תגובה: נעילה קדמית אוטומטית ל-WJ עם טרנספר 242. חכם?
דני
כמה עולה אוקס?
אם הוא עולה רק כפול מאוטומטית אז אני מוכן לשקול
כל סכום אחר זה מוגזם
למה arb ?כי זה מה שהיה על הרכב כשקניתי
אני בחיים לא הייתי שם נשלטת
מבחינתי חבל על הכסף
אני לא מכיר את הסרן הקדמי של הגרנד
האם יש בו מנגנון ניתוק של הציריות (אחת או שתיהן )על ידי ואקום ?
אם כן בגרוש וחצי ניתן לבצע הסבה של הסרן ל"נעילה נשלטת" על ידי ניתוק ציריה אחת והשארות במצב של 4x3
בטרופרים זה עובד אבל שם יש מנגנון שמנתק ציריה אחת במקום לוקרים (כך היצרן ייצר את הרכב על מנת לאפשר שילוב תוך כדי תנועה ל4 hi וגם להנות מהיתרון של "לוקרים" דהיינו קורונה ודרייבשפט "עומדים")
מבחינתי היתרון הכי גדול של נעילה נשלטת היא שאפשר לא לשלב אותה ואז להזכר איך זה לדעת לנהוג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
דני
כמה עולה אוקס? נעילה +כבל כ$950, אין הפתעות ואין דאגות, מכאנית לגמרי
אם הוא עולה רק כפול מאוטומטית אז אני מוכן לשקול זה מהביוקר כבר אמרתי
כל סכום אחר זה מוגזם
למה arb ?כי זה מה שהיה על הרכב כשקניתי אם כך אין דיבור, זה מה יש, צריך לחיות עם זה, זאת נעילה טובה, הקומפרסור והצנרת אוויר, עקב האכילס שלה[COLOR="COLOR][/COLOR]
אני בחיים לא הייתי שם נשלטת זכותך המלאה
מבחינתי חבל על הכסף
אני לא מכיר את הסרן הקדמי של הגרנד
האם יש בו מנגנון ניתוק של הציריות (אחת או שתיהן )על ידי ואקום ? אין וואקום כמו ב4ראנר או דומיהם, סרן דנה30 סטנדרטי לחלוטין למעט טבעת הקריסה בין היוק לגג"ש הפיניון, עקב האכילס של הסרן.
אם כן בגרוש וחצי ניתן לבצע הסבה של הסרן ל"נעילה נשלטת" על ידי ניתוק ציריה אחת והשארות במצב של 4x3
בטרופרים זה עובד אבל שם יש מנגנון שמנתק ציריה אחת במקום לוקרים (כך היצרן ייצר את הרכב על מנת לאפשר שילוב תוך כדי תנועה ל4 hi וגם להנות מהיתרון של "לוקרים" דהיינו קורונה ודרייבשפט "עומדים")
מבחינתי היתרון הכי גדול של נעילה נשלטת היא שאפשר לא לשלב אותה ואז להזכר איך זה לדעת לנהוג ] רק ב5% מהמקרים אני נועל אותה ומיד משחרר, לא נוהג עם קדמי נעול באופן קבוע בשטח
[
. . .
דני
כיום זוית הקסטר ניקבעת לצערנו ע"י הדרייבשפט והיא מיתקרבת יותר לאפס ככל שמגביהים את הרכב.
זהו אילוץ המונע במיקרה הרע לויברציות בכל הרכב ובמיקרה הטוב רק למראות רועדות .
במידה ונוכל לנתק את סיבוב הדרייבשפט (לוקרים), ולכוון את זוית הקסטר למידה נורמלית היתנהגות הרכב(יש הגה) בכביש ב 2X4 תחזור כימעט כמו ליפני ההגבהה.
בשטח נשלב ולא נרגיש שום ויברציה בגלל מהירות איטית או הפרעות דרך אחרות במהירויות יותר גבוהות.
אולי אני פדנט ומרגיש כל ויברציה אבל הוצאתי הרבה יותר מ 700$ על דרייבשפטים קידמיים מזורגגים
טל
טל,
לא נעים לי לומר לך יקירי אבל נראה לי שהתבלבלת כי באמת שאין קשר בין הדרייבשאפט לכיוון זוית הקסטר של הסרן.
הכיוון של הקסטר מתבצע פעם אחת בלבד וזה אחרי ההגבהה (מטרתו להביא את הסרן לזוית העבודה הנכונה לאחר ההגבהה), לאחר מכן התאמת אורך חדש של דרייבשאפט לאורך עבודה נכון ומתאים ביחס להגבהה החדשה. שני הפעולות האלו יבטלו לך את הרעידות\וויברציות ברכב.
הכיוון של הקסטר (ביטול אותם רעידות המושפעות מקסטר לא תקין) מתבצע ע"י שני ברגים בלבד שנמצאים בחיבור מוטות הרדיוס הקדמיות-תחתונות שעל הסרן עצמו (שים לב שיש שם פחיות אווליות שמשמשות לכיוון זה).
באמת חבל ששמת הרבה כסף עד עכשיו, כמו שאתה בטח מבין כבר יכולת לשים נשלטת מזמן..
דני, לא, ממש לא היתבלבלתי
הקשר הוא ישיר
אבל עזוב
תמשיכו לדבר על הנעילות
אני אלך לישון
לילה טוב
אם אתה אומר אז כנראה שאתה יודע, שתף אותי אולי אני התבלבלתי.
לילה טוב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
השועל
אוקיי שמת לב שזה בא עם צלבים מה עם ההמשך של הציריות
wj בא עם פעמונים
גם ABS לא יהיה לך אם תתקין כזה.
וכן תצטרך להחליף את הציריות בקדמי.