המטען מטעין את המצבר המצבר משמש כמחסן זמין למתח הבעיה שכל המערכת צריכה להיות
בבקרה וטעינה בהתאם לצורך .
אכשיו תמשיך למערכת הפיכת הכיוון .
איציק
המטענים הללו בדרך כלל נורא איטיים ( טעינה איטית אמורה להיות טובה למצבר )
אז אחרי כמה פעמים המצבר יתרקן לך ותצטרך לילה בשביל להחזיר אותו לכושר ...
לדעתי.
איציק כתב דברים נכונים מאוד, וגיא הוסיף את שלו (מספר הרמות רצופות זה משהו שאולי אתה הולך לעשות ואולי לא-זה כבר שיקול שלך) , ומכאן בעצם הדיון אמור להימשך. מה שנכתב עד כאן לא רלוונטי, כי אף אחד לא הבין שאתה מדבר בעצם על בניית קופסת פיקוד פלוס שלט מחדש.
כן, אתה תצטרך ממסרים לזרם גבוה, ולא מפסקים לזרם גבוה, כי מפסקים כאלה יקרים מאוד, גדולים ומסורבלים.
אם עד כאן זה עדיין מעניין אותך, מצבר פלוס מטען כמקור מתח, ציין את זה ונמשיך הלאה.
זה לא פרקטי ואני גם יודע שמטעינים מצבר הוא מוציא חומצה כזו וזה מנסיון של הטענת מצברים בבית .
אני עדיין לא הבנתי משהו , יש שנאים שמוציאים זרם dc כמו למשל טייפ של רכב איך אותו כן אפשר להפעיל בבית? , אני יודע שלא מדובר בכלל על אותו הכח אבל הכל עניין של גודל לא?
שנאים מוציאים AC
ספקים מוציאים גם DC
אם אתה מתכוון להשתמש בשנאי תצטרך גם מעגל ישור מתח.........
אמרת הכול.ציטוט:
אני יודע שלא מדובר בכלל על אותו הכח אבל הכל עניין של גודל לא?
עכשיו לך תמצא ספק DC של קילוואט.
או קי הבנתי אתכם וירדתי מזה .
תודה רבה
אכשיו שאנחנו מבינים אחד את השני
אני מציע לך לבדוק מה יש ל כ.ל להציעה לך
ראיתי כננות העובדות ישירות על 220 VOLT מתח הרשת בבית והמחיר שווה לכל כיס .
http://www.lkltd.co.il/
********.
איציק
אם אתה מעונין במנוף שכזה שעובד על 220V כולל שלט אלחוטי פנה אלי בהודעה פרטית, אני מכיר מישהי שיש לה למכירה אחד או שניים שכאלו.
קניתי לבסוף כננת חדשה שעובדת על 220 וולט ומרימה 125 ק"ג ללא המכפיל כח ,
קניתי אותו בל.כ ואני רק יכול להמליץ על המקום .