חניון לילה מערבית למצדה (לא בצד של יממלח אלא בכיוון ערד), מישהו מכיר?
חוץ מהחניון של מצדה עצמה שכנראה יהיה סגור עכשיו כשאנחנו מתכננים להגיע..
Printable View
חניון לילה מערבית למצדה (לא בצד של יממלח אלא בכיוון ערד), מישהו מכיר?
חוץ מהחניון של מצדה עצמה שכנראה יהיה סגור עכשיו כשאנחנו מתכננים להגיע..
גגל- חניון הנוקדים או כפר הנוקדים.
תודה אבל הוא גם סגור... עיד אל פיטר....
עוד רעיונות אולי? אנחנו ממש רוצים לישון בשטח ולא באיזו אכסניה בערד.....
תחפש את ספי הנגבי, בזמנו היה לו מתחם אירוח לא רחוק מערד, בכביש לכיוון מצדה.
אני מאמין שחברי הפורום יוכלו להסתייע באשף מקומות הלינה של אתר סברסים. מאד מעודכן והמידע מאורגן בצורה נוחה ושימושית.
אם למישהוא יש הערה לשיפור או ביקורת בונה נשמח מאד לקבל ולשפר. ידע קולקטיבי זה דבר חזק ויעיל.
מאמין מאד במידע חופשי, נגיש, ואובייקטיבי
חג חירות שמח!
יצחק,
נשמח מאוד אם תוכל לפרט את האתרים המוצלחים ביותר בשביל ג'יפאים .. אם אפשר לפרט גם אם יש מקום לקרוואנים / קמפרים, ואם אפשר לישון באוהל ליד הג'יפ (מה לעשות... לג'יפאים יש צרכים מיוחדים.. ) זה יהיה נהדר.
אסף.
רעיון מצויין. אני מנסה לחשוב איך להטמיע.
במידה ומדובר על חניוני הלילה הרגילים (רט"ג, חורשות קק"ל וכדומה) אז אין בעיה וזה יכול להחשב כ JEEP FRIENDLY באופו אוטומטי כי תמיד ניתן להקים אוהל ליד הג'יפ או להעמיד קראוון או קמפר - אם הוא יגיע לשם זו כבר בעיה אחרת..... תקן אותי אם אני טועה.
הבעיה היא בחניונים הפרטיים בתשלום - אין לנו מספיק אינפורמציה לנושא. נחמד יהיה אם נקבל עידכונים מהקהילה, נוכל לעדכן את האתר באופן שישקף את המציאות. אתרי לינה מתאימים זה עניין רציני מאד :)
משעולי רחף -
בין ערד לכפר הנוקדים.
אוהלים בדואים משודרגים (קונסטרוקציית עץ ומטבחון בנוי כחלק מהאוהל).
שירותי נסורת (נקיים ומתוחזקים) גם באוהל וגם במבנה נפרד.
מקלחות עם מים חמים במבנה נפרד.
יש מקום להקמת אוהל אבל לא ניסיתי.
פחות מתאים לקמפרים אבל בעל המקום זורם ובטוח אפשר לקבל ממנו חשמל.
החשמל במקום על בסיס גנרטור והוא רק משעות החשיכה עד חצות.
כמובן מקום למדורה ופויקה, כולל מקומות לשבת.
מתאים למי שכפר הנוקדים המוני מדי בשבילו. יותר ספרטני אבל נקי ואווירה ואוויר מדהימים (והנוף בזריחה...)
הבחור לא מפרסם יותר מדי והגעתי דרך פרסומים בפייסבוק
אהלן כולם,
גילוי נאות - יש לי חאן אירוח בבקעת הירדן ("מזרחאן", תוכלו למצוא בגוגל ובפייסבוק)
מטבע הדברים אני מכיר לא מעט חאנים מקבילים, כך שאם יש למישהו שאלות ספציפיות לגבי אתר מסויים - מוזמן להתקשר אלי להתייעץ.
כחלק מהדיון - חשוב לי רק להעיר שהעסק הזה דינמי מאוד ולכן קחו בחשבון שביקורת שאתם רואים (לחיוב/לשלילה זה לא משנה) על אתר מסויים - לא בהכרח עדכנית, שימו לב לתאריך. דברים משתנים...
