2 קבצים מצורפים
תגובה: הברווזון המכוער (רכישת סמוראי ארוך)
נראה שהעבודה אמנם פשוטה אך יש צורך בקדיחה לאגן שמן לפי מה שאני מבין בנוסף אין בידי את החיישנים .
אני מניח שהרכבת שעון טעינה היא פשוטה יותר אך אין לי מושג איך להרכיב אותו.
ובכלל נושא החשמל הוא לא הצד החזק שלי לכן אני מעדיף לתת את העבודה לבעל מקצוע , ישנם עוד מספר דברים שברצוני לסדר במערכת החשמל.
לגבי המיקום ,השאיפה היא להרכיב את השעונים בתוך "הדש", במקום פתחי המזגן כדי לקבל מראה טוב יותר, אני לא בעד דברים שמסתירים את שדה הראיה, יש כאלה שזה לא מפריע להם.
כנראה שאשתמש רק בשעון הטעינה ובחום מנוע נוסף או שיש למשהו המלצה לחיבור חום באזור אחר.
תגובה: הברווזון המכוער (רכישת סמוראי ארוך)
נראה אחלה כלי , אהבתי במיוחד את הסגירה והגגון , תתחדש ותהנה ...
הרכבת שעון טעינה היא פשוטה יחסית (מתחבר לאלטרנטור) לא סיפור בשביל אף חשמלאי
מתחיל. אבל , כבר ציינת שזה לא הצד החזק + עוד כמה עבודות אז באמת מומלץ ללכת לבעל מקצוע.
כתבת שאתה חושב על התקנת השעונים בתוך הדש במקום פתחי המזגן ...למה ?
אתה עם רכב סגור ,,, לא מעניין אותך מזגן / אוורור / חימום בחורף ?
ואין מה לדאוג מהסתרת שדה ראיה . אצלי בבלייזר , קניתי פוד קורה לשעונים והתקנתי בו (מינ' הסתרה
של שדה הראיה) .
http://www.jeepolog.com/forums/image...aR9x+Y0UVLGf/Z
אתה מוזמן לטייל בדף הראשון של השרשור ולהתרשם בעצמך מהתמונות / תהליך .
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A4%D7%95%D7%A5
לגבי התקנת שעון חום שמן מנוע , לדעתי , חשוב יותר הוא מידע אודות לחץ השמן יותר מאשר הטמפ' ,
(אבל בסדר , כבר השעון אצלך .. ).
חפש איזשהוא פקק להתחבר אליו להתקנה (או שכבר בדקת ואין ?)
האופציה השניה היא , להוריד קרטר לנקז את השמן . לקדוח חור ולרתך אום . לנקות היטב ולהרכיב בחזרה . לאום ' השתול ' אתה מתחבר עם היוניט זכר שם טיפלון ושלום על ישראל.
לגבי יוניט ,,, ממש פשוט וקל למצוא .
כנ"ל לגבי חיבור שעון חום מנוע = חפש פקק .
ולא בעיה גם כאן להשיג יוניט חום מנוע .
בהצלחה , שחר.
תגובה: הברווזון המכוער (הסמוראי הארוך של CHASE)
יש חורים במנוע שאפשר להתחבר אליהם, אין צורך לקדוח חדשים.
לגבי פוד-קורה, זה פחות רלוונטי לסמוראי כי הקורה בו צרה מאד וזה מסתיר את שדה הראיה הרבה יותר ממה שאני דיברתי עליו, מה גם שהחלון הקדמי יכול להפתח במידה ותחליט יום אחד להוריד את החיפוי ולנסוע איתו פתוח לגמרי.
אני לא ממליץ על שימוש בפתחים של המזגן בשביל זה - עדיף להשתמש במזגן :)
1 קבצים מצורפים
עובדה ששכחתי לציין היא שיחיד, המזגן אצלי היא חיצונית וממוקמת מתחת לתא הכפפות, כמו רוב ההתקנות המקומיות בסמוראי שיצא לי לראות.
בכל אופן נראה לי שפתחי המזגן הללו לא שמישים ולכן אפשרי להשתמש בהם , יש למשהו הצעה אחרת?
מה גם שהמראה שזה נותן מוסיף בטוח עוד 10 כ"ס : )
השעונים בתמונה היו אצלי במחסן , לא משהו שרכשתי באופן מכוון אחרת הייתי מעדיף שעון לחץ שמן.
ברכב מותקן בנוסף שעון וואקום לקרבורטור.
