אם זה באמת כך ,אז אתה צודק .נקווה שבזה תמו תלאותיך.
Printable View
אם זה באמת כך ,אז אתה צודק .נקווה שבזה תמו תלאותיך.
רבין, תהיה רגוע - הלכת לטובים ביותר - ממה שאני שמעתי
מבלי להתכוון לאף אחד (לא מכיר אחרים - לא לקפוץ עלי מר יעקב :) ) אמינות שווה כסף. דיזל השרון נחשבים למומחים לשיפוץ משאבות ומערכות טורבו.
אגב - אולי כדאי לבקש מהם לבדוק מרססים אם אתה כבר שם?
אני בטוח שישמחו לבדוק...
לירון
רבין,
מזלך שהם הוגנים ולא יחייבו אותך על החיישן.
לגבי כל השאר ולדורות הבאים,תמיד הסימפטום של משאבה תקולה ברכב הזה הוא הוצאת התקלה הזאת של crank position sensor.
מה שקורה למעשה,הוא שהמשאבה מזייפת בהזרקת הדלק וגורמת לסוג של misfire שאותו החיישן מזהה כפולס לא נכון.
לגבי ההחלקה של הרצועות אין שום קשר וגם לא יכול להיות שום קשר מאחר והחיישן או המשאבה מתוזמנים עלידי מערכת גלגלי השיניים ולהחלקת הרצועות אין השפעה על מערכת זו.
יעקב,
למכונה שלך כמו לכל מכונה,יש הגנה כנגד עומס יתר במצבים כאלו,אני מאמין שהמנוע המניע את הציר במכונה מוזן על ידי דרייבר אלקטרוני שמזהה עומס יתר חשמלי (over current)
כך שאתה יכול להיות רגוע,אין מצב כזה,אבל תחשוב על זה עוד פעם,זה לא רק נשמע נחמד יש פה הרבה יותר מזה,לדעתי.
לירון,
את לדיקו אני מכיר לא מהיום ופניתי אליהם בנושא,אבל הבעיה שהם לא כל כך מורגלים לעבוד עם לקוחות פרטיים כך שזה קצת בעייתי,לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו אבל אני לפחות לא מיציתי אתם את הנושא הזה.
תוכל לברר את עלות הווסת אצלם ?
טל.
אשמח לנסות ביום ראשון. יש למישהו מושג מה הדגם? יקל על העניינים
טל ולירון שלום,
אני ממש לא מבין במשאבות הזרקה של טראנו אבל צרמה לי תגובתכם ליעקב.
לפי מיטב הבנתי ונסיוני, תגובתו היתה יותר מהוגנת.
יותר מכך, הטענה שמכון גדול יהיה בהכרח יותר מקצועי ממכון קטן עשויה להיות נכונה בחלק מהמקרים, אבל טעות במקרים רבים יותר.
בברכה,
יוני5
היי יוני,
אין ולא היתה שום כוונה להגיב בצורה צורמת.
לי, מה לעשות, כואב שמקום כינוס מקצועי וחברתי כמו הפורום הזה, הופך להיות זירת פרסום.
אני פותח את הרדיו - פרסומות. טלוויזיה - פרסומות, עיתון - נחש מה? פרסומות.
לפחות בפורום שמשמש אותי לקשקש להעמיק את הידע - מעט קשה לי לראות את זה (יש פורום במיוחד עבור זה..). לזכותו של יעקב נאמר שהוא הבין את רוח הדברים בצורה מדוייקת, ויפה, שפך אור על דרך הפעולה של המשאבה, ובכך קידם את הבנתנו צעד אחד קדימה. עוד לזכותו יש לציין שאף נתן לנו את שם הספק, ע"מ שנוכל לנסות (רק לנסות)
לתקן את המשאבות הארורות הללו שמתקלקלות חדשות לבקרים או 200 אלף ק"מ - מה שיבוא קודם :) - דבר שהוא כלל לא טריויאלי ובטוח שלא נפוץ במחוזותנו (שאפו).
אבל - לקחתי לתשומת ליבי.
אני מעוניין לחזור שוב למען הסר ספק \ ישור הדורים \ קו:
1) לא מכיר את יעקב
2) אין לי דבר וחצי דבר נגדו
3) לא מפקפק ביכולתו המקצועית - שוב, לא מכיר זוכרים?
4) המלצתי על מכון השרון היא על בסיס ניסיון קודם ועל בסיס חוסר נסיון עם כל מכון דיזל אחר
יעקב, הרשה לי לחזק את דבריו של טל:
במידה ונוכל להזמין את החלקים ולשפץ את המשאבה, אנא שקול את האפשרות להעביר אותה כיול במכונך..
