תגובה: חומר מתקדם לשיפור כל הפרמטרים של המנוע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoav21
ביום שימכרו תרופה שהיא פלסבו זאת תרמית, וכאן זה לא רחוק. יש מוצר שאומר שהוא מטפל בכאב ראש אבל הוא לא.....הוא לא מזיק, אבל זה לא הופך אותו ליעיל.
יואב
יתכן שלא הסברתי את עצמי נכון, או שאתה נעול על משהו מסוים.
אני אנסה שוב, לי אישית המוצר הזה נראה כאחיזת עיניים, אבל על מנת להכריז עליו כתרמית בצורה רשמית כלשהי יש צורך להוכיח שהוא באמת תרמית.
אתה אומר/כותב "יש מוצר שאומר שהוא מטפל בכאב ראש אבל הוא לא" השאלה היא איך אתה יודע שלא, אם אף אחד לא ניסה ואמר לך שלא?
חברים לא לקטול אום
אני אנסה למצוא אותם ואז אדליף מספר טיפות על תפר הניתוח פתוח בבטן שלי
אם זה יצליח אולי זה טוב גם לאוטו
אם לא?תכתבו בהספד שלי הוא לא הפסיק להיות פרייר-
וברצינות
כבר בסוף שנות היה חומר קרמי -נהגו להוסיף אותו למנועים גמורים לפני מכירה
זה עבד נפלא כמה ימים ואז המנוע היה נתפס -דרך כלל הקרנק היה נשבר
ואוטו שרק קנית הלך לאדון או להתקנת מנוע חדש
פריירים לא מתים הם רק מתחלפים
באופן אישי השתמשתי בחומר קרמי למיני מיינור שהיתה ברשותי-עבד בדיוק עד שהגיע מנוע מפרוק באנגליה-דהיינו כשלושה שבועות-
אה שכחתי-הגרר הגיע לפני המנוע החדש
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elro
יתכן שלא הסברתי את עצמי נכון, או שאתה נעול על משהו מסוים.
אני אנסה שוב, לי אישית המוצר הזה נראה כאחיזת עיניים, אבל על מנת להכריז עליו כתרמית בצורה רשמית כלשהי יש צורך להוכיח שהוא באמת תרמית.
אתה אומר/כותב "יש מוצר שאומר שהוא מטפל בכאב ראש אבל הוא לא" השאלה היא איך אתה יודע שלא, אם אף אחד לא ניסה ואמר לך שלא?
לדעתי, בסוג המוצרים הזה, חובת ההוכחה היא על המוכר, קישקושים באויר ומנועים שמרפאים את עצמם נשמע כמו משהו "מעט" מופרז.
סער
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אביעד, ברור שהוא לא כאן. אבל הוא פירסם בעוד הרבה פורומים. הסיבה שהוא לא נמחק אחרי שניה, ואפילו נשאר פתוח לתגובות, היא שכך כשמישהו תמים שפגש את הקישקוש בפורום אחר יריץ חיפוש גוגל על השטות הזו, הוא יגיע לכאן.
אסף.
לא אמרתי שצריך למחוק. אבל אהבתי את הגישה שלך... מאוד.
דא"ג, גם הקסאדו הוא קשקוש מוחלט ושמן נחשים אמיתי. הטענות לגבי שיפור צריכת דלק, ציפוי קירמי ותיקון מנועים עם בעיות קומפרסיה נטענות גם שם, ומניסיון-חסרות כל בסיס. קיבלתי לבדיקה את החומר, ממכר שמשווק שמנים ותוספים, שהבטיח הרים וגבעות. הטיפול כולל 3 שפופרות קטנטנות (9 מ"ל) שאמורות לעלות 150 ש"ח לכל אחת, שניסיתי במנוע שסבל מקומפרסיה נמוכה ובריחת גזים לאגן השמן. עבדתי לפי ההנחיות ומאוד קיויתי שאני לא סקפטי לשווא, אבל לאחר כמה אלפי קילומטרים וללא כל שיפור קל שבקלים הוחלט על החלפת המנוע. המסקנה שלי, שלמעשה הייתי משוכנע בה עוד לפני הניסוי הכושל, היא שאין פתרונות קסם, ואין חומרים שיכולים להחליף תיקון של חומר חסר בפלדה ע"י מהילה בשמן (עם או בלי ריקוד סביב מדורה בליל ירח מלא...). כל מי שטוען אחרת, ומנסה למכור חומרים מופלאים כאלה ואחרים, הוא תמים וחסר ידע במקרה הטוב, או שרלטן ושקרן במקרה הפחות טוב.
קובי