נ.ב, אני מחפש חומר לכסות את רצפת הרכב באזור ידיות ההילוכים ואזורים נוספים ברכב, אני מעדיף חומר מגומי ולא לבד .
בתמונה של האוטו של גל שחם ראיתי חומר טוב ...
יש למשהו מידע מאיפה אני משיג כזה?
קודם כל, אתה יכול לשאול את גל :) הוא חבר פורום.
לגבי המזגן - אם זו יחידה חיצונית, אז אכן השימוש בפתחים המקוריים פחות רלוונטי, לפחות עד החורף, אז אפשר לעבור לחימום ואם המערכת שלך תקינה החימום הזה מעולה, אני לא מגזים.
למה כל כך חשוב לך מד לחץ שמן ? קצת פרופורציה, זה בסה"כ מנוע קטן, פשוט וזול לטיפול ותיקון. זה לא V8 5.7.
תחשוב ככה - מד מכני כזה מצריך העברת צינור עם שמן (רותח) לתוך הקבינה. עכשיו תחשוב מה קורה כשהצינור הזה או השעון הזה נסדקים... לא משהו סימפטי.
יש דברים יותר חשובים לטפל בהם ברכב, מציע לך לשים את הנושא הזה בצד כרגע.
1 קבצים מצורפים
להפתעתי הרבה החימום ברכב עובד כך שהרכבת השעונים ב"דש" לא כדאית.
בתמונה יושב הפוד עם השעונים לדוגמה כנראה שהשעות היחיד שאני אשתמש בו יהיה שעון הטעינה.
בימים האחרונים הרכב עבר ניקוי פנימי מסיבי, יש לציין שהרכב כל כך מלוכלך עד למצב שקליפות התפוזים וגרעינים הם חלק אינטגרלי מהשלדה ותורמים לקשיחות המבנית של הרכב, לא ניתן "להשתלט" על כל הלכלוך באמצעים ביתיים והגישה שיש לנקוט בה היא גישת השלבים, בכל פעם מנקים שיכבה אחת מכל הלכלוך .
מחר הרכב נכנס לטיפול גדול
בתפריט ההחלפה:
שמן סרן אחורי
שמן טרנספר
שמן גיר
שמן מנוע + פילטר
פלגים
יש סיכוי גם ל"רוקפאנלים", נראה...
המטרה כרגע היא למזער ככל האפשר את הקירקושים בזמן מעבר כפלי קרקע בתוך תא הנוסעים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chase
המטרה כרגע היא למזער ככל האפשר את הקירקושים בזמן מעבר כפלי קרקע בתוך תא הנוסעים.
חחח.....
הרגת אותי, בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chase
ממליץ בחום על אטמי אוזניים! פותר גם את הבעיה של תלונות מצד הנוסעים.
לגבי לחץ שמן - למקרה שאתה לא יודע (ואני לא ידעתי עד לא מזמן...) "נורת השמן" הנדלקת בפתיחת סוויץ' מחוברת למד לחץ שמן -
אני לא יודע אם הוא יכול להיות מחובר ישירות למד לחץ או שהוא רק מעביר + במקרה הצורך. בכל מקרה הנקודה שלי היא שבשביל לדעת האם לחץ השמן לא תקין יש נורה וחיישן, ולכן אין טעם לטרוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chase
מערכת סטריאו תעשה את העבודה.
טוב, אני יודע שזה נושא שמעלה גיחוך אבל אני דפקת, יש לי אובססיה לרעשים ברכב וכל מה שלא צריך להרעיש אסור לו להרעיש.
כרגע הרכב נשמע כמו הקליפ הזה בדקה ו9 שניות,
http://www.youtube.com/watch?v=LFybwg4wadI
דלת אחורית משוחררת
תושבת מזגן משוחררת
ברגים רופפים שלא מחוברים לכלום
דיפוני דלתות משוחררים
ועוד. . .
דבר ראשון מזל טוב ! .
אי אפשר לומר שלא קורצת לי הקנאה ...
שמע בקשר לקרקושים אני יכול להגיד לך שכמה שתתקן תמיד זה יהיה זמני והם יחזרו ובגדול עד שתרים ידיים ...
בסוף משלימים איתם ומתעלמים .
1 קבצים מצורפים
היום הרכב חזר מטופ גיר
ונעשה טיפול גדול.
זה המקום לתת פה המלצה חמה על ארז .
בנוסף למקצועיות חסרת פשרות המחיר היה הוגן ביותר.