כך כולנו מרוויחים. לגבי רכישה מלדיקו, כפי שציינתי, אני לקוח שלהם דרך מקום עבודתי, למרות שרכשתי מוצרים לתעשיית הרכב (ואני לא קשור בשום אופן לענף זה),
מעולם לא נתקלתי בקשיים. הם אוהבים לעבוד מסודר: הצעת מחיר -> שליחת הזמנה -> אספקה -> תשלום. מאוד נוח, פשוט כפי שציין טל, לא בנויים לשרת לקוחות פרטיים..
לירון
אגב - יש מצב שהחזירו את הסמיילי?!?!?!?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
אני לא יודע מבין מה אתה מתעקש כל כך לתקן אותה בעצמך. הרי אם אני אמכור לך ווסת , קיט תיקון ואקח לך כסף על בדיקה, דבר שאני לא אעשה, זה יעלה לך כמעט אותו דבר. אבל יש לי רעיון מצויין.אתה מהלל , משבח , מקלס ומר ומם את דיזל השרון ואני כמתחרה שלהם חושב כמוך שזה מקום רציני מאוד , אז תיגש אליהם ותראה להם את הפרסום שאתה עושה להם , אפילו שאתה עושה זאת מתוך כוונה טובה. ייתכן שהם יהיו אסירי תודה עד כדי כך שהם יתנו לך את החלקים במתנה , גם יאפשרו לך לעבוד במכון וגם יבדקו לך אותם וגם יכתבו לך צק . אין מכון בעולם שיסכים לשטות הזאת שאתה מנסה לייצר.גם אני אינני מכיר אותך . לסיום , מר רבין קיבל הצעה טובה , במיוחד שיש סיכוישהוא לא ישלם על החיישן.
חברה, בלילה יושנים! מה כלכך חם פה?
לגביי החיישן, זה לא שאקבל את החיישן מתנה, יחזירו את שלי למקום...
רבין
אגב, איך בדיוק קוראים לך ? shahav או רבין ? אם רבין אז אני מכיר טכנאי גנרטורי ם בשם איציק רבין [ אין שום קשר לרבין ההוא] הוא קשור אליך?
זה קצת קשה יש מספר שמתחיל ב 104 אותו אני צריך, ואז אתן לכם את המק"ט של ווסת המשאבה ותבדקו בלדיקו , דיזל השרון ,דיזל השעון איפה שאתם רוצים.כאמור אצלי ניתן לקבל משאבה משופצת ולא חלקים.
יעקב,מבחינתך לא אמורה להיות שום בעיה,אני מביא לך משאבה שאני שיפצתי,אתה מבצע כיול ומקבל על זה כסף.מה הבעיה? אתה אפילו לא צריך לתת פה אחריות על שום דבר,לא על השיפוץ,לא על החלקים,לא על הפירוק וההרכבה על הרכב,כסף קל,לא ?
תחשוב על זה...
עוד נתונים:
pump No: 104601
מס' על הוסת(נראה לי המק"ט) : 11524-086-23607
ד"א,מה משנה מס' המשאבה ,הוסת זהה לכולן,מה שחשוב זה רק דגם המשאבה ,לא ?!
טל.
התחלת עם ה104 מה הבעיה לגמור?. יש שני סוגי וסתים ל"זקסל",
מחר תקבל מק"ט,
עוד משאבה...
ZEXEL NP VE4/11E2050RNP11
P.N - 1046012031
טל.
9461619140 . אותו ווסת לשתי המשאבות ,עולה בלדיקו 3600 ש"ח. תראה אם זה שווה לך.
אם זה מחיר הוסת אז אין על מה לדבר,אין שום טעם לשפץ לבד בעלות כזו של הווסת. עכשיו גם יותר ברור איפה פה קבור הכלב...
בנושא הטכני,
תוכל להסביר מה בדיוק מתקלקל בווסת הזה ? מדובר על אלקטרומגנט (סליל) וחיישן אינדוקטיבי (גם כן סליל) המיועד לזהות את התנועה הסיבובית של הציר.מה יכול להתקלקל שם ?
האם ידוע בדיוק מה מייצר את ההפרעות האלו,המפעיל או החישן ?
האם התופעה הזו קיימת גם ברכבים אחרים בעלי משאבת הזרקה אלקטרונית מאותו הדגם ?
ציינת שקיימים שני סוגי וסתים - למה,מה ההבדל ביניהם ?
תודה,
טל.