מסכים עם המשפט הזה מאוד .
לא פחות חשוב מלייעץ זה לעדכן כדי שכולם יחכימו
אגב שרשמת הכל בסדר האם גם הסלד התייצב ?
Printable View
גלעד, לא הייתי ממהר לשחק עם הכיוונים של החיישן בית מצערת. זה מסוג הדברים של: if its ain't broken dont fix it ..
הרכב לא התחיל פתאום לזייף לאחר שמישהו שיחק עם זה ולכן אני בספק אם זו הסיבה. להתחיל להוציא דברים מכיוון בשביל לבדוק אולי זה יכול לעזור לדעתי יכול להוביל לצרות.
בורג כיוון הסל"ד (מנוע חם) לא קשור לשסתום. זה מעקף נוסף שאינו אמור להיות מושפע מהכיוון של השסתום של המנוע הקר.
ממה שאני מבין צריך פשוט לאפשר מעט יותר אוויר למערכת- כרי לפתוח מעט את השסתום. אני מהמר שאם עוד כמה נסיונות שיביאו לכיוון נכון של השסתום + ניקוי של האזור טוב טוב יביאו לפתרון הבעייה של הסל"ד הקופץ. (תקן אותי אם אני טועה אבל המצב השתפר לאחר משחק עם השסתום?)
במידה ולאחר הכיוון הזה הרכב עדיין יעשה בעיות כולל ההשתנקות עד כמעט כיבוי אין מנוס מדיאגנוסטיקה מסודרת לפי ההוראות המפורטות בספר הרכב. זה לא שאי אפשר בשיטת מצליח אבל אז הסיכוי להחמיר את המצב גדל ואיתו גם העלויות...
אני לא חושב שיש כאן מישהו בפורום שאי פעם הרכיב מערכת הזרקה לסמוראי מ-0 כולל כיוונים שיכול מנסיון להסביר שלב שלב מה ואיך לעשות.
CHASE - תנקה את האזור ותפתח עוד טיפה את השסתום. אם אין שיפור נראה משם..
קל ייחסית לכוון את חיישן המצערת.
עושית זאת עם אומטר. הערכים בספר. לא מסובך.
לצערנו אנחנו לא יודעים במערכות הללו שבאמת הכל בסדר, ולא ניתן להניח שזה לא מגיע מהחישן הנ"ל מבלי לבדוק.
אחרי כמה משחקים, המערכת הזו יודעת לנגן מצויין. רק שרוב בעלי הסמוראים חוששים לשקוע בה.
שבת שלום לכולם .
יונתן אני לא הולך לפי שיטת מצליח יותר לפי שיטת ספר רכב..
לגבי בעיית הטורים הלא יציבים , הבעיה היא לא בשסתום ברגע שהרכב חם השסתום אמור להיות סגור לחלוטין ולכן הוא לא אמור להשפיע כלל , אבל הוא כן מעצים בעיות קיימות כגון כיוונים לא נכונים במערכת ואת זה אני אומר מנסיון.
אולי לא פירקתי את המערכת לחלוטין אבל אין כיוון או בורג שלא כיוונתי במערכת הזאת והיום הרכב שלי עובד עגול ויפה.
הבעיה של טורים לא ייצבים במידה והחיישנים תקנים יכולה לנבוע מכיוון בורג סרק לקוי או חיישן בית מיצערת.
את הבורג סרק כדאי להשאיר לסוף , לגבי חיישן בית מיצערת אין בעיה לשחק איתו כל עוד מסמנים את נקודת ההתחלה ועוד רמז זה ההשתנקויות בתחילת הנסיעה שגם נובעות מכיוון לקוי של חיישן בית מיצערת
במידה והתופעות ניפסקות אז שללנו את שאר הבעיות אין מה לפחד לגעת זה לא נושך...
וכן לא צריך לגעת בזה סתם אבל יש בעיה צריך לפתור אותה, ואני לא יודע עד כמה לא התעסקו בכיוון שלו עד כה.
לגבי בורג הטורים צודק ניסוח לא נכון שלי אבל יש קשר בינהם וכיוון שגוי באחד מהם משפיע על השני וזאת הייתה הכוונה...
עמורי אני יודע שבמערכת ההזרקה הרב נקודתית הכיוון נעשה בעזרת רק רב מודד והוא דיי פשוט , אני לא יודע אם זה המקרה בסמוראי .
בספר ההינס מתואר הכיוון שאתה מתאר אבל שניסתי אותו לא הצלחתי להגיע לתוצאות הרצויות , ובספר רכב מצויין תהליך עבודה שונה מעט יותר מסובך העלתי(מצ"ב) ...
בינתיים לא נגעתי בכלום, נסעתי עם האוטו כמה ימים, אני לא קולט עוד שרק מתוך עצלנות להתעסק אם הבעיה נסעתי ככה כמעט שנה, ככה שעכשיו שאני כל כך מעריך את המצב השקט
שכיוונים קטנים הם בגדר דקדוקי עניות בשבילי ...
לאחר שמניעים והמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה הוא עובד עגול ושקט הטורים לא מרגישים לי נמוכים.
לי זה מרגיש טוב וזה מה שחשוב כרגע.
מאוד מודה לכולם ולגלעד על ההכוונה .
גלעד, לאור מה שאתה כותב והנסיון שלך ייתכן וזו הדרך לפתרון. הגישה שלי אומרת שאם לא שיחקו עם רכיב מסויים עדיף לא לנסות לשנות את הכיוונים שלו. אבל אם עובדים כפי שאתה מתאר ולפי הספר אז כנראה שאין מה לחשוש.
מקבל את מה שאתה אומר.