נו... שכחתי את התמונות .
שחר
Printable View
נו... שכחתי את התמונות .
שחר
אני לא רוצה להתחיל עם שמות אבל יש אחד (מאזור המרכז, לא חבר בפורום לדעתי 99%) שטוען ומתוודה שיש לו הרבה בלייזרים שהוא מפרק, משפץ, קונה ומוכר ושיש לו הכל...
הבעיה היא שבכל החמישים פעמים שהייתי צריך משהו ורציתי לבוא לפרק, לשלם וללכת התחילה לה תהלוכה של תחפושות ותירוצים.
אני בטוח שיש פה כמה שיודעים בדיוק על מי אני מדבר.. ואצל דוד כהן אין כלום, חחח.
אשמח לשמוע אצל מי אפשר למצוא..
אני מניח שאני שיודע למי התכוונת וכל הכבוד לך על שהצלחת בכלל לתפוס אותו בטל' ועל כך שענה לך :mad: :mad:
לא מדובר באותו אחד . שלחתי לך בה"פ (אין לי מושג אם הוא ירצה שאחשוף כאן) . לא מדובר בחבר פורום .
שחר.
אצלי זה בדיוק הפוך,
אצלי הזכרים מצוים על החגורה עצמה והנקבות נמצאים בספסל,
האמת שלא היה לי זמן (שכחתי :))להציץ מתחת לשטיח לראות אם יש לי שם "הכנה" (הברגה) לתושבת כמו אצלך.. אם אני אמצא כזאת אני מאמין שאצליח להשיג סיומת כזאת של חגורה.. דרך אגב ביקשתי ממישהו בפורום בארה"ב להעלות לי תמונה של הבלייזר שלו שיש לו מנגנון כמו שאמור להיות אצלי, חשבתי שזה יקדם אותי אבל זה רק הבהיר לי שזה מנגנון ייעודי לרכב ככה שקשה לי להאמין שאצליח למצוא כזה. אני אשים תמונה מחר שתראו על מה מדובר
ואותו אמריקאי נחמד לא יכול להגיד/להכווין אותך מאיפה משיגים כזה דבר אצלם ? או אפילו איך זה נקרא ?
שחר.
http://media.photobucket.com/image/r.../Blazer008.jpg
ככה זה אמור להראות אצלי במקור, לא הבנתי דרך אגב אם אצלכם גם יש הכנה כמו אצלי או לא?
בכל אופן זה מנגנון מקורי, שכל האמריקאים הפנו אותי בצורה אוטומטית ל lmctruck ול classictrucks.
אני מכיר את שני האתרים בעל פה ואין למצוא שם מנגנון שכזה, אבל אחרי שראיתי איך זה אצלכם כנראה שאביא משם רצועות שיתחברו ברצפה ונסגור את הסיפור הזה.. (רציתי מנגנון מלמעלה!!:mad:)
OK... פעם ראשונה באמת כמו שחשבתי שאני נתקל / רואה את זה .
ב 2000 היה לי את הבלייזר הקודם דגם הסילבראדו המפואר . עם כל הפאר ורמת האיבזור הגבוהה
גם לו לא היה מנגנון שכזה , אלא זהה למה שיש לי , לערן ועוד רבים .
לשאלה אם גם לנו ישנה הכנה כזאת על הפיבר , התשובה היא לא .
אישית , לא הייתי מזמין חגורות עם עיגון לרצפה (כמו שיש אצלנו) מארה"ב . אפשר , ניתן וקל למצוא
כאן בארץ מפירוק ובזול . כמה כבר יקחו על זה ? גם דרך זה ששלחתי לך את הפרטים שלו בה"פ .
זאת אבל רק דעתי . אם תמתין עוד טיפה / תרצה , אשלח מייל לגיסי (אזרח אמריקאי) עם התמונה והוא ינסה לשים את היד על מנגנון עליון
(גם אם משומש) .
שחר .
אני מכור קשה להזמנת חלקים לבלייזר מחו"ל (גם אם היה לי חנות חלפים לאמריקאיות מתחת לבית הייתי מחפש באינטרנט חלקים)
אבל כן, אני יגיע איזה שישי לתל אביב וימצא משהו שמתאים במידה ויש שם הכנות..
לגבי המנגון שבתמונה, אני לא יודע אם יעשו בעיות במכס לגבי חלק שכזה, לא יודע אם יתנו לי אישור ממשרד התחבורה כי לפי ההיגיון שלי זה בטיחותי..
אבל בכל אופן אמשח לשמוע אם בן דודך היקר מכיר מנגנון שכזה... אני סבלני :) הנוסעים מחזיקים חזק בכיסא כשהם נוסעים איתי בינתיים עד שיהיו להם חגורות
אחלה..תודה רבה!!