אהבתי את הרעיון של הכימות :Dציטוט:
אם צריך לכמת - נניח ששני דיפרנציאל פתוחים זה 1, ושתי נעילות זה 10 - אז נעילה קדמית זה 2 ונעילה אחורית זה 8 (או 3-7, או 1-9 - העקרון כאן חשוב).
שכנעת אותי.
יותקן מאחורה.
Printable View
אהבתי את הרעיון של הכימות :Dציטוט:
אם צריך לכמת - נניח ששני דיפרנציאל פתוחים זה 1, ושתי נעילות זה 10 - אז נעילה קדמית זה 2 ונעילה אחורית זה 8 (או 3-7, או 1-9 - העקרון כאן חשוב).
שכנעת אותי.
יותקן מאחורה.
למה שני קורסים? נכשלת בראשון? :lol: :lol:ציטוט:
2 קורסים , 4 סדרות נהיגה...ולא שמעתי את המילה טורסן או טכניקה מיוחדת...
הדבר היחיד שאני זוכר זה ציריה תלושה , של נהג לא מיומן שניסה את ה"טכניקה" עם הברקס
ואזהרות חוזרות ונשנות לא לעשות את זה!
נו, אז אתה כן מכיר את הטכניקה שצה"ל אוסר על נהגיו להשתמש בה. יש כאן חברים שמבינים בהאמרים יותר ממני, אני פשוט מבקר במוסך ההאמרים בצאלים מדי פעם (אני מכיר את המנהל...) ורואה את החלקים השבורים.
בכל מקרה, הטורסנים + טכניקת נהיגה של גז וברקס ביחד אמורים היו לתת פתרון מושלם של שתי נעילות. אבל, כמו שאומרים בצבאנו - "אמור זה שם של דג".
שני קורסים , נהיגה ונהיגה מבצעית(במו"ס)...ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
טכניקה של גז וברקס אמור לתת מענה בכל רכב שטח, הבעיה שהמנוע של ההאמר חזק(בשביל הציריה... :? ) , וקרע יותר מידי ציריות...
בצבא לא מלמדים ולא עושים את זה.
זה לא המנוע חזק. זה רגל שמאל של הנהגים חזקה מדי. שני הטורסנים הם יופי של שתי נעילות מלאות- למי שיודע מה לעשות עם זה, ויודע גם מה לא.ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
אסף.
מה המיוחד בטורסן - החוזק?
אם כן ,אז זה לא נעילות זה אפשרות לדמות נעילה...וחבל שלא חשבו שהעומס ילך לאנשהו ,לציריות למשל :evil: ...
זה בדיוק נעילה. לא כאילו ולא על יד ולא דמוי. ההפעלה שלה על ידי מודולציה. הבעיה היא שנהג שלא רגיש להתנהגות של הרכב נותן יותר מדי גז והמודולציה לא תופסת את הנעילה > גלגל מסתחרר > נהג נבהל ונותן ברקס > הדיסקים צמודים לדיפרנציאל אז כל הבום של הברקס לגלגל עם אינרציה אדירה (שוקל 60 קילו בערך) הולך לדיפרנציאל ולתיה"ע, והתיבה היא החלשה מבינהם ונשברת.ציטוט:
נכתב במקור על ידי tayrie
הדיפרנציאל עצמו הוא AMC20 שיש בג'יפים, אבל כל בית הדיפרנציאל חזק הרבה יותר (בהאמר בלי נעילות יש דיפרנציאל כמו בג'יפ ישן... מעניין, נכון? )
אבל לא על זה הדיון, אז הנה אמרתי את המילה האחרונה, וחזרה לנושא המקורי. :twisted:
אסף.
אני מזמין מארה"ב נעילה קדמית .
חשבתי להזמין איזי לוקר אבל אתמול ראיתי את הלינק הבא :
http://www.rocky-road.com/zuklock.html
מה דעתכם על איזה מוצר ללכת ?
האם לאיזי לוקר אכן יש בעיות ? מישהו שמע ? מישהו נתקל ?
אף אחד לא יכול להוכיח שום דבר כזה. אחד הוא חיקוי של השני, לא ברור כל כך מי של מי וזה לא משנה - שניהם מעולים.
אני אישית אוהב לקנות מRRO או TT כי הם תומכים בפעילות סמוראים נרחבת (ספונסרים) בארה"ב, כי יש להם שירות אמין ומצויין וכי הם מהשורה הראשונה. גם קלמיני סבבה. לא תתאכזב אם תקנה מהם נעילה.
בינתיים, הלוקרייט מוכיח את עצמו לאורך יותר זמן מהאיזי, על יותר כלי רכב. זה מה שהם כותבים, וממה שאני מכיר, זה גם נכון.
אסף.
האם לדיפרנציאל מוגבל החלקה מקדימה תהיה את אותה השפעה על ההיגוי כמו העילה אוטומטית?
תודה רבה
אדר
אדר , השאלה היא האם דיפרנציאל מוגבל החלקה יתן לך את מה שאתה מחפש ואת מה שנעילה רגילה נותנת?
נעילה אוטומטית מקדימה אני לא רוצה
אז בשביל 4 אלף שקל (ההבדל בין מוגבל החלקה ל arb) אני מוכן להתפשר
ברור שזה לא יתן את אותה השפעה של נעילה
אבל זה גם לא יהיה כמו דיפרנציאל פתוח
ועדיין ההגה יהיה קשה כי רק כשהמוגבל יחליק(ז"א ישתחרר) ההגה יהיה רך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
תודה רבה