גם אצלי,,
ה "נו-לוק".. עובד ללא רעשים וצילצולים
מחזיק מעמד כבר הרבה שנים ללא בעיות מיוחדות.
:lol: :lol:
Printable View
גם אצלי,,
ה "נו-לוק".. עובד ללא רעשים וצילצולים
מחזיק מעמד כבר הרבה שנים ללא בעיות מיוחדות.
:lol: :lol:
מוסיף פה את הערותי מנסיוני הדל עם נעילת הלוקרייט שלי - כנראה שאעבור למיני-ספול, כי הנעילה שלי נשחקה אחרי 8 חודשי שימוש אינטנסיביים...
סוזי שכח לציין ( או בחר שלא לציין )
שהנעילות שהוא מכר, אכן הראו את השנים והק"מ. היתה שחיקה של אולי מ"מ על הפאזה של השיניים של הקאפלרים.
הנעילה הותקנה בסרן הקידמי בסמוראי אחר למשך כ 3 שנים ובערך 50 אלף ק"מ ( הנעילה הקידמית של שמוליק שהיתה חדשה לגמרי - הותקנה בסרן אחורי ל 3 שנים ו 50 אלף )
אחרי זה, הקידמית ( שהיתה אחורית אצל סוזי ) עברה לרכב אחר לסרן האחורי שם עבדה בסדר גמור. האחורית ( הקידמית של סוזי ) עברה לרכב אחר לסרן האחורי ( והנהג הפסיכופת העביד אותה מאוד קשה ) לא יודע מה קורה איתן כיום.
אבל באו עליהן את השנים וללא תקלות או בעיות !
גיא
אין מה לציין
גם הקורונה פיניון אחרי שימוש לא חדשה אבל זה עדיין לא אומר שהיא לא עובדת טוב
מה שאני באתי להדגים הוא שהנעילות הנ"ל עבדו קשה /קשה מאד והרבה מאד ללא שום בעיות
הנעילות מתפקדות אצלי טוב עד היום ומעולם לא היה מצב בו לא הייתה לי נעילה להבדיל מאחרות :twisted:
ואני חיזקתי את דבריך, שלמרות שראו היטב שהן עבדו קשה מאוד ( לפחות האחורית ) והיתה פאזה, למרות זה היא המשיכה לעבוד מצויין ( עם הפאזה ) בעוד שני רכבים לפחות....
היילקס - נעילה חשמלית מאחור והלוקרייט מותקנת לפנים.
כבר כשנה וחצי על הרכב (15000 ק"מ ) ש90% זה בדרך לשטח ובחזרה ובשטח. עברה מעלות אינספור וחסכה ממני שבירות של מכלולים קדמיים בשל השליטה על הגלגלים הקדמיים במצבי הצלבה.
מקל מאוד על השליטה הטכנית בזחילת סלעים.
החסרון : כצפוי - לאחר ההתקנה הכבידה מעט על ההגה וברגע שיורד מדרך עפר לאספלט - נוצרים עומסים שאינם נוחים לנהיגה ולכן חייב לנתק לוקרים ולהוציא מ 4X4 .
סיכום: מקדימה - מומלץ !