שאין לא שיפורים = שאין לו שיפורים.
נ.ב.
נסעתי על הרכב של מוטי והוא אפילו לא מקרקש !!! סתם לידיעה כללית.
Printable View
שאין לא שיפורים = שאין לו שיפורים.
נ.ב.
נסעתי על הרכב של מוטי והוא אפילו לא מקרקש !!! סתם לידיעה כללית.
חגי בסופו של יום הקיה הוא לא בחירה טובה לרכב עבירות.
הוא רחוק שנות אור מרכב כזה.
נכון יש משוגעים ,אני מכיר אחד כזה עם 4ראנר(זה מהטיול/תחרות עם הקיה של מוטי),מכיר גם טרופר משוגע....וגם את הקיה של מוטי....
אבל ברור לך שההשקע לקחת קיה, לשים 2 סרני הילקס,לדאוג לנעילה קדמית,התאמות,מוטות היגוי,קפיצים חדשים,בולמים מתאימים, תקלות ותיקונים,הרכב לא נמצא תחת שום הגדרה של משהו קרוב בכלל לחוקיות וכאן בארץ מה לעשות גם זה פקטור מכריע, אחרי כל הסיפור הזה שיעלה אגב עשרות אלפי שקלים ,אז...לאן הגעת?לרכב קטן עם 2 סרנים חיים וצמיגי 31" (אני מזכיר לך שהכוונה לבנות רכב עבירות שמסוגל לנסוע גם ביום,יום....), לא כדאי למכור את הקיה הסטנדרטית ובהרבה פחות כסף לקנות רכב שמגיע כבר עם 2 סרנים חיים ,שיכול להכיל צמיגים גדולים מ31" ללא בעיות מיוחדות?
ברור לך שסופה עם 33", יחס העברה נמוך בטרנספר+סרנים+מתלים+כלוב+כיסאות+כננת+מיג ון תעלה פחות ממחיר קיה סטנדרטית משנתון מתקדם?
ברור לך שהילקס עם 2 סרנים חיים+נעילות+31"+מנוע מחוזק+מיגונים עולה גם פחות?
ברור לך שדיסקברי בנזין (שנתון 94/95) עם צמיגי 32"+מערכת מתלים+2 נעילות+יחסי העברה בסרנים+מיגונים+כננת+שנורקל ועוד ועוד יעלה גם פחות ממחיר קיה סטנדרטית משנתון מתקדם, אגב במקרה של הדיסקברי הוא גם יהיה נוח ממנה או משאר הרכב בהרבה....
בקיצור למה ללכת על פרוייקט כזה?אין שום כדאיות חוץ מהאגו של בעל הרכב.
למה אף אחד לא מציע דיסקברי בנזין מהשנתונים הראשונים גם נוח גם אוכל סלעים
אוטומט ובסיס לשינוים אן סופיים מתאים לאישה בימים א-ה וסופי שבוע סלעים ובוץ :!:
1 כבר הציעו, גם זאביק וגם נמרוד
2 כי הוא לא שאל
3 אכן לדעתי דיסקברי בנזין שנת 94/95 הכי מתאים לו, נוח מכולם, חזק מאוד,אמין יותר מהדיזלים ,בעל עבירות טובה ופונטציל שיפורים אדיר, אבל כמו שנמרוד כתב, על תקציב X תגיע עם סופה יותר רחוק.
לא אמרתי ששיפור ספורטאג' כדאי ,כתבתי שספורטאג' הוא רכב חזק !!! ובנוסף הוא גם בנוי טוב.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ארז
נ.ב.
הרכב בנוי משילדת רכב צבאי קוריאני (שהלבישו עליו בודי איטלקי).
ואני מניח שדיפנדר עם השתלה כמעט סטנדרטית של גיר אוט' לא בא בחשבון?
תמורת גיר ידני תקין ושכר החלפה אני מוכן לתת גיר אוטומטי תקין.
( וכמובן כל מה שהולך יחד איתם - פלסטיקים וכו' ... )