-
תגובה: מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
[QUOTE=asafk;371609].מפגש ביום שישי 4.3.11 שעה 1400 במושב קדרון משק53.
שלום למשתתפים.
לצורך הכנת המפגש אבקש לסמס שם ומספר משתתפים.
תודה שמוליק 050-5284376
-
תגובה: מסע ג'יפי אספנות בעקבות מבצע עובדה - 17 עד 19 במרץ - שרשור התפקדות והתארגנות
אהלן , אסף כמו שדיברתי איתך אני מאוד מעוניין לבוא , או כעוזר נהג באחד הרכבים או באחד רכבי המנהלה.
(כמובן שאם למישהו יש ג'יפ אספנות שאין בישבילו נהג אני גם זורם עם זה....)
בכל מקרה שמור לי מקום איתך למפגש הכנה.
-
כל מי שנרשם בשרשור ההתראה, בבקשה להירשם, כדי שנדע שעדיין בתוקף.
מי שבא ביום שישי - הביאו איתכם בבקשה סט מפות וטוש לסימון, כדי להעתיק את המסלול.
(אם הייתי טיפה יותר מתוחכם הייתי מעלה מסלול על עמוד ענן, אבל אני לא)
בעלי הFSJ שרצו להשתתף - הירשמו בבקשה...
(אנחנו בונים עליכם לסחוב ציוד לכל הג'יפים הקטנים...)
אסף.
-
אסף,
אני מגיע בשישי למפגש.
-
מגיעים למפגש ההכנה איתי ועמוס לונטל.
איתי.
-
מגיע יחד עם שני בני ואחי. סך הכל 4.
-
מקדרון 6 משתתפים, מחורשים 2, נא להביא כסאות מתקפלים.
להתראות שמוליק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
כשאתה כותב "ג'יפ אספנות" האם כל רכב אספנות של חברת ג'יפ (כן, הוא 4X4) יכול להצטרף? אין מגבלת גיל?
עירא, מה קורה? איתנו או לא?
אסף.
-
תגובה: תגובה להודעה: פקודת התראה - "מבצע עובדה", לג'יפים קשישים שכוחם במותניהם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל
אם הגלדיאטור לא עובר את מבחן הסף...אנחנו נשמח לשמש כמנהלה.
אייל, אתה מגיע למפגש המקדים? אני מרשה לך להגיע למפגש ההכנה ברכב יפני...
אסף.
-
למעונינים,הערב ב 20.45,ערוץ ההיסטוריה,סרט השיחזור של מסע כח
החלוץ של חטיבת הנגב במבצע עובדה.
-
שמוליק,
תודה על האירוח הנדיב.
שמחתי להכיר את הפרצופים שמאחורי הכנויים כאן ולשמוע את התכנונים למסע.
הנושא יעלה בדיון המשפחתי הקרוב...
-
אז שוב תודה לכל מי שהגיע ביום שישי. וכמובן תודה לשמוליק שאירח את המפגש.
הדבר החשוב כרגע הוא לדעת מי בטוח בא ומי לא. אז בבקשה - עד מוצאי יום שלישי, רישמו בבקשה מי בטוח בא (לא אולי ולא צריך לבדוק). כמובן כולל באיזה רכב וכמה אנשים ברכב - זה חשוב לצורך ההתארגנות.
אסף.
-
שלום חברים.
אנחנו בישורת אחרונה למסע,מצורף סיכום מפגש לפי הפרוט הבא:
1. המסע יתקיים בין התאריכים 17-19.3.11, נקודת התחלה -אנדרטת הנגב,17.3.11 עד שעה 0800.
2. ציר תנועה מתוכנן- יום ה' ב"ש,טללים ,עובדת,בארות עודד, לינה. יום ו' נחל ערוד עד עובדה -נסיעת שטח לינה. יום ש' עד אילת, פיזור בצהרים.סה"כ כ300 ק"מ.