וכמובן שאם אתם רוכבים במזרח - אתם מוזמנים אלי לחאן בכיף.
10% הנחה לחברי ג'יפולוג...
שבוע טוב ומבורך
נתי
054-6224401
למי שמחפש לינה בבקעה / צפון מדבר יהודה:
בקיבוץ נערן (דרום בקעת הירדן, די קרוב למדבר יהודה וצפון ים המלח) יש מרכז סמינרים שמאפשר לינה בחדרים ומקלחות.
המקום לרוב מארח תנועות נוער, כך שמדובר בתנאי לינה מאוד פשוטים, אבל נקי ונעים, והמחירים צנועים בהתאם.
יש חדרי לינה קטנים, או חללים ללינת קבוצות, מקלחות ושירותים, מטבח לבישול עצמי, ולקבוצות גדולות גם חדר אוכל (גם הוא בבישול עצמי).
הג'יפים חונים בתוך שטח הקיבוץ - מוקף גדר ועם שמירה כל הלילה. מי שרוצה - אפשר גם להקים אוהל לצד הג'יפ, מדורה וכו'.
ועוד מעט מתחילה העונה הכי יפה של הבקעה...
מוזמנים לפנות אלי - מעיין: 052-6102975, [email protected]
גן לאומי עין חמד. בתיאום מראש בלבד ולקבוצות.
מקום יפה, אפשר לחנות קרוב למאהל, שירותים נקיים ואיכותיים, צוות חביב ועוזר. מומלץ!
אסף.
מנסה את מזלי עם השירשור הותיק הזה :)
מחפש המלצה לחניון לינת לילה בצפון בימים אלו של חוה"מ פסח 2016, משהו מעודכן מהשטח.
5 משפחות עם ילדים, מעדיפים משהו מוסדר עם שירותים ומקלחות נקיים...
תודה לעונים וחג שמח,
גדי
היינו עכשיו שלושה ימים בחניון הגושרים,
עמוס כמו בכל חניון בימים אלו, הפסיקו להכניס אנשים לפני שהיה צפוף.
שירותים ומקלחות נוקו כל הזמן, והיה מים חמים בשפע. אפילו נייר טואלט, סבון ומקררים לשימוש כולם היה.
בקיצור יש המלצה.
האם יש המלצה לחניון/אתר בצפון או באיזור ירושלים?
אבינועם, בבעלות מי החניון בגושרים? האם יש גם חדרים או רק שטחי אוהלים?
לא יודע בבעלות מי, החניון צמוד לקיאקים, מאופי ההתנהלות הייתה לי תחושה שהמקום שייך לקיבוץ, אבל זה סתם תחושת בטן.
לא ראיתי חדרים, רק שטח לאוהלים
מבקש המלצה לחאן באיזור הדרום לחוהמ פסח.
בגדול איזור הערבה הצפונית/מרכזית יתאים.
נתאים הטיול לפי החאן.
רעיונות\המלצת לחאן ברמת-הגולן?
לשבוע שלפני פסח, רגע לפני הבלגן הגדול.
תודה מראש.
יש בכלל אתרי קמפינג בגולן? (גם אנחנו נעבור שם בשבוע שלפני הסדר ללילה או שניים)
אסף.
יש מספר אתרי קמפינג ברמה -
פארק הירדן,
באודם יש את מתחם יער האיילים, שמכיל גם קמפינג,
בשמורת יהודיה יש מתחם לאוהלים,
באבני איתן יש מתחם - כדאי לברר לגבי שבתות כי הישוב דתי.
זה מה שאני מכיר, ייתכן שיש עוד.
עופר
מי היה בזמן האחרון בחניון מירון ויכול להמליץ (או להמליץ שלא)? הכוונה לחניון שבעיקול הכביש בין כפר שמאי למירון.
לחילופין - חניון אחר קרוב למקום שאולי יהיה פחות עמוס (מדובר על הסופש הקרוב-כבר חופש פסח).
תודה
חמי