-
תגובה: עוד רכב למשפחה, והפעם אומרים לי שהגזמתי... (שרשור "יום אחד זה ייסע" - ריאו M81
דווקא בטיול האחרון למטווח 80 לפני כחודשיים לא מצאתי כלום.
אמרו לי שהחודש אמור להיות משהו גדול שבשבילו מורידים הרבה מטרות חדשות. נחזיק אצבעות לטייסינו שלא יפגעו, ומי שיש לו נ.צ. מדוייקים - אשמח לקבל.
אסף.
-
תגובה: עוד רכב למשפחה, והפעם אומרים לי שהגזמתי... (שרשור "יום אחד זה ייסע" - ריאו M81
ועוד חשבתי שאני משפץ משהו גדול יחסית ,,, ממש פורנוגרפיה ... תתחדש על הסטיה .
מה שיהיה יקר יותר מהשיפוץ , הוא התשלום לרופא טוב ! מצבך מחמיר ומעורר דאגה !
שיהיה המון הצלחה .
שחר.
נ.ב: יש לי שולחן גינה אובאלי עבורך במתנה , יתאים כסט לכיסא הנהג .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
מה שיהיה יקר יותר מהשיפוץ , הוא התשלום לרופא טוב ! .
אתה לא רוצה לדעת כמה עולה למלא מיכל סולר.
וגרוע מזה - לכמה ק"מ נסיעה הוא מספיק...
-
השבוע הייתי בל.כ בצריפין יש שם שניים כאלה שנראות שלמות....
הייתי אומר תעשה טלפון אני מאמין שישמחו למכור לך אחת...
http://www.lkltd.co.il/
וגם כמו שאמרו קודמי אמרו טיול בדרום תמצא כמה כאלה שהפכו למטרות...
ניראה כמו פרוייקט של תענוג ... משהו שחבל לזרוק לברזל..
בהצלחה
ראם
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
דווקא בטיול האחרון למטווח 80 לפני כחודשיים לא מצאתי כלום.
אמרו לי שהחודש אמור להיות משהו גדול שבשבילו מורידים הרבה מטרות חדשות. נחזיק אצבעות לטייסינו שלא יפגעו, ומי שיש לו נ.צ. מדוייקים - אשמח לקבל.
אסף.
גם אם לא כננת, סט צמיגים תואמים במצב מצויין בטוח תמצא שם. שווה את המאמץ, לא?
ודא"ג, איך לא, פרוייקט מגניב בהחלט, זו ללא ספק עליית מדרגה בכל מה שנוגע לשיקום של כלים מיוחדים...
קובי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
גם אם לא כננת, סט צמיגים תואמים במצב מצויין בטוח תמצא שם. שווה את המאמץ, לא?
ודא"ג, איך לא, פרוייקט מגניב בהחלט, זו ללא ספק עליית מדרגה בכל מה שנוגע לשיקום של כלים מיוחדים...
קובי
קובי, לא מצאתי.
נ.צ. יעזור בהחלט.
אסף.
-
אסף, שלחתי לך הודעה פרטית איך לנסות לקבל מידע על מטרות.
-
כנראה שמי שמעביר את ילדותו על הספסל האחורי של 604, גומר עם ריאו חצר.
תתחדש ותיהנה!
-
-
תחתחדש !
באמת סטיה יוצאת דופן
אני מקווה שהכנת כבר מגני אוזניים איכותיים .
-
סטייה יוצאת דופן והרבה חומר פחחות
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי קרנצלר
הרבה חומר פחחות
אז זהו שלא ...
