כן, רק שהדרך היחידה שיש לי כרגע להרים את הרכב היא ג'ק מספריים סטנדרטי - נראה לי לא אחראי לעבוד כשהאוטו יושב עליו...
אגב, לפרק את הבולם יספיק? במילים אחרות, הבולם הוא מה שמונע מהקפיץ לברוח מהמקום שלו? לא הסטאבילייזר/פנהרד?
אורי
Printable View
כן, רק שהדרך היחידה שיש לי כרגע להרים את הרכב היא ג'ק מספריים סטנדרטי - נראה לי לא אחראי לעבוד כשהאוטו יושב עליו...
אגב, לפרק את הבולם יספיק? במילים אחרות, הבולם הוא מה שמונע מהקפיץ לברוח מהמקום שלו? לא הסטאבילייזר/פנהרד?
אורי
לעבוד כשהרכב על ג'ק זה לא אחראי. בלי קשר לסוג הג'ק. זה גם לא יתן לך מה שאתה צריך במקרה הנוכחי, הי אתה תצטרך יותר ממהלך רגיל של פתיחת הסרן כדי לעבור את תושבת הקפיץ. מה שיכריח אותך ליצור לחץ על הסרן כלפי מטה ובשביל זה צריך יציבות. או בוקים או ליפט אלו האופציות מבחינתך. לפחות לדעתי.
לגבי הג'ק שלך, המלצתי היא ג'ק בקבוק 5 טון. למה 5 כי אתה אף פעם לא שמח לגלות שהג'ק 2 טון שיש לך קורס בדיוק שאתה מוקף בכפרים "עויינים" לבד ועם פנצ'ר ב2 לפנות בוקר:eek:. (קרה, לא נעים). למה בקבוק, זול יחסית, לא תופס מקום ( בניגוד לעגלה שהוא אחלה אבל נורא גדול) ומחזיק שנים.
לגבי השחרור של הבולם. בויטארה מהדור הראשון זה מספיק לשחרר רק בולם, הוא גובל המהלך של הסרן. לגבי הגראנד ויטרה אני מאמין שכן אבל מעדיף לתת למומחים לתת קביעה מניסיון (שאין חכם מבעליו)
נדב ידידי תודה על הטלפון של אמנון. לגבי מכשילי תנועה - אני מקווה שהם יבינו שהיחידים שהם פוגעים בהם זה הם עצמם. אני קונה היום כל מה שאני יכול מחוץ לתחום אחריותם.
בסופו של דבר, הייתי היום במוסך. הקפיץ פורק, הבאמפ-סטופ חובר ואני נפרדתי מ 550 ש"ח.
לפחות הרעש נפסק...
תודה לכל העוזרים!
אורי
נ.ב.
8ball - אחרי היום, אני יכול להגיד שגם בגרנד ויטרה הבולם הוא גובל המהלך של הסרן.