3. דלק- מתוכנן תידלוק אחד בעובדת,כל השאר בג'ריקנים ,כל כלי יחשב את הצריכה ויערך בהתאם.עלות הדלק על נוסעי כל כלי.
4. מזון- כל כלי רכב או קבוצה שתערך לכך יתארגנו ל3 ימי אוכל בשטח,ציוד מטבח כמו מנגל,כלב גז וכד' -נחלק כדי למנוע כפילות מיותרת.(מים באחריות כל רכב).
5. לינה בשטח- לדאוג לציוד חם, (אמצעי תאורה),עצים למדורה -נחלק כדי למנוע כפילות.
6. ליווי- 2 טנדרים מלווים כדי לקחת ציוד עודף מגיפים,לגרור כלים תקולים,ולעזור בשליטה בצירים,
7, הובלות - אין הובלה מאורגנת חזרה מאילת, מומלץ לגיפים להערך לכך.
8. מועד אחרון להרשמה עד מחר יום ג' 8.3.11 חצות באתר זה.
-
רשימת משתתפי המסע עד עכשיו:
גיפ- יהודה שחם (2)
גיפ- אורי אילון(2)
לנדרובר- איתי לוונטל(4)
נ"נ- איתי חיון (4)
נ"נ- שמוליק רוזנפלד (5)
טנדר -דורון (2)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שמוליקר
2. ציר תנועה מתוכנן- יום ה' ב"ש,טללים ,עובדת,
קטונתי מלתת עצות למארגנים, אבל רק מוצא לנכון להדגיש את נושא שטחי האש.
ובאותה נשימה- גם אם השטח מתואם כדאי לכם להיערך לאופציה ב'... לפני כחצי שנה, מסע אופניים של מאות רוכבים (שהיה לי חלק בארגון והובלה שלו) נאלץ להמתין כמעט שעתיים ואף כמעט שינה את המסלול, בגלל עיקוב באישור כניסה לשטח אש (שאפילו לא תמיד פעיל). המסע תואם חודשים מראש, כולל עם הקצין שחתום על השטח ועדיין הוא לא הצליח להוציא את החיילים שלו בזמן מהשטח לפני שנתן לנו להיכנס. לתשומת לבכם...
-
חברים,
לאחר דיונים משפחתיים ושיחות טלפון עם חברים, בעלי ג'יפים, החלטנו שלא לצאת למסע.
"החלטנו", קרי יורם דוקטורי, אריה תאומים, דורון סגל, עופר סגל ויהודה ניסנמן.
סעו וחזרו בשלום ולא פחות מזה, אל תשכחו ליהנות.
שוב תודה לכל העוסקים בעניין.
-
מיצתרפים למסה וגוניר - ערן שפר 3
-
שלום אסף.
נראה שהרשימה הסופית היא:
גיפ- יהודה שחם (2)
גיפ- אורי אילון(2)
לנדרובר- איתי לוונטל(3)
נ"נ- איתי חיון (4)
נ"נ- שמוליק רוזנפלד (4)
טנדר -דורון (2)
ווגוניר-ערן שפר (3) סה"כ כ20 איש.
אני מציע לחלק את המטלות:
אסף- אחראי מסע,תאום שטחי אש,פרסום צירים ונקודות ציון,שלט בראש השיירה(יעזור גם בכבישים).
אנחנו נטפל בכל הלוגיסטיקה,עקב מיעוט משתתפים ניתן לארגן את המזון במשותף,אם משהו חושב אחרת -מוזמן להגיב.
בברכה שמוליק
-
למשתתפי המסע:
נא להעביר כתובות MAIL כדי שנוכל לתקשר ולעדכן.
בברכה שמוליק [email protected]
-
מזל טוב לדורון!
אמנם מוקדם מהצפוי, אך הרך הנולד - נולד. ודורון ביקש למסור שהוא יהיה עסוק ולא יבוא.
אני בכל מקרה דואג לטנדר מלווה, ודרור עם הג'יפ בכוננות לרכב מלווה נוסף.
אסף.