זה מיגון נ"ט דור י"ג ...(נקרע מצחוק)
או פשוט עוד מסדר מג"ד עוד שכבת צבע
-
תתחדש ותהנה . רכב מטמטם חושים (לי לפחות , כמו שציינתי בכתבה של דרור ) במראה וביכולות .אתמול כשחזרתי הביתה עברו מולי 2 , חשוק כפול מהימ"ח הסמוך לבית ושאלתי את עצמי אם פרצה מלחמת גוג ומגוג , שהתחילו לנייד אותם. בשרות היה לי ביחידה את שתי הגרסאות : חישוק בודד וחישוק כפול .מידת הצמיג בחישוק בודד היתה כמדומני גבוהה יותר ועל פניו סברתי , ויתקנוני אם טעיתי שגרסה זו הייתה לעבירות גבוהה במקצת מגרסת החישוק הכפול שיועד ליכולת העמסה גבוהה יותר.
-
ההבדלים בעבירות הם שיקול חשוב במעבר מדבל לסינגל, המידה שונה מאוד - 42 אינצ' בקוטר לעומת 48.
המעמס זהה בשתי הגרסאות, אגב.
דווקא יש תנאים מסויימים בהם הדאבל עדיף - בוץ טרופי למשל (הבוץ רדוד ותחתיו אדמה קשה).
ובכביש ההבדלים משמעותיים עוד יותר לטובת הדאבל.
אבל הסיבה שהאמריקאים עברו לסינגלים בסוף שנות ה70 היתה כלכלית בעיקר. נכון, העבירות עזרה, אבל עלות משק הצמיגים היתה משמעותית יותר.
אני אישית מחפש סינגלים כי אני רוצה צמיגים גדולים, של טרקטורים. אבל בינתיים ה NDT יעשו את העבודה כי אין להם ברירה...
אסף.
-
אסף, אח שלך יורה כל היום על מטרות ואתה לא יודע איפה הן נמצאות?
-
חייב סיבוב!
אסף - בגללך אני עוד עשוי להתנדב לחודש מילואים בימ"חים
-
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmulikbg
איציק,
מה שאתם הולכים לשפץ זה נושא ברן תוצרת פורד קנדה?
כן זה הכלי שנמצא כבר בתהליך הרכבה מתקדם
יש לנו במוזיאון 2 כלים מהסוג הזה
שניהם ארגז קצר .
אחד הנעה 2X4 מנוע V8 פורד
השני הנעה4X4 מנוע 6 טורי פורד .
אני זקוק למשאבת ברקס מרכזית ( דרגה אחת ללא מגבר בלם ) זאת שיושבת ברצפה .
ובכלל כל חלק של תא הנהג .
איציק
-
אהלן אסף,
יש לי כננת בשבילך.
צור קשר: 052-4291495
רועי.
-
קודם כל ולפני העדכון- תודה לכל מי שעוזר ומוסר מידע כאן ובה"פ. זה באמת עוזר...
בשבת נסענו לטייל, דווקא די קרוב. מזל שבמקרה נסענו עם משאית קלה, ומזל שהיה לי ארגז כלים, ומזל שדרור נתן יד, ומזל שטל עבר באזור עם הטנדר שלו עם העגורן הקטן... ועכשיו יש לי כננת במצב מצויין, כולל מפרש כוח ודרייבשפט... ג'יפאים יקרים, חושבים שכננת האסקי של סופרוויצ' כבדה וגדולה? בשביל קנה המידה, תחשבו על כננת שהרוחב שלה כמעט מטר והמשקל שלה רבע טון.
בפעם הבאה - סט גלגלים? מי יודע... לפעמים מגלים דברים יפים כשמטיילים בשטח...
אסף.
-
אני מחפש סרן ריאו 2.5 טון קדמי (היגוי). אם אתה "מוצא" אחד כזה בטיולים שלך, אולי אוכל לתת לך כמה גרושים עליו.
בקשר לברקסים, בהנחה ואתה לא רוצה בדיוק אותה מערכת מקורית, למה לא לשים דיסק ברקס על הסרן?
אם אתה צריך ברקסים אחוריים של 2.5 טון אז יש לי. צריך לפרק מהסרן שיש לי.