לא כתבתי שלא לציית לחוקים כתבתי חלום שהזתי על השינוי שלהם, כיום החוקים מרחיקים אותך לאט לאט מהרבה מקומות מעניינים.
Printable View
נדב וE-PIT נתחיל מזה שאני הכי מבין את הפקחים ומבין את הצורך והמטרה שלשמה הוקמה הרשות ,נמשיך בזה שכשהם רוצים לצמצם פגיעה ולצמצם שטחי אש (שצריך ואפשר הם יודעים לעשות את זה )
מנכ"ל רשות הטבע והגנים הינו אדם משכמו מעלה שכשהוא רוצה אפשר להזיז הרים שלמיםממקומם ( הוא תא"ל לשעבר עם עבר מפואר וידע באיך לעשות דברים מול צה"ל ),
הפקח שיושב איתך בסוף היום על כוס תה עם עוגיות הוא אדם לכל דבר ,ולהתלונן אצלו לפעמים כן עוזר .
אני תמיד ,אבל תמיד נחמד ומבין את ההתעסקות שלהם עם הקהל ,
אך אם תבינו שאדריכלי תוכנית העל, המנהלים הגדולים ברשות חושבים רקעל לצמצם את מקומנו ולהעשיר את קופת הרשות ,
זה ללא הגיון לסגור נתיב שהוא על גבול שטח מצרר "לשיקום".
אמר לי פעם בכיר ברשות כי בחגים הם מגייסים את כולם ,כי צריך להתעסק עם קהל גדול ,וזה שיש לאנשים ביקורת על מה שהם עושים זה בסדר, ושלא יבואו וכך "נצטרך להתעסק עם פחות".
אני ה"לקוח" של אותו פקח והוא שומר על השטח בישבילי ומכספי .הוא שומר כדי שגם לנכדי יהיה מה לראות ,הוא שומר על שטח של כולנו ובישבילנו .
השאלה איך עושים את זה נתונה לפרשנות
לדעתי בצורה הנוכחית זה לא נכון ,יעיל או עם עתיד .
ITT8 הזכרת את ארה"ב -ראית איך נראה שם חניון לילה או כמה מסלולים יש בכל מקום?
נעשה טוב עם נלמד מהם ניהול תרבות פנאי...
אני אמשיך לשמור ולנהוג רק על שבילים מסומנים לאסוף זבל ולישון רק בחניונים מסודרים אבל גם להסביר(באדיבות וללא תוקפנות) לפקחים שהכיוון שלהם לא נכון,וככה לא מגיעים לתוצאה הרצוייה רק מוצאים אוייבים .
הפקח לא יכול להיות בכל מקום וכל אחד מאיתנו צריך לשמור מתוך הבנה שזו החצר האחורית שלו,וכשהפקח מתנהג בצורה בוטה הוא אני ואתה מפסידים.
לגבי החיות (להבדיל מבעליי החיים )הכל מתחיל ונגמר בחינוך.ברברי בן 50 לא צריך הרצאה או מגרפה לעבור על הקוליסים הוא צריך קנס .
ואני....... ,אני צריך עוד מסלולים עוד תצפיות מסודרות ,ועוד פקחים שרוצים שאבוא ופחות מאלו שמעדיפים אותי בבית .