-
יואב ההתקנה כנראה תחזור על עצמה ממש בקרוב (כנראה מחר אבל הפעם בלעדיי)
יש עוד אחת על הפרק - של בועז :lol:
אני מקווה אחרי הבחני אמצע סמסטר אני אוכל לנדב את המוסך שוב לטובת העניין.
את שלי כנראה שאני לא אפרק יכול להיות שאני פשוט יחליף את שתי הביצים ל 3.9 לטובת שיפור יחסי העברה בסרנים. :wink:
בכל זאת אני לא הייתי מתקין דווקא עכשיו (גשםםםם ,בלאגן,מסוכן ...) לך תתחיל להתרגל לנעילה כשהכביש רטוב.
:roll:
-
זהו!!!
נגמר סיבוב שני-תודה רבה רבה לשגיא(ZAGI) שבא לעזור לי
הנעילה מתפקדת יופי (עכשיו זה באמת תקתוקים) לא בומים ולא נעליים
מה שהטבעת הזאת מוסיפה זה חצי מילימטר שחסר כדי שהנעילה לא תשב בול בבית הסטילסים אלה תבלוט טיפה כך שבסגירה של המכסה יש לחץ מינימלי על הקפיצים
סיבוב ימינה ושמאלה מכות גז -כלום לא הצלחתי להוציא אפילו דפיקה אחת סיבובי פרסה מיצרים תקתוקים נעימים ועם קצת גד הזנב נזרק באלגנטיות-ניסתי כמה צלחות על הדשא-ת ע נ ו ג!!!
לגבי הפיה התקועה -יצאה בזכות העיצה של אבא של עידן(עידן-תמסור לאבא שלך שהוא מלך)
פרקנו את המשאבה נעלנו את הפיה במלחציים וסובבנו בעדינות את המשאבה עם מפתח צינורות גדול שיוף קטן לפיה ועכשיו היא נפתחת עם מפתח 9 במקום 10
-
שמחתי לעזור , נהנתי והשכלתי .... :lol:
ובאמת עידן ... תמסור לאבא שלך ח"ח גם ממני ..... :wink:
שגיא
-
מברוק!!!
:lol:
תתחדש- יש איזה עליונת בנחל חמר שמחכה לך שתעבור ותחרוץ בה את צמיגיך! :twisted:
ואז נוכל למחוק בגאון את התמונה הההיא... :wink:
באמת תתחדש,
בקרוב אצל כולנו
ויאללה- טיול!
יואב
-
מזל טוב !!!!!!!
אם כבר אבא שלי אז הוא אמר לי למסור לך שיש לנו כאלו פיות בבית (רק צריך לחפש בהרי החלפים) אתה מוזמן מתישהו להביא את הפיה כדוגמה ונחפש חדשה.
-
-
תתחדש , נשמע מצויין ... למרות שיש לי עוד הרבה לדעת לפני שאני שם גם , תספר לנו על העלות ועל קושי ההתקנה ?
-
סורי
תחפש פה טיפה בפורום, בעיקר ב faq בראש הפורום ותמצא מענה לכל שאלותיך...
כעיקרון נעילת לוקרייט/איזי לסמוראי עולה בסביבות ה240$, משלוח במזוודה של הדודה/אח/אחות/אבא/אמא שמגיעים מארה"ב (היא שוקלת 1.5 ק"ג ובגודל כדור טניס...)
תוסיף עוד 100 ש"ח בארץ לקניית שמן/מחזירי שמן/לוקטייט.
קושי? עם קצת ידע, לא קשה במיוחד, ויש פה אחלה חבר'ה שיעזרו.
בהצלחה
איתי