תגובה: מנוע כובה - הלך הטיול לחג
בשעה טובה הסתיימה לה גם המערכה הזו של משאבת הדלק. הוחלפה משאבת הדלק, פילטר פנימי, פילטר חיצוני, נבדקה כל צנרת הדלק לכל אורכה. עכשיו פתאום אני שומע את משאבת הדלק עובדת...על פניו נראה לי שיש זרימת דלק טובה יותר...(חחח...כאילו שעד היום הוא לא שתה מספיק...). בנסיעה נראה היה שהכל תקין ונורמאלי.
עכשיו כל שנותר הוא להמתין ולראות האם אכן כך הוא הדבר...(תמיד אחרי תיקון תקלה הוא משחק אותה בריא...)
ימים יגידו.
תודה לעוזרים וליועצים.
חמי
יש עידכונים האם הרכב הפסיק להכבות בפתאומיות
נכון לעכשיו, התופעה נעלמה...אני מקווה שלא תחזור על עצמה...בינתיים הספקתי ללמוד איך לכוון ולתזמן את מערכת ההצתה וההזרקה ללא חיבור למחשב..אני חבר בפורום אמריקאי שעוסק רק בבלייזרים..ותאמין לי שהם יודעים על הרכבים ההלו יותר מהיצרן עצמו..בכל מקרה, מסתבר שהמחשב המרכזי..(אם אפשר לקרוא לו מחשב...) הוא..הוא השולט והמתזתן את מערכת ההצתה ואת מערכת הדלק..הוא אפילו קובע את גובה הטורים סרק..רק צריך לדעת את סדר הפעולות שיגרמו לו למחוק את כל קודי התקלות ולאתחל מחדש...למען האמת הייתי די ספקני בהתחלה לגבי המידע שקיבלתי מהפורום, אבל החלטתי לנסות...מה כבר יכול להיות...מה אני אגיד לך..10 דקות של סדר פעולות מסויים והמנוע מתפקד אחרת לחלוטין...בנוסף, אתמול החלפתי אגזוז ועכשיו בכלל המנוע חופשי ומאושר...
מקווה שבזה נסתיימו להם מסכת התקלות המוזרות...
שבת שלום...
על איזה פורום אמריקאי מדובר?